Rejseforslag Road Trip – Harzen, Tyskland

I dette rejseforslag road trip – Harzen vil du opleve smuk natur, hyggelige middelalderbyer og unikke seværdigheder. Harzen ligger tæt på Danmark og tilbyder oplevelser for alle typer rejsende. I vores rejseforslag giver vi dig vores bud på oplevelser, spisesteder og hoteller.

Rejseforslag Road Trip – Harzen, Tyskland

Varighed 6 dage

Dette rejseforslag road trip – Harzen kan gøre på 6 dage. Strækning i Harzen er overskuelige og du kan derfor opleve rigtig meget på 6 dage. Der vil også være masser af tid til at fordybe dig i naturen, lave stops undervejs og følge alle de gamle historier som Harzen forbindes med.

Dette rejseforslag vil eventuelt også kunne forlænges men et stop i byer som Lübeck, Hamborg eller måske Flensborg, på turen ud eller hjem.

Rejseforslaget giver dig et godt indblik i Harzen og dens højdepunkter. Højdepunkterne er: Rammelsberg minen og en togtur med det gamle damplokomotiv til Bloksbjerg. En gåtur i trætoppene, en tur med svævebanen til Burgberg og en gyser af en gåtur, på en af Europas længste hængebroer Titan-RT. I Harzen findes også UNESCO-byer med smukke middelalder bygninger.

Vi kørte selv denne Harzen tur, i sensommeren 2017 og den viste os, at Harzen er et meget smukt et område i Tyskland. De imponerende bjerge, alle bindingsværkshusene i de små landsbyer og de venlige lokale. Vi forstår godt, hvorfor mange steder i dette område, er optaget på UNESCOs verdensarvsliste som bevaringsværdig. Vi havde 5 nætter i Harzen og valgte, derefter at forlænge turen med en nat i Lübeck.

Rejseforslag Road Trip – Harzen, Tyskland

Rejseforslag Road Trip – Harzen, Tyskland

Rejseforslag Road Trip – Harzen, Tyskland

Rejseforslag Road Trip Harzen – Hvordan kommer du dertil?

Dette rejseforslag road trip – Harzen, kræver det at du kører i din egen eller lejet bil eller fra Danmark.

Fra Sjælland

Fra Sjælland kan du vælge at tage færgen Rødby-Puttgarden og herfra vil der være 377 km. til Harzens hovedby Goslar. En køretid på ca. 4 timer.

Alternativt kan du vælge at tage færgen Gedser-Rostock og herfra vil der være 421 km. til Harzens hovedby Goslar. En køretid på ca. 4.15 minutter

Fra Jylland

Fra Jylland med start fra Flensborg. Der vil i herfra være 393 km fra til Harzens hovedby Goslar. En køretid på ca. 4.25 timer.

I dette rejseforslag road trip Harzen, vil der med fordel kunne laves stops undervejs og tage en ekstra overnatning enten eller, på ud eller hjemturen.

Turen går til Harzen, Tyskland

 Prisniveauet i Harzen

 • En middag koster omkring EUR 15, på en rimelig god restaurant.
 • Et middelklassehotel koster omkring DKK 6-800 inkl. morgenmad.
 • En kop kaffe EUR.
 • En halv liter tysk fadøl EUR 3,5.
 • En frokost omkring EUR 10.

Rejseforslag Road Trip – Harzen, Tyskland

Overnatning i Harzen

Der er mange forskellige muligheder for overnatning i Harzen og i mange forskellige prisklasser. Vi valgte selv disse overnatningssteder.

Alle tre hoteller har super beliggenhed. De to hoteller i Harzen ligger på markedspladsen i centrum af byen og hotellet i Lübeck ligger med udsigt til byporten Holstentor og i kort afstand til Lübeck centrum.

Rejseforslag Road Trip – Harzen, Tyskland

Hvor skal du spise i Harzen?

Det bugner med restauranter i Harzen og muligheden for at købe et godt og lækkert måltid mad, er stor. Priserne er rimelige og en middag kan sagtens købes for omkring EUR 15 pr. person.

 Seværdigheder i Harzen

Der er masser af oplevelser i Harzen og for alle typer rejsende, om det er unge som gamle, kæresteparret eller familierne. Naturen i Harzen er betagende og indbyder til lange gå- eller cykelture. I dette rejse rejseforslag road trip – Harzen, giver vi dig vores bud på gode oplevelser:

Rejseforslag Road Trip – Harzen, Tyskland

Tip til Road Trip – Harzen

 • I højsæsonen er det en god ide at komme til attraktionerne, når de åbner.
 • Bestil eventuelt de ture, som du vil opleve på forhånd – måske endda hjemmefra.
 • Husk kontanter – mange steder i Tyskland tager de ikke kort.
 • Hvis du skal besøge Rammelsberg minen, så husk fornuftigt fodtøj og en trøje.
 • Hvis du vil have en guidede dansk tur i Rammelsberg minen, så husk at bestille den på forhånd.
 • Far vild i de snoede gamle gader i de smukke UNESCO-byer.
 • Der er marked på det centrale torv i Quedlinburg onsdag og lørdag.
 • Der er forskel på serviceniveauet om du er i det tidligere Østtyskland eller Vesttyskland i Harzen.
 • Hvis du tager en overnatning i Lübeck kan du her læse om vores 24 timer i byen.

Rejseforslag Road Trip – Harzen, Tyskland

Anbefaling af Road Trip – Harzen

Vi havde selv en rigtig god oplevelse, da vi besøgte Harzen. Et område, som nok mest er kendt for kun at have pensionister på besøg. Det er synd, for Harzen har så meget mere at tilbyde og vi nød vores tur. Harzen er et sted som gav os mange varieret oplevelser og vi kommer helt klart igen. Måske en dag til julemarkederne i en eller alle de gamle middelalderbyer. Vi håber, at vi har kunne inspirere dig i vores rejseforslag road trip – Harzen.

Rejseforslag Road Trip – Harzen, Tyskland

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 79 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejser

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center