13 Gode Danske Rejseblogs 2017

Vores anbefaling til 13 Gode danske rejseblogs 2017. Vi har valgt 13 Gode danske rejseblogs, som vi glæder os til at følge i 2017. Rejseblogs som alle er inspirerende, underholdende, informative og vækker rejselysten.

13 Gode Danske Rejseblogs 2017

Faktorerne

Der er mange faktorer, som er medvirkende til vores valg af 13 gode danske rejseblogs 2017. Vi skal synes, at en dansk rejseblog skal være spændende og interessant at følge. Vi kan sagtens følge en dansk rejseblog, som ikke nødvendigvis skriver om det som vi interesserer os for. Det kan være fordi bloggen har et godt sprogbrug, nogle lækre billeder, en humoristisk tilgang eller bare en blog som har personlighed og hvor bloggeren, tør give noget af sig selv.

Sidste år valgte vi 13 Gode Danske Rejseblogs 2016 og listen er i år, blevet lidt anderledes. Der er kommet nye til og selvfølgelig er der rejseblogs, som vi med stor fornøjelse stadig følger og dermed gerne vil anbefale igen.

I vores anbefaling og valg af 13 gode danske rejseblogs 2017, har vi kigget på nogle af de ting som vi sætter pris på.

13 Gode Danske Rejseblogs 2017

Det vi sætter pris på, ved de 13 gode danske rejseblogs

  • Personlighed
  • Gode billeder
  • God fortæller
  • Dansksproget
  • Indlevelse
  • Har lidt kant
  • Refleksioner eller tanker
  • Er i dialog med sine læsere
  • Humor
  • Personlige tips, rejsebeskrivelser og anbefalinger

13 Gode Danske Rejseblogs 2017

13 Gode Danske Rejseblogs 2017

Vores bud på de 13 gode danske rejseblogs 2017, er dem vi jævnligt besøger og som vi glæder os til, at følge i 2017. Der er blogs som vi fulgte i 2016 men der er også kommet nye til. (listen er i vilkårlig rækkefølge)

OnTrip.dk

Vores egen danske rejseblog og bag vores blog er Maria, Annette og Tore. Vi håber med vores rejseblog OnTrip.dk, at kunne inspirere dig til at rejse ud og opleve vores smukke verden.

Vi er ikke bange for at have en mening om vores oplevelser som vi skriver om i vores rejsetanker – og eller klummer. Vi anmelder, laver rejsebeskrivelser og rejseforslag, som vi underbygger med vores billeder. Vi skriver om destinationer fra hele verden, set med vores øjne og vi har besøgt over 60 lande fordelt på 6 kontinenter.

Vel hjemme fra nytårsrejsen til Polen i Gdansk, har vi planlagt vores næste eventyr. Vi tager til februar til Tyskland hvor vi skal opleve Kühlungsborn og omegn. Vores næste længere tur er til april, hvor vi tager til Thailand. Her vil Tore og jeg besøge Khao Lak, Phuket og vi afslutter rejsen i Bangkok, hvor Maria vil møde os.

I kan følge vores næste eventyr her på bloggen og de sociale medier, hvor vi løbende laver opdateringer.

Afoot

Helle og Toni står bag den danske rejseblog, verden venter. Helle og Toni er fremragende fortællere med dejlig levende beskriver, fra deres mange oplevelser rundt i verden. Deres blog er fyldt med lækre billeder, gæsteskribenter, humor, spændende vandreture og masser af personlighed. I øjeblikke nyder vi deres beskrivelser, fra deres sidste rejse som var til Costa Rica og vi glæder os, til at følge deres oplevelser i resten af 2017.

Danish Adventurer

Bettina står bag den danske rejseblog, hvor hun skriver om sine rejseoplevelser sammen med sin familie. Bettina vil gerne inspirere helt almindelige danskere til at rejse ud i verden og opleve den. Bloggen er fyldt med spændende destinationer, tips og rejsebudgetter. Bettina har en passion for UNESCO World Heritage og hun fortæller indlevende om dem hun besøger. Familien er lige nu på vinterferie i Berlin og vi glæder os til at følge familien i resten af 2017, hvor næste eventyr bliver til Iran.

RejseTanker.dk

Charlotte står bag denne danske rejseblog, som måske mere er et rejsesite end en blog. På Rejsetanker.dk er der masser af gode råd, spændende gæstebloggere, anmeldelser og et debatforum, hvor der udveksles erfaringer. Et site som virkelig involverer sine læsere. Charlotte er selv globetrotter og deler gerne ud af alle erfaringer. Netop hjemvendt fra Manchester, glæder vi os til at følge Charlottes næste rejseeventyr i 2017, som bliver til Dubai, Filippinerne, Cambodja og Thailand.

A World to Explore

Det er spændende at følge alle Tines eventyr, rundt i verden som solorejsende. På Tines blog deler hun gerne ud af sine erfaringer, fra sine backpacker rejser. Hun laver brugbare budgetter, giver masser af spareråd, laver guides og har en mening om sine oplevelser. Tines danske rejseblog har masser af personlighed og indlevelse med masser af lækre billeder. Vi glæder os til at følge Tines oplevelser i Vietnam, hvor hun opholder sig de næste måneder.

Dagbog fra Japan

Inger-Marie som bor i Japan, fortæller på sin blog om livet i Japan, set med en danskers øjne. Inger-Marie fortæller på en spændende og meget informativ måde, om den japanske kultur, traditionerne, naturen og tager os ofte med tilbage i historien. Inger-Maries danske rejseblog har masser af personlig med smukke billeder, som giver et indblik i Japan. Vi glæder os til at Inger-Marie skriver mere, om Japan i 2017.

Backpackerne.dk – Bloggen eksisterer ikke længere

Camilla og Mads står bag den danske rejseblog, der specialiserer sig i rejser på budget. De skriver om rejsetips og tricks samt personlige fortællinger fra deres alle deres eventyr. De laver rejseguides, budgetter og tager lækre billeder. De er for det meste på farten rundt om i verden med deres rygsække og kamera. Vi glæder os til at følge Camilla og Mads, som i øjeblikket er i Danmark, men mon ikke de skal på nye eventyr i 2017.

Forstadsnomade.dk – Bloggen eksisterer ikke længere

Pernille står bag den danske rejseblog Forstadsnomade.dk. Her fortæller Pernille om hendes families eventyr rundt om i verden. Pernille skiver for at bevare sine minder og deler gerne sine eventyr med andre. Bloggen er meget velskrevet med en stor inderlighed, indlevelse og personlighed. Netop hjemvendt fra skiferie i Østrig, glæder vi os til at følge Pernille og hendes familien, på deres næste eventyr til Colombia.

Ferieblogger

Ferieblogger er den dansk ferieblog for inspiration til ferie, rejser og oplevelser. En blog med utallige temaer fra hele verden og som giver maser af godt informativt læsestof. Bloggen fortæller om rejser, ferier, transport, oplevelser og anmeldelser generelt. Bloggens artikler er skrevet af forskellige rejsejournalister. Den går i dybden, fortæller bredere og er meget seriøs. Vi glæder os til af følge bloggen i 2017 og læse flere velskrevne artikler, fra professionelle journalister.

Miss-World

Trine står bag den danske rejseblog med billeder og inspiration, til din næste rejse. Vi nyder at se Trines smukke billeder og læse de indlevende beskrivelser, som bloggen indeholder. På Trines rejseblog kan du finde tips, rejsebeskrivelser, gode råd og hotelanmeldelser. Trine har en forkærlighed for Sri Lanka og deler gerne ud af hendes viden, på denne blog eller hendes anden blog: Turen går til Sri Lanka. Vi glæder os til at følge Trines oplevelser i 2017.

Spain by Hanne

Spain by Hanne er en dansk rejseblog for dig, som er vild med Spanien. Hanne står bag denne danske rejseblog som giver masser af tips. Den indeholder guides, artikler, inspiration og opskrifter. En blog som med indlevelse, dejlige billeder og en masser fakta giver et godt indblik i Spanien. Med Hannes store viden – og eller erfaring om Spanien, glæder vi os til at lære mere om landet og følge Hannes eventyr i 2017.

Eventyrsstyrelsen

Eventyrsstyrelsen er en dansk rejseblog som inspirerer dig, til at udleve eventyrerne i dit liv. Bag bloggen er en familien som består af Lise, Peter og deres søn Sebastian. Vi nyder at læse deres historier fra mange steder rundt om i verden. De bliver fortalt med stor indlevelse, humor men bestemt også med kant og meninger. På bloggen skriver de om destinationer,

Lindas-netsted

Lindas- netsted er for os en forholdsvis ny spændende dansk rejseblog. Bag bloggen står Linda som har en blog om rejser, vandreture og kreativitet. Vi nyder at læse om Lindas oplevelser fra hele verden, hvor hun på en meget personlig og indlevende måde fortæller om hendes eventyr. I øjeblikket er Linda, sammen med din mand på en længere rejse rundt i Spanien. Vi glæder os, til forsat at følge hendes eventyr i 2017.

13 Gode Danske Rejseblogs 2017

De 13 Gode Danske Rejseblogs 2017 – Læs og følg med

Vi håber at kunne inspirere jer til, at læse mere på de 13 Gode Danske Rejseblogs 2017 og få den samme glæde, som vi får. Vi kan selvfølgelig også kun opfordre til, at du følger de 13 gode rejseblogs oplevelser på de sociale medier, hvor de løbende laver opdateringer.

Rigtig god læselyst!

Og hvem ved – måske ligger der flere gode danske rejseblogs derude, som kun venter på at blive opdaget. Kom gerne med en kommentar, hvis du ligger inde med et link eller selv har en god dansksproget rejseblog.

Måske er det din blog, vi fremover skal læse!

Du kan her læse vores nyeste anbefalinger til 13 gode danske rejseblogs 2018

13 Gode Danske Rejseblogs 2017

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 79 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejser

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center