Gæsteblogger Bloomit.dk: Oplev verdens smukkeste blomsterenge

Rejs ud og oplev verdens smukkeste blomsterenge. OnTrip.dk har den glæde, at byde velkommen til gæsteblogger Simon Nygård fra blomsterbutikken Bloomit.dk. Han skriver om de smukke blomsterenge og giver dig en årsag til, at rejse ud i verden og opleve dem.  

Oplev verdens smukkeste blomsterenge

Hvis du nogensinde mangler årsager til at tage ud og rejse, kan du sætte dig for mål at besøge de mest fantastiske blomsterenge, der findes rundt om i verdenen. Læs videre neden for og få ideer til din næste destination.

Gæsteblogger Bloomit.dk: Oplev verdenens smukkeste blomsterenge

Blåklokker i England

Når foråret melder sig i England, begynder de smukke blåklokker så småt at blomstre landet over. Blåklokken er en elegant og yndig blomst, som ofte bliver forbundet med gamle, landlige naturområder. Blomsterne dufter dejligt og parfumerer luftrummet omkring dem.

Er man ude efter at se noget spektakulært, kan man overveje at besøge nationalparken Dartmoor. Parken får mange besøgende året rundt, og både lokale og internationale gæster den. Det spektakulære

ved Dartmoor er, at selv om parken har et øde landskab de fleste måneder om året, så bliver den prydet med livlige blåklokker omkring maj måned.

Solsikker i Spanien

Vi har sikkert alle sammen set en solsikke eller en håndfuld i løbet af vores liv men aldrig tusinder på samme område. Dette syn kan du se, hvis du rejser til Andalusien i Spanien i slutningen af juni eller starten af juli.

Når solsikkerne blomstrer, ser man gult, lige så langt øjet rækker. Solsikkemarkerne spænder over mange kilometer, så man kan nyde de gyldne farver, selv hvis man er ude på en længere køretur i lokalområdet.

Kirsebærblomster i Japan

Japan er verdenskendt for sine kirsebærblomster, som springer ud i fuldt flor hvert forår. Blomsternes ynde og skønhed sammenlignes tit med brude, men deres korte levetid har også været anledning til filosofiske snakke om liv og død grundet deres korte levetid.

Kirsebærblomsterne har været elsket af japanerne i mange, mange år, og derfor har de også været genstand for mange malerier. For kirsebærtræet og dets blomster nærmest er blevet en nationalskat, findes der stort set kirsebærblomster over alt i Japan. Rejser du til landet i slutningen af marts, skal du derfor ikke lede længe for at se, de rosa kronblade svaje i vinden.

Lavendler i Frankrig

Er man til velduftende blomsterenge, bliver man nødt til at aflægge et besøg i Frankrigs Provence-region. Provence er kendt for sine enorme lavendel-marker, men lavendlerne springer ud på to forskellige tidspunkter. Lavendler som gror i lavlandet blomstrer, når foråret for alvor ankommer i maj. Lavendler der gror i højere højder, blomstrer først senere – typisk omkring juni eller juli.

Når du besøger lavendelmarkerne, vil du lægge mærke til, at der er masser af bier, som sværmer omkring blomsterne, for lavendlernes aroma tiltrækker ikke kun mennesker men også bier.

Lavendlerne bliver brugt til olie, og vil man tage et velduftende minde med hjem, kan man købe en krukke lavendelolie. Om end de levende blomster vil udgøre en endnu bedre gave, så er nogle ting bedst efterladt i deres rette element. Vil man give sine kære en blomstergave, kan det bedre betale sig med blomster [reklamelink] fra en lokal florist, som for eksempel Bloomit.dk, som leverer skønne blomster til hele Danmark.

  • Billede og tekst er leveret af Bloomit.dk

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.