Boganmeldelse: Destination Thailand, af Katy Colins

Er drømmen at rejse ud i verden, få masser af oplevelser men du har ikke prøvet det før. Læs vores boganmeldelse: Destination Thailand, af Katy Colins, som vil sætte skub i din rejselyst. En bog der er humoristisk, meget beskrivende og bestemt giver dig lyst til at rejse.

Boganmeldelse: Destination Thailand, af Katy Colins

I november 2016 udgav forlaget HarperCollins Nordic, første bind i serien: The Lonely Hearts Travel Club Ocean, ”Destination Thailand”. Bogen er ikke en guidebog, men derimod underholdende rejselitteratur, som tager dig med ud på en backpackerrejse til Thailand.

Forfatteren Katy Colins

Bogen er skrevet af Katy Colins, som er rejseblogger og bogen er baseret på hendes egne oplevelser. Turen til Thailand var startet på et liv som rejsende. Hun forsatte med at rejse og startede en blog primært for familien og venner. I dag driver hun den populære rejseblog:  Notwedordead og har nu fået sin drøm opfyldt. En drøm om at skrive og få udgivet en bog.

Handlingen i Destination Thailand

Hovedpersonen i bogen hedder Georgia. Hun lever et trygt liv i Manchester, er forlovet, har et job og skal snart giftes. Kort inden hendes bryllup bliver hun dumpet af sin kæreste og hele hendes livsplan falder i grus. Hun tager med sin bedste veninde på ferie og laver en liste over de ting, som hun drømmer om at gøre.

Da hun efter ferien også mister sit job, tages beslutningen. Hun rejser på en backpackertur til Thailand. I bogen kommer du med på hendes rejse til Thailand. En rejse som både er underholdende, udfordrende, uheldig og sjov. En rejse som beskriver, hvordan Asien og det at være backpacker på godt og ondt opleves for første gang. Der er uheld, hun bliver udnyttet, er naiv, møder en masser mennesker og ser en masse.

Dette er en bog fra virkelighedens Bridget Jones som backpacker.

Boganmeldelse: Destination Thailand, af Katy Colins

Min mening om Destination Thailand

Hvis du ser bort fra de lidt sjove oversættelser og at troværdigheden måske er lige på kanten. For hvor uheldig, naiv og hvor mange udnyttende mennesker, kan du egentlig nå at møde på få uger? Så syntes jeg, at Destination Thailand, af Katy Colins er en god bog.

I min boganmeldelse: Destination Thailand, af Katy Colinsmener jeg at bogen er underholdende, let læselig og har nogle gode beskrivelser. De 300 sider var hurtig læst, uden at jeg kedede mig. Bogen er til tider meget karikerende, morsom og du får en fin fornemmelsen af det Thailand, som jeg selv har mødt på mine egne rejser.

Destination Thailand er en bog, som enhver ung, der drømmer om at tage rygsækken på og rejse ud i verden, vil elske at læse.

Boganmeldelse: Destination Thailand, af Katy Colins

Så efter god underholdning med bogen Destination Thailand, af Katy Colinsmed som er den første bog i serien, The Lonely Hearts Travel Club. Ser jeg allerede frem til, at læse den næste, hvor rejsen går til Indien.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.