3 gode restauranter i Gdansk – Polen

Vi giver dig her et bud på 3 gode restauranter i Gdansk, som er i forskellige prisklasser. Restauranter som alle 3, gav os gode oplevelse og som vi gerne vil anbefale til dig, hvis din rejse går til Gdansk.

3 gode restauranter i Gdansk – Polen

Orginal Burger – Det billige valg

Den første af 3 gode restauranter i Gdansk er Orginal Burger. Udefra ser det ikke ud af noget særligt men det skal du ikke lade dig narre af. Stedet ligger i den gamle bydel ved rådhuset. At vi gik derind, var et tilfælde men de reklamerede med at de have det bedste burgere, så det ville vi prøve, om var sandt. Indenfor var der hyggeligt – ikke særlig stort – men der var en del forskellige siddemuligheder og vi var heldige, for der var et bord ledigt. Stemningen var hyggelig, der var direkte udsyn til køkkenet og der var masser af gæster i restauranten.

Vi fik et menukort, af den venlige tjener og bestilte 2 fadøl med det sammen. Et menukortet der var lavet så det lignede en gammel vinyl plade. Der var masser af muligheder for at købe lige præcis den burger som du havde lyst til. Du kan så til din burger, bestille forskelligt tilbehør som f.eks. pomme frites, løgringe og coleslaw. Der var mulighed for i bestillingen at bestille en burger, med 2 slags tilbehør til en reduceret pris.

Vi bestilte hver en almindelig cheese burger med bacon. Den ene valgte tilbehøret, pomme frites og coleslaw. Den anden løgring og pomme frites.

Hvordan var maden på Orginal Burger?

Vi har smagt mange burgere og denne kommer med det samme, øverst på vores listen over gode burgere. Kødet var lækkert, stegt perfekt og en af de mest velsmagende burgere, vi længe har smagt. Det var en super god madoplevelse.

 • Pris: For to personer inkl. ½ liter fadøl til hver DKK 110
 • Stjerner: Vi giver 4 stjerner ud af 5
 • Adresse: Dluga 47-49

3 gode restauranter i Gdansk – Polen

3 gode restauranter i Gdansk – Polen

3 gode restauranter i Gdansk – Polen

T-Bone Steak House – Det midterste valg

Vi havde lyst til en bøf og havde set den lille restaurant T-Bone Steak House, som reklamerede med gode bøffer. Det blev derfor vores andet valg, af de 3 gode restauranter i Gdansk. Restauranten ligger desuden smukt lige ved den gamle byport Brama Zielona (Den Grønne port). Stedet var ikke særligt stort, men hyggeligt indrettet.

Vi fik anvist et bord af vores venlige tjener. Et rustik træbord og det gennemgående tema for restauranten var rustik. De rå vægge, køkkenværktøj i mega størrelse som var hængt på væggene, til serveringen af bøfferne på et spækbræt af træ. I restauranten var der direkte udsyn til køkkenet, så vi kunne følge med i madlavningen.

Vi bestilte et par fadøl og studerede menukortet. Der var forskellige muligheder for at bestille bøffer. Vi bestilte en T-bone steak med bagt kartoffel – gorgonzola sovs og asparges svøbt i bacon. Den anden bestilte en sirloin filet med stegte asparges svøbt i bacon og pomme frites.

Hvordan var maden på T-Bone Steak House?

Bøfferne som er fra Angus kvæg var stegt perfekt. Det var bøffer som var af lækker kvalitet og tilbehøret var lækkert. Det eneste minus i vores oplevelse var, at vi kunne godt havde tænkt os, at maden var lidt mere varm.

 • Pris: For to personer inkl. ½ liter fadøl til hver. DKK 228
 • Stjerner: Vi giver stedet 3 stjerner ud af 5
 • Adresse:  23, Długi Targ 22
 • Bonus info: Der er også mulighed for at sidde udenfor. Der var opsat gasvarmeren, til lige at tage den værste kulde.

3 gode restauranter i Gdansk – Polen

3 gode restauranter i Gdansk – Polen

3 gode restauranter i Gdansk – Polen

Gdanski Bowke – Det dyre valg

Den sidste af 3 gode restauranter i Gdansk var Gdanski Bowke. Udefra ligner det en lidt snusket haveknejpe, men det skal du ikke lade dig narre af. Stedet ligger på promenaden direkte ud til Motława floden. Vi vovede at gå indenfor, da vi havde læst, at de skulle lave lækker polsk mad. Indenfor blev vi da lidt i tvivl, for stedet lider da helt klart af stilforvirring.

En lang bar som de skriver, bliver brugt til vilde fester og som der bliver danset på. En gammel sømand som hilser på dig, hvis du skal på wc. Overfor dette, træborde og båse med hvide duge, pynt og levende lys. Vi var spændte.

Den venlige tjener kom med et meget omfattende spisekort og vi bestilte med det samme 2 øl, som var deres eget bryg. Øllen blev serveret i store keramikkrus på den fine dug. Igen lidt stilforvirring. Vi talte lidt med vores tjener som kom med et par anbefalinger.

Vi besluttede at stemningen var hyggelig, servicen umiddelbart god, så hvorfor ikke en 3-retters menu.

 • Forret:  Den ene af os bestilte bøftatar med æg, løg, agurker og syltede champignon til forret og den anden champignonsuppe med dumpings.
 • Hovedret: Langtids stuvet kanin med ærter, timians dumpings, græskar vinsauce med kastanjer. Den anden fik oksemørbrad med østershatte og bacon serveret med pebersauce, ristede kartofler og karamelliseret gulerødder.
 • Dessert: Chokolade fondate med hjemmelavet kaffe og whisky is. Den anden dessert var marengs kage med nøddecreme og dadler.

Dessert blev afsluttet med velsmagende kaffe.

Hvordan var maden på Gdanski Bowke?

Det er noget af den mest velsmagende, veltilberedte mad vi længe har smagt. Et besøg hos Gdanski Bowke, var ikke kun lækker mad – det var en madoplevelse. Retter som blev anrettet af en kok der nærmerede sig Michell højderne. Hvis du nogensinde kommer til Gdansk, skal du ikke snyde dig for en madoplevelse på Gdanski Bowke som helt klart var den bedste, af 3 gode restauranter i Gdansk. Men det er en god ide at bestille bord, for stedet er selvfølgelig populært.

 • Pris: For en tre- rettes menu for 2 personer inkl. ½ liter fadøl til hver og kaffe. DKK 490
 • Stjerner: Vi giver 5 stjerner ud af 5.
 • Adresse: Długie Pobrzeże 11

3 gode restauranter i Gdansk – Polen

3 gode restauranter i Gdansk – Polen

3 gode restauranter i Gdansk – Polen

3 gode restauranter i Gdansk – Polen

3 gode restauranter i Gdansk – Polen

3 gode restauranter i Gdansk – Polen

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 77 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejse:

Det store Sydafrika Roadtrip
– Blyde River Canyon, Kruger, Eswatini, Garden Route og meget mere

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center