13 Gode Danske Rejseblogs 2018

Vi giver hermed vores anbefalinger til 13 gode danske rejseblogs 2018. Vi har igen i år valgt 13 gode danske rejseblogs, som vi glæder os til at følge i 2018. Nogle af de mange danske rejseblogs som inspirerer os, er underholdende, informative og vækker vores evige rejselyst. Rigtig god læselyst!

13 Gode Danske Rejseblogs 2018

Hvordan har vi udvalgt de 13 gode danske rejseblog 2018

Der er mange faktorer, som er medvirkende til vores valg af 13 gode danske rejseblogs 2018. Vi skal helt klart synes, at den har noget personlighed, kan skrive gode rejsehistorier og være spændende at følge. Rejsebloggen behøver ikke nødvendigvis at skrive om vores interesser. Det kan være fordi rejsebloggen har et godt sprogbrug, nogle lækre billeder, en humoristisk tilgang, tør være lidt modig, anderledes og en som tør give noget af sig selv.

Vi har de sidste par år, valgt 13 gode danske rejseblogs og listen ændrer sig hvert år. Der kommet nye til, som vi gerne vil sætte fokus på og nogle blogs dør hen. Vi følger, ud over disse 13 også rigtig mange andre gode rejseblogs. Der er nemlig kommet mange nye til de senere år, så derfor er dette en svær øvelse.

Ud over denne liste, følger vi selvfølgelig også de rejseblogs som vi de tidligere år har anbefalet. Dem kan du kan se her:

I vores anbefaling og valg af 13 gode danske rejseblogs 2018, har vi kigget på nogle af de ting som vi sætter pris på.

13 Gode Danske Rejseblogs 2018

Dette sætter pris på, ved de 13 gode danske rejseblogs 2018

  • Personlighed
  • Gode rejsehistorier.
  • Lækre inspirerende billeder.
  • Dansksproget
  • Indlevende
  • Har lidt kant.
  • Ærlighed – både de gode og mindre gode oplevelser.
  • Refleksioner eller tanker.
  • Er i dialog med sine læsere.
  • Personlige tips, rejsebeskrivelser og anbefalinger.

13 Gode Danske Rejseblogs 2018

13 Gode Danske Rejseblogs 2018

Vores bud på de 13 gode danske rejseblogs 2018 og dem vi jævnligt besøger og som vi glæder os til, at følge i 2018. (listen er i vilkårlig rækkefølge)

OnTrip.dk

Vores egen danske rejseblog og bag denne finder du Annette og Tore. Vi er et ægtepar på 45+ der er rejselystne og bruger alt vores tid og penge på vores rejseeventyr. Vi har til dato besøgt næsten 63 lande på 6 kontinenter og har en passion for TV-tårne, road trips, kaffe og Las Vegas.

Vi håber, med vores rejseblog OnTrip.dk, at kunne inspirere dig til at rejse ud og opleve vores smukke verden. Vi hjælper dig, med selv at planlægge dine rejer i vores rejseforsalg og tips. Vi er ikke bange for at have en mening om vores oplevelser, som vi skriver om i vores rejsetanker – og eller klummer. Vi skriver anmelder og laver rejsebeskrivelser, fra hele verden som vi underbygger med vores billeder.

Ind til videre, har vi planlagt et par eventyr i 2018. Det første bliver til marts hvor vi rejser til USA. Her vil vi i 3 uger tage på road trip i de sydlige stater i USA. Desuden er der købt, to flybilletter til Ukraine i maj hvor hovedstaden Kiev skal besøges.

Vi håber at i vil følge vores næste eventyr her på bloggen og på de sociale medier, hvor vi løbende laver opdateringer.

Miss-World

Trine står bag den danske rejseblog Miss-World. Vi nyder at se Trines smukke billeder og læse de indlevende beskrivelser, som bloggen indeholder. På Trines rejseblog kan du finde tips, rejsebeskrivelser, gode råd og hotelanmeldelser. Trine har en forkærlighed for Sri Lanka, naturen, lækre strande og at komme helt tæt på vilde dyr i deres naturlige omgivelser. Trine har allerede været på eventyr i år, både til Den Dominikanske Republik og i Marokko. Vi glæder os, til at følge hendes andre eventyr i 2018.

RejseTanker.dk

Charlotte står bag denne danske rejseblog, som vel egentlig mere er et rejsesite end en blog. På Rejsetanker.dk er der masser af gode tip, interessante gæstebloggere, anmeldelser og et debatforum, hvor der udveksles erfaringer og gives gode råd. Et site som virkelig involverer sine læsere. Charlotte er selv globetrotter og deler gerne ud af alle erfaringer. Netop hjemvendt fra Italien, glæder vi os til at følge Charlottes næste rejseeventyr i 2018.

En familie der rejser

Bag denne rejseblog finder du en familie, der elsker at rejse og gerne vil give dig inspiration til din næste rejse. Det er Henriette som skriver på bloggen som er gift med Dennis. Desuden består familien af børnene Mikkel og Benjamin, teenagerdatteren Cecillie og farmor Bente. På rejsebloggen kan du finde tips, budgetter og rejsebeskrivelser fra ind – og udlandet. Vi nyder at læse deres spændende rejsebeskrivelser og glæder os til at følge denne forholdsvis nye rejseblog i 2018. Familien er netop hjemvendt fra skiferie i Sverige og vi glæder os til at følge deres andre eventyr i 2018.

A World to Explore

Tines rejser rundt i verden som solorejsende med sin rygsæk. På hendes blog deler hun ud af sine erfaringer, fra alle sine backpacker rejser og sine oplevelser som studerende i Vietman og Australien. Hun laver brugbare budgetter, giver masser af spare råd, laver guides og bloggen har lidt kant, for hun har en mening om sine oplevelser. Tine er lige blevet biolog, så nu er vi spændte på hvilke eventyr der venter for forude. Vi glæder os, til at følge Tines oplevelser i 2018.

Afoot

Ægteparret Helle og Toni står bag den danske rejseblog, verden venter. De er begge fanatiske fortællere som skriver meget levende om alle deres oplevelser fra hele verden. Deres blog er spækket med lækre inspirerende billeder, spændende vandreture, tips og har masser af personlighed. En blog fra både ind – og udlandet med masser af humor, tips, anbefalinger og gode råd. Helle og Toni vandre rundt i den engelske natur, lige i øjeblikket og vi glæder os til at følge deres andre oplevelser i 2018.

MM on the go

Ægteparret Mette og Martin står bag den danske rejseblog Mette & Martin rejser. En blog fyldt med lækre inspirerende videoer og billeder. De skriver fantasiske indlevende rejsebeskrivelser fra hele verden og giver masser af tips. De har især tabt deres hjerte til Afrika, så på bloggen vil du bl.a. kunne finde gode råd og tips til et safarieventyr. De har allerede været på deres første rejse i år, til Madrid og vi glæder os følge flere af deres eventyr i 2018.

Cammi.dk

Bag denne blog er Camilla, som er udlandsdansker og bosiddende i Amsterdam. Camilla deler passioneret og indlevende ud af, hendes personlige oplevelse om livet som udlandsdansker. Hun giver i ord og billeder masser af nyttige insidertips til Amsterdam. På bloggen, finder du rejsebeskrivelser, budgetter og tips fra hele verden. Vi har fulgt Camillas blog længe men det er først sidste år, hun begyndte at skrive på dansk, hvilket vi er rigtig glade for. Vi glæder os, til at følge hendes eventyr i 2018 hvor hun indtil videre, skal genbesøge Hong Kong som hun i en periode boede i og hun skal på road trip i Canada og USA.

Two Danes On Tour

Kærsteparret Anne Marie og Rasmus står bag denne rejseblog, som vi har fulgt i mange år. De er begge meget berejste og rejser ofte til anderledes destinationer. Med en forkærlighed for naturen og dyr, tager de fantastiske natur – og dyrebilleder. De skriver med masser af humor og er meget autentiske i deres rejsebeskrivelser fra hele verden. Bestemt en rejseblog som kan vække rejselysten til ukendte steder. De har allerede været på deres første eventyr i år til Nordnorge og Lisabon. Vi glæder os, til at følge deres eventyr i 2018 hvor de skal besøge Island, Hviderusland og Mexico.

Eventyrsstyrelsen

Eventyrsstyrelsen er en dansk rejseblog, om at udleve eventyr for individuelt rejsende familier. Bag bloggen er en familien som består af Lise, Peter og deres søn Sebastian. Vi nyder at læse deres historier som bliver fortalt med stor indlevelse og med humor men der er bestemt også plads til lidt kant og meninger. De giver tips, råd og masser af inspiration. De er netop vendt hjem fra en tur til London og vi glæder os til at følge deres eventyr i 2018.

Helt ude vestpå

Kirsten står bag ved den danske rejseblog Kimic on Tour, hvor hun skriver om sine rejseoplevelser sammen med sin mand Bernd. På denne forholdsvis nye rejseblog, kan du finde indlevende, personlige rejsebeskrivelser fra ind og udland. Bloggen har inspirerende lækre billede og Kirsten er en god historiefortæller. Ægteparret yndlingsdestination er Mallorca, som de også lige er kommet hjem fra. Vi glæder os til følge Kirsten og hendes mand i 2018, hvor deres næste eventyr bl.a. bliver til Lübeck og Nordkap.

Opdatering 2020: Kirsten har valgt at slå sin blog med hverdagsoplevelser sammen med sin rejseblog. Derfor er navnet ændret.

Danish Adventurer

Bettina står bag den danske rejseblog, hvor hun skriver om sine rejseoplevelser sammen med hendes mand og to børn. Bettina vil gerne inspirere helt almindelige danskere med børn til at rejse ud i verden og opleve den. Bloggen er fyldt med faktuelle og spændende destinationer, tips og rejsebudgetter. Bettina har desuden en stor interesse for at besøge verdens UNESCO`s natur – og kulturarvs steder. Bettina har allerede i år besøgt Finland, Norge og Spanien og vi glæder os til at følge hendes eventyr i 2018 som bl.a. bliver til Polen og Tjekkiet.

Forstadsnomade.dk – Bloggen eksistere ikke længere

Pernille står bag den danske rejseblog Forstadsnomade.dk. På den fortæller Pernille om hendes families eventyr rundt om i verden. Hun skiver for at bevare sine minder men bloggen er bestemt også nyttig for alle os andre. Bloggen er velskrevet med en stor inderlighed, indlevelse og personlighed. Pernille øser ud af sine gode råd, tips og rejsebeskrivelser fra hele verden. Netop hjemvendt fra Thailand og en skiferie i Østrig, glæder vi os til at følge Pernille og hendes families eventyr i 2018.

13 Gode Danske Rejseblogs 2018

De 13 Gode Danske Rejseblogs 2018 – Læs og følg med

Vi håber, at kunne inspirerer jer til at læse mere på de 13 gode danske rejseblogs 2018 og få den samme glæde, som vi får. Vi kan selvfølgelig også kun opfordre til, at du følger de 13 gode danske rejseblogs oplevelser på de sociale medier, hvor de løbende laver opdateringer.

Rigtig god læselyst!

Og hvem ved – måske ligger der flere gode danske rejseblogs derude, som kun venter på at blive opdaget. Kom gerne med en kommentar, hvis du ligger inde med et link eller selv har en god dansksproget rejseblog.

Måske er det din blog, vi fremover skal læse!

13 Gode Danske Rejseblogs 2018

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 79 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejser

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center