OnTrip.dk i pressen, anbefaler fem instagrammere i Jyllands-Posten

OnTrip.dk i pressen, anbefaler fem instagrammere i Jyllands-Posten. WOW det er vi rigtig glade og stolte over. Det er en ære at være indkaldt som Instagram ekspert for en stor dansk avis. I artiklen anbefaler vi 5 inspirerende danske rejseprofiler på Instagram. 

OnTrip.dk i pressen, anbefaler fem instagrammere i Jyllands-Posten

Hvordan skete det

For en del uger siden kontaktede freelancejournalisten Sara Amos Pedersen os. Hun henvendte sig til os, fordi vores blog har vundet Aros Business Academy blogpris i kategorien rejser.

Vil i som rejseekspert være interesseret i, at anbefale 5 danske instagrammere der vækker rejselysten.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Instagram er vores yndlings sociale medie, så selvfølgelig sagde vi – Ja tak.

OnTrip.dk i pressen, anbefaler fem instagrammere i Jyllands-Posten

Udvælgelsen

Hold da op – hvor er der mange inspirerende, spændende og gode danske instagram profiler. At skulle udvælge kun 5, var en næsten umulig opgave at blive sat på. Vi blev hurtig enige om, at det skulle være 5 meget forskellige profiler og at de skulle dække flere forskellige rejsetyper.

Vores valg blev:

  1. Tine Haslam Nielsen, IG: @a_world_of_backpacking
  2. Trine Handskemager, IG: @missworld2100
  3. Laura Græns og Anders Bruhn, IG: @afterglobedk
  4. Peter Terp, Lise Kryger og deres søn Sebatian, IG: @eventyrstyrelsen
  5. Christian Lykke, IG: @lykkechristian

Et interview

Jeg havde en times langt interview med Sara, hvor vi talte om de forskellige profiler og hvorfor OnTrip.dk havde valgt lige netop dem. En snak om OnTrip.dk og vores profil på instagram. Efterfølgende har Sara skrevet en artikel, som i dag (den 21. januar 2017) er blevet udgivet i Jyllands-Posten.

Der er i artiklen skrevet vores begrundelser for, hvorfor vi synes disse 5 profiler er spændende. I de 5 udvalgte profiler, kan du desuden se et billede fra de udvalgtes IG profil.

OnTrip.dk i pressen, anbefaler fem instagrammere i Jyllands-Posten

OnTrip.dk har igen været i avisen og det er vi rigtig glade for

OnTrip.dk i pressen i Jyllands-Posten, hold op det er vi rigtig galde og stolte over. At OnTrip.dk har været medvirkede til at danske rejsebloggere, igen bliver omtalt i medierne og at vi kan være med til, at sætte fokus på andre rejsebloggere i Danmark. Vi håber hermed at 2017 hvor vi anbefaler fem instagrammere i Jyllands-Posten, bliver året hvor der bliver sat meget mere fokus, på alle os dygtige danske rejsebloggere.

Du kan følge OnTrip.dk instagram profil her: @ontripdk

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 79 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejser

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center