Gæsteblogger sendentanke.dk: Top 4 rejsegavekort

Pix ReklameOnTrip.dk har den ære, at byde velkommen til en ny gæsteblogger Morten Kjær Enemark, som arbejder med kommunikation og marketing hos gavekortportalen sendentanke.dk. Morten har skrevet et interessant indlæg omhandlende top 4 rejsegavekort til en du holder af.

Den ultimative valgfrihed

Vi har alle siddet der. Du skal til at købe en gave til en af dine nærmeste, men har langt fra nogen ide om, hvad du skal give. De elsker måske at rejse, men selv hvis du skulle give en rejse i gave, vil du muligvis ikke vide hvilken destination gaven skulle gå til, hvor du skal købe den eller hvad de forskellige udbydere tilbyder.

Det er her, at gavekortet kommer ind i billedet. Med et rejsegavekort, vil modtageren helt selv kunne vælge sin egen destination. Du slipper for stressen ved at skulle finde en gave og personen du giver den til, kan umuligt blive skuffet.

Gæsteblogger sendentanke.dk Top 4 rejsegavekort

SPIES

Et gavekort til SPIES rejser, er den perfekte gave til personen som elsker charterrejser eller storbyferier. Her er der et bredt udvalg, som spænder vidt i spektrummet rejsedestinationer. Du kan vælge alt fra Jamaica, til Island, til Egypten og mere til. SPIES tilbyder rejser til 5 forskellige kontinenter, så valgmuligheder er der nok af.

Derudover har SPIES inden for de seneste par år udviklet deres sortiment, og er begyndt at tilbyde sportsrejser til befolkningen. Man kan derfor nu tage af sted på f.eks. golf og yoga rejser eller endda skiferie rejser til Canada.

FDM-TRAVEL

Giv et gavekort til FDM-travels, hvis modtageren er vild med oplevelsesrejser. Om det er et fly til Thailand, Australien eller New Zealand, en kør-selv-ferie til Canada eller USA eller bare en storbyferie til en af Europas storbyer, har FDM-travels hvad du leder efter.

Man kan booke hele sin rejse selv inde på hjemmesiden, men derudover tilbyder FDM-travels også, at man kan få skræddersyet ens rejse til lige netop ens egne behov med hjælp fra deres specialister. Så der er ingen undskyldning, for ikke at kunne beslutte sig.

Gæsteblogger sendentanke.dk Top 4 rejsegavekort

DTF-TRAVEL

DTF-Travel er hjemmesiden til personen som elsker, at alle boligforhold er sørget for og det eneste man skal koncentrere sig om, er at få en ordentlig en på opleveren. Her kan du vælge mellem 100-vis, hvis ikke 1000-vis, af hoteller, ferieboliger etc. verden over. Derefter kan man, også gennem DTF, booke både fly, færge eller udlejningsbil for at komme rundt omkring, eller bare for at komme frem til ens destination.

DTF-Travel tilbyder også, ligesom FDM, kør-selv-ferier, rejser til Thailand, New Zealand etc., men det er deres kæmpe udvalg af hoteller som virkelig adskiller DTF-Travel fra mange andre.

STAR TOURS

Star Tours tilbyder en masse forskellige destinationer, som strækker sig fra Mexico til Afrika, Thailand til Indien. Mange andre udbydere tilbyder også disse destinationer, men det er Star Tours forskellige skræddersyet -og specialrejser, som virkelig adskiller dem fra andre. Der er Tema rundrejser, store familie -og selskabsrejser, grupperejser, kombinationsrejser, krydstogter, singlerejser, all inklusive rejser og mange flere endnu. Her er der virkelig noget til enhver smag og enhver anledning.

Giv derfor et rejsegavekort til en du holder af, hvis personen har brug for et bredt spektrum af valgmuligheder. Alternativt kan du jo supplere gavekortet op, således at du kan rejse med, og skriv derefter et kort eventuelt med teksten ”Glæder mig som aldrig før, til at komme ud og opleve verden med dig.”

Gæsteblogger sendentanke.dk Top 4 rejsegavekort

  • 2016 (marts)

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER