Glem ikke en rejseforsikring i bagagen

Pix ReklameRejsen er købt og forberedelserne til ferien er begyndt. Men har du husket det vigtigste. Det som ikke fylder i bagagen, men som ville være problematisk at mangle, hvis der bliver brug for det. Det er selvfølgelig din rejseforsikring jeg taler om. En god rejseforsikring er hjælp til selvhjælp.

Glem ikke en rejseforsikring i bagagen

Uheld sker, så sikre dig mod unødvendige bekymringer

Du tænker måske, at jeg er sund og rask, så hvorfor behøver jeg en forsikring? Men en rejseforsikring er en du skal have, når du og familien rejser ud. Uheld sker og du ved aldrig, hvad der kan ske. En dårlig buffet, et uheld på trappen eller det kan bare være glatte fliser ved poolen.

Selvfølgelig tegnes alle rejseforsikringer med håbet om, at de ikke skal bruges. Men rejseforsikringer er et af de få steder du ikke bør spare. Samtidig udgør den kun en lille andel af den samlede pris på din rejse.

Vi har selv en årsrejseforsikring til hele verden, da denne forsikring passer bedst til vores behov. Men rejseforsikringer kan tilpasses efter din families individuelle behov og kan bestilles for en kortere eller længere periode. Se alle mulighederne ved Allianz rejseforsikring.

 

Glem ikke en rejseforsikring i bagagen

Dækker meget mere end sygdom

Rejseforsikringer dækker også meget mere end sygdom, f.eks. hvis din bagage er forsinket, eller aldrig når frem. Den dækker ved tyveri af dit nye yndlingskamera eller hvis du har mistet din pung efter en tur med bussen.

En rejseforsikring kan tilkøbes med en afbestillingsforsikring, som sikre dig mod bekymringer ved et evt. afbud.

Den kan også dække erstatning for dage med sygdom under ferien, hvor der udbetales en kontant erstatning.

Glem ikke en rejseforsikring i bagagen

Vi har selv haft glæde af vores rejseforsikring

Vi taler af erfaring og har selv haft glæde af vores rejseforsikring. Vi har fået stjålet vores kamera i Istanbul. Efter hjemkomsten kunne vi med en politianmeldelse i hånden, få udbetalt penge til et nyt kamera.

Eller da vores ene kuffert var forsinket ved ankomsten til Brasilien. Kufferten ankom fire dage senere med bus fra lufthavnen. Men i mellemtiden havde vi efter aftale med forsikringsselskabet kunne købe tøj, badetøj og personlige produkter, så ferien kunne gå i gang med det samme.

Af de mere alvorlige tilfælde, har vi også haft stor glæde af vores rejseforsikring, da en af os blev ramt af sygdom i Bangkok. Sygdommen gjorde indlæggelse på et hospital nødvendig. Forud for kontakt med lægen, havde vi kontaktet vores forsikringsselskab. De vejledede os igennem, hvad vi skulle gøre og sige. Tilsvarende var der under indlæggelsen løbende kontakt mellem forsikringsselskabet og hospitalet, så vi kun skulle bekymre os om at blive raske. Til sidst betalte forsikringen også regningen direkte til hospitalet.

Med en god rejseforsikring på plads i bagagen vil du kunne fokusere på at nyde din rejse. Du har trygheden og ved, at der er nogle der kan hjælpe dig og din familie, hvis der skulle opstå problemer.

  • Artikel og billeder i samarbejde med Allianz rejseforsikring.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.