Godt Nytår 2019 til alle fra OnTrip.dk

Godt Nytår 2019 til alle fra OnTrip.dk. Året 2018 har været et fantastisk år, takket være jer. Alle jeres likes, kommentarer og input er guld værd. Det er nemlig jeres involvering, der driver bloggen. Det er det som giver os energien og lysten til, at dele alle vores rejseoplevelser.

Tusind mange tak, fordi i læser med og jeres bidrag. Det er vi rigtig glade for.

Godt Nytår 2019

Året 2018 på OnTrip.dk

Vi har på OnTrip.dk haft et år, fyldt med masser af spændende begivenheder. Vi giver jer, et tilbageblik på bloggen og 2018, inden vi starter det nye år.

Det er nu over 5 år siden, at OnTrip.dk fik sin debut og den er stadig inde i en rigtig god udvikling. Læserskaren stiger stødt for hvert år der går, hvilket vi er meget taknemlige over.

2018 har været et år, hvor vi har været i pressen, vores billeder på Instagram er blevet delt af store aktører og vores tekst og billeder er blevet udgivet i en bog. Et år, med masser af oplevelser og hvor vi også har samarbejdet med en masse spændende destinationer. Det er vi meget stolte og utrolig glade for.

En udvikling, som vi håber vil fortsætte ind i 2019.

Nyt Netværk Danish Travel Bloggers

2018 var året hvor vi sammen med 3 førende rejsebloggere, skiftede netværket Danish Travel Bloggers. Dette med håbet om, at få mere professionalisme ind i rejsebloggerverden. Et netværk hvor vi kan sparre med hinanden og ide-udveksle. Dette sammen med vores samlet mangeårige erfaringer, vil for dig som læser, skabe nye ideer og dermed mere spændende indhold.

Godt Nytår 2019

De fem mest læste indlæg på OnTrip.dk

Godt Nytår 2019
Anerkendelser

Vi er stolte over de anerkendelser som OnTrip.dk har fået i 2018. Det er for os, en meget motiverende faktor.

Vi har også fået en del anerkendelser – og eller shout-out og delinger på Instagram og Facebook.

Tusind tak for jeres anerkendelser. Dem er vi stolte og glade for.

Godt Nytår 2019

Pressen

OnTrip.dk har været i Ekstra Bladet med artikel: Derfor booker vi selv.

Vi har desuden fået udgivet flere af vores rejsebilleder i Politikens rejsesektion.

Instagram

Instagram er desværre ikke vores yndlingsmedie, mere. Det har det ellers været i et par år. Selvom Instagram giver os masser af inspiration, for billeder siger så meget mere end ord, har det ændret sig meget gennem de 3½ år, hvor vi har haft vores konto.

De nye algoritmer gør, at det ofte er den samme type billeder vi ser og vores egne billeder, når kun ud til mellem 10-20% af vores 11.700 følgere. Vi holder af at se billeder fra hele verden og blive inspireret men Instagram er blevet de ”perfekte billeders” holdeplads og er derfor for os, slet ikke så inspirerende mere.

Billederne som nu er populære, er overfiltrede, ofte med opstillede scenarier og har ikke den naturlighed som vi godt kan lide, desværre. Vi håber og ønsker, at det nye år vil byde på flere øjebliksbilleder. Det vi efterhånden har størst fornøjelse af på Instagram, er stories som giver os naturlige øjebliks situationer. Vi har heldigvis gennem årene, fået den sidegevinst, at vi har fået mange IG-venner fra hele verden som vi nyder at være i dialog med.

Alle billeder i dette Godt Nytår 2019 indlæg er billeder, som i løbet af 2018 er blevet delt af andre konti, som f.eks. Saguro Nationalpark, CNBC travel eller billeder, som har været udgivet i Politikens rejsesektion.

Tak for alle jeres likes, støtte, spørgsmål, delinger, kommentarer og venskaber.

Godt Nytår 2019

Facebook

Facebook er et fantastisk værktøj, til deling af vores eventyr i billeder og tekst. Vi har stor fornøjelse af Facebook, som giver os muligheden for at være i dialog.

Vi har også i 2018, valgt at lave daglige opdateringer, i lidt dagbogsform med øjebliksbilleder når vi har været på vores rejser. En ting vi forsat vil gøre i 2019. Dette udover at vi selvfølgelig bruger det til deling af vores nye indlæg, på bloggen og vores tips. Vi har desuden lavet en julekalender i 2108 hvor vi har delt et billede, i de 24 dage i december. Det har været fra en destination, hvor vi selv har været og hvor der kunne gættes med.

Når vi ikke er på eventyr, har vi hver uge posted et ugens billede som har været det billede som har fået flest likes på Instagram. En ting som vi vil fortsætte med i 2019.

Vi er rigtig glade for Facebook, hvor vi har næsten 1.900 likes – ret vildt.

Tusind tak for jeres støtte, delinger, kommentarer og likes.

Godt Nytår 2019
Twitter

Twitter som var vores første sociale medie, bruger vi stadig flittigt. Dette selvom Twitter aldrig bliver vores yndlingsmedie. Twitter er dog med til at give os inspiration, ligesom vi håber at andre bliver inspireret af vores tweets.

Vi har +4.000 følgere og vi vil forsætte i 2019 med, at poste på Twitter.

Tak for jeres likes, repost og kommentarer, det sætter vi stor pris på.

Godt Nytår 2019

Ontrip.dk med i en bog

Det er ret vildt, at 2018 blev året hvor vi var med i en bog. Vores billeder og tekst er kommet med i bogen “Oplev Europa med tog”.  Det er vi ret stolte af og det er fantastisk, at vi nu er nævnt i en bog.

Mere indhold til kategorier

Vi forsætter med at skrive nyt indhold til vores mest læste kategorier. Der er mange forespørgsler og ideer til mere indhold til disse. Det vil vi selvfølgelig gerne imødekomme, så i 2019 vil vi forsætte med at skrive flere rejseforslag, rejseklummer med den skæve vinkel på det at rejse, byguides og lave postkort.

Samarbejder

OnTrip.dk har i løbet af året, samarbejdet med forskellige destinationer i Europa og har også forsat deres samarbejde med Travelmarket.

Travelmarket

Vi har i 2018 i forlængelse af vores samarbejde med Travelmarket, skrevet fire artikler. I dem deler vi ud af vores erfaringer, giver tips og vores anbefalinger.

Destinationer

OnTrip.dk har i årets løb samarbejdet med en masse spændende destinationer.

  • Vi har lavet en kampagne i Thüringen i Tyskland med fokus på 40+ rejsende
  • Besøgt England hvor fokusområdet var Somerset og Bristol.
  • Besøgt Østrig med fokus på Alperne og Innsbruck.
  • Besøgt Norge med fokus på Bergen og de omkringliggende fjorde.

Tak til alle destinationerne og Travelmarket for et godt samarbejde i 2018.

Godt Nytår 2019

Nyt fokusområde i 2018

Vi har i 2018, valgt at sætte fokus på de 40+ rejsende. Dermed har Tore og jeg stillet lidt skarpere på den lidt mere modne målgruppe som enten rejser alene eller som par. En fokusering, der også var medvirkende til, at vi sammen med rejselandet Tyskland lavede en kampagne for delstaten Thüringen i efteråret. De ville nemlig gerne vise, at delstaten havde masser af byde på, også for par som er 40+

Godt Nytår 2019 til alle fra OnTrip.dk

Dette var bare nogle af de mange spændende ting, som Tore og jeg har oplevet med OnTrip.dk i 2018. Alt sammen takket været jer, så tusind tak for et fantastisk 2018.

Vi ser nu frem til et nyt og spændende rejseår, i 2019. Vi har i hvert fald tænkt os, at fortsætte med vores store passion – at skrive på bloggen. Vi vil her dele vores oplevelser, give vores tips og håber fortsat, at kunne inspirere og dele oplevelserne med jer.

Safe Trip, med håbet om at i alle får masser af gode rejseoplevelser i 2019.

Godt Nytår 2019

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 79 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejser

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center