13 Gode Danske Rejseblogs – 2016

13 Gode Danske Rejseblogs, som vi holder meget af at læse. De giver os inspiration, er underholdende og har masser af tips. Der er de sidste par år kommet rigtig mange gode danske rejseblogs og udbuddet er blevet stort.  Vi har dog udvalgt 13 gode danske rejseblogs, som vi personligt altid selv læser.

Gode Danske Rejseblogs 2016

Faktorerne

Der er mange faktorer, som er medvirkende til, at vi synes at en dansk rejseblog er spændende og interessant at læse. Det kan sagtens være en god dansk rejseblog, som ikke nødvendigvis skriver om det som interesserer os. Det kan være sprogbruget, lækre billeder, humoren eller bare en blog som har en personlighed og som tør give noget af sig selv.

13 Gode Danske Rejseblogs 2016

Det vi sætter pris på, ved de 13 gode danske rejseblogs:

 • Gode billeder
 • Personlighed
 • En god fortælling.
 • Refleksioner eller tanker.
 • Er i dialog med sine læsere.
 • Humor
 • Har besøgt mange kontinenter og lande.
 • Personlige tips, rejsebeskrivelser og anbefalinger.
 • Anmeldelser
 • Indlevelse
 • Dansksproget
 • Har lidt kant.

13 Gode Danske Rejseblogs 2016

13 gode danske rejseblogs – 2016

Vores bud på de 13 gode danske rejseblogs – 2016 er dem vi jævnligt besøger og som vi glæder os til, at følge i 2016 (listen er i en vilkårlig rækkefølge).

OnTrip.dk

Vores egen danske rejseblog og bag den står Maria, Annette og Tore. Vi vil med OnTrip.dk skabe en dansk rejseblog, som tager dig med ud i verden. Vi er ikke bange for, at have en mening om vores oplevelser og tingene må gerne havde lidt kant. Vi anmelder, laver rejsebeskrivelser og rejseforslag, som vi underbygger med vores billeder. Vi skriver om destinationer i hele verden, set med vores øjne og vi har besøgt over 60 lande, fordelt på 6 kontinenter.

Vel hjemme fra nytårsrejsen til Polen, er vores næste eventyr planlagt i 2016. Vi tager til marts på vores længste road trip i USA nogensinde, over 5 uger. Vi lander i Chicago og tager hjem fra San Francisco. Vi har ikke planlagt turen i detaljer, men en ting er sikkert, vi kommer forbi vores yngdingsby Las Vegas.

I kan følge vores næste eventyr her på bloggen og de sociale medier.

A world to Explore

Vi nyder at følge Tines eventyr rundt i verden. Tine tager ofte alene ud i verden og hun deler gerne ud af sine erfaringer fra sine backpackerferier, fotografering eller hendes mange andre nyttige tips. Tines danske rejseblog har personlighed, indlevelse, kant og er velskrevet med masser af billeder. Vi glæder os til at følge Tines oplevelser i Australien, som hun flytter til i sommeren 2016 for at studere.

Dagbog fra Japan

Inger-Marie der bor i Japan, fortæller i sin blog om livet i Japan, set med en danskers øjne. Inger-Marie fortæller om den japanske kultur, traditionerne, naturen og tager os med tilbage i historien. Inger-Maries danske rejseblog er personlig, har smukke billeder og giver et rigtig godt indblik i Japan. Vi glæder os til at Inger-Marie lære os mere, om det spændende Japan i 2016.

Afoot

Helle og Toni står bag den danske rejseblog, hvor verden kun venter. Helle og Toni er rigtig gode fortællere, som meget levende beskriver deres mange oplevelser rundt i verden. Deres blog er fyldt med lækre billeder, spændende gæsteskribenter, humor, personlighed og er en god alsidig rejseblog. Vi glæder os til at læse om Helle og Toni eventyr i 2016.

Danish Adventurer

Bettina står bag den danske rejseblog, hvor hun fortæller om sine rejseerfaringer sammen med sin familie. Bettina opfordrer andre til at rejse ud på egen hånd og rådgiver gerne om det. Bloggen er fyldt med masser af spændende destinationer, rejsebudgetter og hun skriver også om UNESCO World Heritage. Vi glæder os til at følge Bettina og hendes familien på deres næste eventyr til Indonesien i 2106.

Ude på noget

Anni står bag en meget personlig dansk rejseblog og er lige nu på sin tredje jordomrejse sammen med Lars. Anni skriver maleriske beretninger om alle deres oplevelser rundt i verden i dagsbogsform. Bloggen er fyldt med lækre billeder, masser af humor og rejser til utallige destinationer rundt i verden. Vi glæder os til at følge Anni og Lars på resten af deres jordomrejse i 2016.

OBS: Denne blog bliver desværre ikke opdateret længere.

Backpackerne.dk – Bloggen eksisterer ikke længere

Camilla og Mads står bag den danske rejseblog og er for der meste på farten rundt i verden som backpackere. Camilla og Mads giver masser af gode råd, laver rejsebudgetter og rejseguides. Deres blog er fyldt med lækre billeder, som er inspirerende og det er spændende at følge en blog, som ofte skrives fra et sted ude i verden. Vi glæder os til at følge Camilla og Mads på deres næste eventyr i 2106, hvor de til marts rejser til Oceanien.

Forstadsnomade.dk – Bloggen eksisterer ikke længere

Pernille står bag den danske rejseblog Forstadsnomade.dk, hvor hun fortæller om hendes, hendes mand og deres to børns eventyr rundt i verden. Pernille skiver for at bevare sine minder og dele gerne deres eventyr med andre. Bloggen er utrolig velskrevet med inderlighed, indlevelse og personlighed. Vi glæder os til at følge Pernille og hendes familien på deres næste eventyr til Japan i marts.

Helles-univers.dk

Helle står bag den danske rejseblog, som er skrevet med hjertet. Helle fortæller med en indlevelse om sine rejse rundt i verden. Rejsebloggen har en masse anmeldelser, rejsetanker og rejsetips. Bloggen laver nogle rigtig gode mad- og hotelanmeldelser samt har masser af rejsetips. Vi glæder os til at følge Helles rejser i 2016.

Two Danes On Tour

Anne-Marie og Rasmus står bag den danske rejseblog “Two Danes On Tour” hvor de fortæller om deres utallige rejser rundt i verden. De tager afsted med rygsæk, kamera og godt mod. De har en passion for dyr, laver masser af rejsebeskrivelser med humor, krydret med lækre billeder. Vi glæder os til at læse om Anne-Marie og Rasmus oplevelser i 2016, som lige nu befinder sig i Israel og tager til Kroatien til marts.

Afterglobe

Laura og Anders står bag den danske rejseblog og de er altid på farten et sted ude i verden. De skriver om deres oplevelser i en slags dagbogsform, som er meget indlevende og personlig. Bloggen skriver til sine læsere og du føler virkelig at du er med på deres rejse. En blog med super lækre billeder. Laura og Anders er lige nu i USA og vi glæder os til at følge resten af deres rejse i 2016.

Rene Frederiksen.dk

Rene står bag denne danske rejseblog, som skriver om Road Trips i USA & Canada. Rene er din personlige ekspert i rejser til USA & Canada og giver masser af brugbare råd til Road Trips, billeje, oplevelser og overnatning. Bloggen er super anvendelig for os, som er vilde med USA og med Road Trips.

Rejsetanker.dk

Charlotte står bag denne danske rejseblog, som mere er et rejsesite end en blog. På Rejsetanker.dk er der masser af gode råd, spændende gæstebloggere, anmeldelser og et debatforum, hvor der udveksles erfaringer.

Sitet involverer læserne, der er masser af tips og Charlotte som globetrotter, deler gerne selv ud af alle erfaringer. Vi glæder os til at følge og læse om Charlottes rejser i 2016 og især mere om Indonesien, hvor hun lige nu er på en længere research rejse.

13 Gode Danske Rejseblogs 2016

13 gode danske rejseblogs – 2106

Vi håber at kunne inspirere jer til, at læse mere på de 13 gode danske rejseblogs – 2106 og få den samme glæde som vi gør. I kan selvfølgelig også følge deres oplevelser på Facebook eller måske på Instagram. God læselyst!

Og hvem ved – måske ligger der flere gode danske rejseblog derude, som kun venter på at blive opdaget. Kom gerne med en kommentar, hvis du ligger inde med en anbefaling eller selv har en god dansksproget rejseblog.

Måske er det din blog, der kommer på listen næste gang!

Du kan her læse vores nyeste anbefaling til 13 gode danske rejseblogs 2018.

13 Gode Danske Rejseblogs 2016

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 79 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejser

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center