Gæsteblogger: Billige flybilletter med SAS Eurobonus og Norwegian Cash Points

OnTrip.dk har den glæde at byde velkommen, til en ny Gæsteblogger. Du ved, at du ved at tilmelde dig SAS Eurobonus kan få lidt bonuspoints og en billigere billet i fremtiden. Måske har du allerede et nummer. Men hvad kan du gøre for at sætte turbo på din pointsoptjening?

Halfdan Timm fra Billigeflybilletter.dk skriver denne guide til bonuspoints, kreditkort og banker – genvejene til en lidt billigere eller måske endda en gratis billet næste gang, du skal ud at rejse.

Gæsteblogger Billigeflybilletter.dk, Billige flybilletter med SAS Eurobonus og Norwegian Cash Points

Nykredit

Har du bank i Nykredit kan du glæde dig over, at banken som den eneste i Danmark har indgået et samarbejde med SAS for så vidt, angår dine private konti. Du kan i din netbank indtaste dit SAS Eurobonus-nummer under dine indstillinger.

Hver gang du bruger for 100 kroner, får du 10 SAS Eurobonus.

Du kan bruge dine points enten til at få endnu billigere flybilletter eller endda gratis, hvis du har mange af dem. Men du skal også have rigtigt mange.

En tur / retur billet til Barcelona på monkey class koster dig cirka 50.000 points. Du skal bruge 500.000 kroner for at få det på din private konto. Det kan lade sig gøre, men der skal også noget til.

Gæsteblogger Billigeflybilletter.dk, Billige flybilletter med SAS Eurobonus og Norwegian Cash Points

SAS Eurobonus MasterCard / Diners Club

Som alternativ til dit almindelige MasterCard eller VISA/Dankort giver SAS dig mulighed for at få et SAS MasterCard og sågar et – i Danmark ikke så brugbart – SAS Diners Club-kort.

De giver henholdsvis 10 og 15 Eurobonus-points for hver 100 kroner du bruger på dit kort.

Kortene koster et begrænset gebyr at udstede. Diners Club-kortet bliver ikke accepteret mange steder i Danmark, men det kan være fint at have med på en tur til USA, hvor virksomheden er mere udbredt. Diners Club-kortet er i øvrigt en spændende historie om verdens første kreditkort.

Norwegian Bank i Danmark

I 2016 åbnede Bank Norwegian i Danmark. Banken er ejet 60 % af flyselskabet og bærer derfor navnet og et lignende logo. Det er ikke en traditionel bank med bolig- og realkreditlån, men i stedet en bank, der tilbyder dig kortfristede onlinelån – de såkaldte forbrugslån.

Dem behøver du ikke at optage.

Til gengæld er det spændende at kigge på muligheden for at få et kreditkort fra Bank Norwegian. Her får du nemlig Cash Points – Norwegians Eurobonus-ækvivalent – når du bruger penge.

Kortet bliver tilgængeligt i Danmark sandsynligvis i løbet af første halvår af 2016. Vi ved derfor endnu ikke hvor mange Cash Points du får for at bruge 100 kroner. Flyver du meget og er du glad for Norwegian er det dog oplagt at holde øje med kortet og se, om du skal skifte over fra dit nuværende.

En guide: Flybillet til jorden rundt, det er billigere end du tror

Kig misundeligt mod USA

Danmark er kendt som lidt af et u-land, når det kommer til kreditkort med bonusser og mulighed for at optjene bonuspoints.

Det hænger især sammen med Dankortets politisk støttede monopol. Det er godt i den forstand, at vores betalinger er billige og stabile. Men det er uheldigt på den måde, at monopol jo er defineret med fraværet af konkurrence.

I USA kæmper kreditkortselskaberne om din gunst og kampen er blodig. Du kan få titusindvis af points til de amerikanske flyselskaber ved blot at skifte til det rigtige kort og bruge lidt penge i løbet af det første år.

Der findes mennesker, der flyver jorden rundt gratis på første klasse ved blot at bruge de samme penge de ellers ville, men på de rigtige kort. En professionel travel hacker kan sagtens have 50 kreditkort og vide, at når de køber mad, så er det kort A og når de køber hoteller, så er det kort B og så videre..

Nyd videoen herunder af en af de travel hackers, der gør det rigtigt godt:

  • Tekst og billeder er leveret af Rejsesøgemaskinen Billigeflybilletter.dk

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER