Gæsteblogger travelmarket.dk: Sådan finder du de billigste flybilletter

OnTrip.dk har den ære at byde velkommen, til gæsteblogger Kenneth Karl Nielsen, der er Content Marketing Manager hos rejsesøgemaskinen travelmarket.dk. Kenneth har skrevet et spændende indlæg om, sådan finder de billigste flybilletter til din ferie.

Sådan finder du de billigste flybilletter

Overalt bombarderes du af tilbud om billige flybilletter. Alle siger, at de har de billigste billetter, men hvordan får du fingre i de virkeligt billige flybilletter? Her får du nogle nyttige tips og tricks.

Sådan finder du de billigste flybilletter

Vær ude i god tid

Du kan med god grund begynde at tænke på din næste ferie, mens du pakker kufferten ud fra den sidste. Jo før du rykker i forhold til dine rejseplaner, jo bedre er dine muligheder for at finde en af de eftertragtede helt billige flybilletter.
Hvis du skal rejse i højsæsonen, er det en god idé at booke en flybillet så tidligt som muligt ─ og gerne flere måneder i forvejen. Det er ikke en 100% sikker regel, men du bør som udgangspunkt altid booke din flybillet minimum 6 uger i forvejen.

Rejs på bestemte tidspunkter

Prisen på flybilletter er – som så meget andet – afhængig af udbud og efterspørgsel. Flyselskaberne har for længst opdaget, at der er mange kunder om buddet, når skolerne holder sommerferie, så der har priserne fået et nøk opad.
Har du muligheden for at rejse uden for sommerferiehøjsæsonen, skal du gøre det. Her vil du finde de billigste flybilletter.

Ud fra samme filosofi er det en god idé at skubbe din ferie, så den ligger skævt i forhold til de andre store ferieperioder, såsom efterårsferie, vinterferie og påske- og juleferie.

Brug andre lufthavne – både til afrejse og ankomst

Hvem har sagt, at du absolut skal rejse ud fra Kastrup eller Billund? Det er en rigtig god idé at overveje andre muligheder.

Danmark er et lille land, og uanset om du bor i Jylland, på Fyn eller på Sjælland er det en god idé at tjekke priser fra alle de større danske lufthavne (København, Billund og Aalborg), og det kan også betale sig at tjekke priser på flyvninger fra Hamborg i Tyskland og Malmø i Sverige.

Desuden bør du også holde øje med flybilletter til de mindre lufthavne i det område, som du skal rejse til. For eksempel kan man flyve billigt til Pisa fra Billund og tage bussen videre til Firenze.

Sådan finder du de billigste flybilletter

Hold øje priserne – gerne flere steder 

Hold øje med alt, hvad der bevæger sig inden for flybilletter. Følg rejsebureauer og flyselskaber på sociale medier, og tilmeld dig deres nyhedsbreve, hvor der ofte er gode tilbud. Af og til frigøres kampagnepriser på flybilletter, der dog skal bookes inden for en bestemt periode, men her kan der være mange penge at spare.

Det kan også være en fordel at holde et vågent øje med de enkelte flyselskaber. Nogle gange åbner flyselskaberne nye ruter, eller helt nye flyselskaber kommer til, og så kan der igen være rigtigt gode tilbud.

Flere søgemaskiner tilbyder, at de kan overvåge prisen for dig automatisk. Det sker ved at oprette en prisovervågning, en såkaldt prisagent, så får du tilsendt en daglig mail med en opdateret pris på den rejse, du går og drømmer om eller er i færd med at planlægge. Så er det bare med at slå til, når du synes, at prisen er helt rigtig og dermed købe de billigste flybilletter.

Beregn en totalpris for flyrejsen

Det bliver mere og mere komplekst at sammenligne priser på flyrejser. I mange tilfælde er gebyrer for sædevalg, bagage, betaling med kreditkort og lignende ikke inkluderet i billettens pris. Disse tillæg finder du ikke længere kun hos lavprisflyselskaberne. Tillæggene findes også hos mange af de traditionelle flyselskaber.

Husk også at inkludere pris for parkering og pris for transport til lufthavnen i prisen. Det kan godt vise sig, at det ikke kan betale sig at vælge den billigste flybillet, når disse ekstra udgifter er inkluderet.

Sådan finder du de billigste flybilletter

Brug en rejsesøgemaskine, der sammenligner priser

Når du ved, hvornår du skal rejse, og du har fået en idé om, hvor du vil hen, skal du begynde at søge efter dine billige flybilletter. Glem alt om at trawle samtlige online rejsebureauer for at finde din billet. En rejsesøgemaskine samler og sammenligner de relevante tilbud, og du får overblik – og den bedste pris.

Vær opmærksom på, at der er forskel på online-rejsebureauer og rejsesøgemaskiner. Selv om du kan søge flybilletter begge steder, er der en stor forskel. Rejsebureauer såsom flybillet.dk, travellink.dk, travelstart.dk eller expedia.dk sælger flybilletter, hvorimod rejsesøgemaskiner såsom travelmarket.dk gennemsøger markedet, finder den billigste pris og sender dig videre til rejsebureauet bagefter.

Andre gode tips

Enkelt eller retur – med eller uden hotel? Nogle gange kan du spare penge ved at købe to enkeltbilletter – andre gange kan du ikke.

Fly+hotel i én booking? Det kan også ske, at du kan spare penge ved at købe flybillet og hotel i samme køb fremfor at købe det hver for sig. Lav selv nogle søgninger for at se, om det bliver billigere.

Husk bonuspoint

Mange forskellige flyselskaber har forskellige loyalitetsklubber – for eksempel SAS, der har programmet Euro Bonus. Medlemskabet er typisk gratis, og du optjener bonuspoints på alle flyvninger med selve flyselskabet og flyselskaber, som er i samme alliance.  Bonuspoints kan normalt anvendes til flyrejser, opgradering og hos visse hotelkæder og lignende. Meld hele familien ind.

  • Artiklen og billederne er leveret i samarbejde med Rejsesøgemaskinen travelmarket.dk

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Gæsteblogger

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på kommende rejse:

Nytårstur til Tyskland

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center