Godt Nytår 2018 til alle fra OnTrip.dk

Godt Nytår 2018 til alle fra OnTrip.dk.

2017 har været et forrygende år, takket være alle jer. Alle jeres kommentarer, opbakning og input er guld værd. Det er jeres involvering, der driver bloggen. Det er det som giver os lysten til, at dele alle vores rejseoplevelser.

Tusind mange tak fordi i læser med og bidrager. Det er vi rigtig glade for.

Godt Nytår 2018 - IG best nine

Året 2017 på OnTrip.dk

OnTrip.dk har haft et begivenhedsrigt 2017. Så inden 2018 starter op, vil vi tage et tilbageblik på hvad der er sket i løbet af året.

Det er nu mere end 4 år siden, at OnTrip.dk første gang slog dørene op og bloggen er stadig, inde i en god udvikling. Vi får heldigvis flere og flere læsere for hver dag der går, hvilket vi er meget taknemlige over.

2017 har også været et år, hvor vi flere gange har været i pressen, vores billeder på Instagram er blevet delt af store aktører og vi er igen blevet fremhævet, som en af Danmarks bedste rejseblogs. Masser af oplevelser, som vi er stolte og utrolig glade for.

En udvikling som vi håber vil fortsætte ind i 2018.

Godt Nytår 2018 - Delt af CNBC travel på IG, FB og Twitter

Nyt Design

I maj måned kunne OnTrip.dk gå live med vores nye design. Det var en lang proces, som tog os næsten 4 måneder, for alle indlæg skulle gennemgås enkeltvis.

Vi følte, at tiden var inde til, at der skulle ske noget nyt. Vi ville gerne have et design, som vi kunne videreudvikle på, et design som var tidssvarende og hvor vi havde muligheden for, at lægge større billeder op. Men det var især vores mobilløsning, som var forældet og trængte til det løft, som den nu har fået.

Vi er endnu ikke i mål med det nye design. Der er ting, som skal forbedre, men overordnet er vi blevet rigtig glade for designet.

Godt Nytår 2018 - Delt af New England Photography

De fem mest læste indlæg på OnTrip.dk i 2017

Godt Nytår 2018 - Delt af momondo

Anerkendelser

Vi er rigtig glade for og stolte over alle de anerkendelser, som OnTrip.dk har fået i 2017. Det er dejligt at blive anerkendt, for sit arbejde og det er bestemt en meget motiverende faktor.

Tak for anerkendelserne, som vi  er rigtig glade og stolte over.

Godt Nytår 2018 - Delt af CNBC travel på IG, FB og Twitter 2

Pressen

I forhold til pressen, har det også været et helt fantastisk år for OnTrip.dk. Vi har fået udgivet artikler og er blevet interviewet af forskellige aviser.

Vi har desuden fået udgivet flere af vores rejsebilleder i Politikens rejsesektion.

Godt Nytår 2018 - Artikel i Politiken

Godt Nytår 2018 - Udgivet i Politiken

Instagram

Instagram er stadig vores yndlingsmedie. Instagram giver os masser af inspiration, for billeder siger så meget mere end ord. I løbet af året, har vi fået mange nye IG-venner. Venner som vi deler eventyr med, til dejlig fælles inspiration.

Alle billeder i dette Godt Nytår 2018 indlæg, er billeder, som i løbet af 2017, er blevet delt af andre konti, som f.eks. Momondo, CNBC travel eller billeder, som har været udgivet i Politikens rejsesektion.

Siden vi for 2½ års siden startede på Instagram, har vi delt over 800 billeder og vi har i dag mere end 11.500 følgere på vores @ontripdk konto.

Tak for alle jeres likes, støtte, spørgsmål, kommentarer og venskaber.

Godt Nytår 2018 - Udgivet i Politiken

Facebook

Facebook er et fantastisk værktøj, når vi vil dele vores eventyr i billeder og tekst. Vi har stor fornøjelse af Facebook, som vi tidligere primært benyttede til deling af nyeste blogindlæg.

Men i løbet af 2017, valgte vi også på Facebook at dele flere historier og oplevelser, imens vi er ude på nye eventyr, samt dele billeder fra Instagram, give tips og nogle gange sætte fokus på tidligere udgivet indlæg.

Vi er rigtig glade for Facebook, hvor vi har næsten 1.800 likes – ret vildt. Facebook giver os muligheden for, at være i dialog og vi er meget taknemlige for alle jeres kommentarer.

Tusind tak for jeres støtte, kommentarer og likes.

Godt Nytår 2018 - Udgivet i Politiken og delt af momondo

Twitter

Twitter som var vores første og i lang tid eneste sociale medie, er vi stadig flittige på. Men vi tror aldrig, at Twitter bliver vores yndlingsmedie. Men Twitter er med til at give os inspiration, ligesom vi håber at andre bliver inspireret af vores tweets.

Vi bliver da også ret stolte, når f.eks. den Polske ambassade deler vores indlæg 12 postkort minder fra Warszawa og skriver: Tak for dejlig inspiration. Eller når de amerikanske nationalparker retweeter vores billeder.

Vi har nu rundet 4.000 følgere og vi vil forsætte i 2018 med, at poste tweets på Twitter.

Tak for jeres likes, repost og kommentarer, det sætter vi stor pris på.

Godt Nytår 2018 - Retweetet af Custer State Park

Vores samarbejdet med Travelmarket.dk

Vi har i 2017 forsat vores samarbejde med Travelmarket og har skrevet flere artikler. Det er faktisk blevet til hele 12 artikler, hvor vi deler ud af vores erfaringer, giver tips og vores anbefalinger.

Godt Nytår 2018 - Delt af AmazingThainess

Mere indhold til de nye kategorier

Vi startede flere nye kategorier på OnTrip.dk i 2016 og disse kategorier har i løbet af 2017 taget fart. Kategorierne er meget læst og vi får henvendelser om nye indlæg. Dette vil vi selvfølgelig gerne imødekomme, så i 2018 ser vi frem til skrive mange flere rejseforslag, byguides og rejseklummer med den skæve vinkel på rejseriet.

Godt Nytår 2018 - Delt af momondo

Ændringer på OnTrip.dk i 2018

Maria som tidligere var en stor del af OnTrip.dk, har fået et godt arbejde og en travl hverdag. Derfor har hun valgt, at træde tilbage i forhold til bloggen. OnTrip.dk vil derfor i 2018 også få et andet fokusområde og identitet, end bloggen tidligere har haft og vi vil stille skarpere på vores målgruppe.

Godt Nytår 2018 - Delt af CNBC travel og momondo

Godt Nytår 2018 til alle fra OnTrip.dk

Dette var bare nogle af de mange spændende ting, som vi med OnTrip.dk har oplevet i 2017. Alt sammen takket været jer, så tusind tak for et fantastisk 2017.

Vi ser nu frem til et forrygende rejseår, så også i 2018 vil vi fortsætte med vores passion – at skrive på bloggen. Vi vil dele vores oplevelser, dele ud af vores tips og håber fortsat, at kunne inspirere og dele oplevelserne sammen med jer.

Safe Trip, med håbet om at i alle får masser af gode rejseoplevelser i 2018.
//Annette og Tore

Godt Nytår 2018 - Delt af BangkokSpirit

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 71 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejse:

Roadtrip omkring den engelske kanal

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center