Boganmeldelse: Oplev Europa med tog

Boganmeldelse: Oplev Europa med tog, er en bog med masser af tips til din kommende togrejse. Hvis du tænker på bæredygtighed, elsker slow travel og overvejer alternativer til fly, ville denne bog være et godt køb. En bog, hvor vi på OnTrip.dk er beæret over, at være nævnt adskillige gange og hvor du kan se en del af vores billeder. 

Boganmeldelse: Oplev Europa med tog

Om forfatteren Britt Sallingboe

Britt Sallingboe er kunsthåndværker og forfatter til 11 bøger. Gennem de sidste 30 år, har hun rejst rundt i verden og samlet inspiration til sine bøger. Rejserne har ofte været med tog, så derfor har hun skrevet denne bog om glæden ved togrejser. Hun har selv ledt efter spændende danske togrejsebøger men desværre var det forgæves. Derfor denne bog, hvor hun sammen med sine amerikanske, danske og europæiske jernbaneentusiaster deler ud af sin viden og fortæller om spændende togrejser i Europa.

Oplev Europa med tog, starter med et citat af Lao-tse

En rejse på tusind mil begynder med et enkelt skridt.

11 grunde til at rejse med tog i stedet for fly

I bogen skriver Britt Sallingboe om 11 grunde til, at du bør overveje at tage toget på din næste rejse

 1. Togrejser er den mest undervurderede form for langdistancerejser.
 2.  Ingen lange ture til lufthavne og ingen security-besvær.
 3.  Mere bagage.
 4. Miljøvenlighed
 5. Naturskønne omgivelser.
 6. Fra by til by.
 7. Nyd samværet med familie og venner.
 8. Sid godt – og gå frit omkring.
 9. Gammeldags charme.
 10. Spis, dirk og sov når du har lyst.
 11. Kom hurtigt frem.

Indholdet i Oplev Europa i tog

Oplev Europa i tog, kommer vidt omkring, lige fra inspiration til rejser med børn til masser af nyttige link. Du kan finde inspiration til aktive ferier, hvad du skal vide om interrail, togselskaber og rejseudbydere. Du kan i bogen ideer til din næste togrejse og læse om, hvad du kan opleve på de enkelte destinationer. Du får insidertips til billige billetter, tips til spændende blogs og forslag til togrejser. Bogen uddyber og svarer på de spørgsmål, du måske har til togrejser og det bliver alt sammen illustreret med masser af smukke billeder, fra mange steder rundt om i Europa.

Britt Sallingboe skriver: Det er en rejseantologi for individueller rejsende

OnTrip.dk er med i bogen

Vi er stolte og beæret over at være bidragsydere til Oplev Europa på skinner. Vores rejseforslag Togrejse – 3 Polske Perler er blevet kopieret ind i bogen og på 9 sider kan du læse og se vores billeder fra de tre byer Gdansk, Warszawa og Krakow. Desuden er der også et billede fra en af togtur i Harzen. Billeder i dette indlæg, er også nogle af dem som du kan se i bogen.

Boganmeldelse: Oplev Europa med tog

Det mener jeg om Oplev Europa på skinner

Jeg syntes, bogen var spændende læsning. En bog hvor jeg kan satte mig og læste i den og dermed drømte mig væk, til fjerne destinationer men den var også et opslagsværk. En bog der smukt kan stå på min reol, som jeg kan tage frem og dermed finde tips til mine kommende togrejser. Jeg var bestemt blevet inspireret til at rejse med tog, se tingene langsomt og få anderledes oplevelser. En bog som gav mig masser af ideer med dejlige inspirerende billeder.

Boganmeldelse: Oplev Europa på skinner

Jeg kan kun give en god anmeldelse af Oplev Europa på skinner. En bog, som jeg egentlig ikke vidste, at jeg havde savnede, men da jeg begyndte at læse den, oplevede jeg, at den gav mig svar og lysten til at tage på togrejser. At kunne slippe for fly med dårlig komfort og i stedet for at kunne sætte mig tilbage, kigge ud på naturen og tage tingene lidt langsommere. En bog jeg er meget glad for, at have fået kendskab til. Så hvis du elsker at rejse med tog – og eller har lysten til det, er Oplev Europa på skinner bogen du må eje.

Fakta

 • Bog: Oplev Europa på skinner
 • Forfatter: Britt Sallingboe
 • Forlag: Mussmann
 • Sideantal: 572
 • Pris: Vejledende fra 178 kr.
 • Udkom: 2018 september.

Boganmeldelse: Oplev Europa med tog

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 68 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på kommende rejse:

Den store påskerejse

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center