Turen går til Harzen – Tyskland

Turen går til Harzen og Tore og jeg skal på Road Trip. Vi skal på vores nye eventyr, i den næste uges tid og opleve Harzen. Det er 13 år siden, vi sidst besøgte Harzen og vi glæder os meget til igen at opleve, denne smukke del af Tyskland.

Turen går til Harzen, Tyskland

Harzen

I samarbejde med Harz Mountains Tourist Board har OnTrip.dk aftalt, at vi den næste uges tid vil sætte fokus på Harzen. Vi glæder os til, at kunne vise og fortælle dig om alle de spændende oplevelser der er i området. Os som bor syd for København kører til Rødby og herefter tager vi færgen Rødby – Putgarden. Efter lidt over 4 timer, skulle vi efter planen være i Harzen.

Turen går til Harzen, Tyskland

Her skal vi bo

På turen går til Harzen, skal vi bo på to forskellige hoteller.

Hotel Theophano – Quedlinburg: Et 4-stjernede meget romantisk hotel, som ligger centralt og er et smukt gammelt bindingsværkshus fra 1600 tallet. Vi bor, på dette lille hotel med kun 24 værelser i 3 nætter.

Hotel Kaiserworth – Goslar: Det historiske Gildehaus fra 1484 som nu er ombygget til et 4-stjernet hotel. Det ligger midt i centrum af Goslar by og på dette hotel bor vi i 2 nætter.

Turen går til Harzen, Tyskland

Det er der planlagt vi skal opleve

Harzen er smukt beliggende i bjergene, så selvfølgelig håber vi, at opleve en masse storslåede udsigter og imponerende natur. At se alle de smukke byer, gå på toppede brosten og se de mange smukke bindingsværkshuse fra middelalderen. Mange af byerne i Harzen, er nemlig på UNESCOs verdensarvsliste som bevaringsværdige.

Ellers har Harz Mountains Tourist Board planlagt, en masse spændende aktiviteter til os på vores turen går til Harzen. Her er et nogle eksempler på vores fremtidige oplevelser:

  • En gåtur på verdens næstlængste hængebro Titan – den er 483 meter.
  • Guidede gåtur i UNESCO byen Quedlinburg.
  • En togtur gennem landskabet i et damplokomotiv.
  • Brockenhaus Museum hvor vi skal have viden om den flora og fauna, som er i Harzen.
  • Udforske byen Wernigerode og slottet.
  • En tur ned i den UNESCO bevaret Rammelsberg mine.
  • Guidede byrundtur i UNESCO byen Goslar.
  • En gåtur i trætoppene.
  • En tur i svævebanen, op til Burgberg bjerget.

Turen går til Harzen, Tyskland

Fødselsdage

Vi har begge to fødselsdag, imens vi er i Harzen. Hvor heldige er vi lige? At kunne fejre vores fødselsdage i smukke omgivelser i Harzen. Der er i vores invitation også indlagt et par spændende madoplevelser, som vi glæder os til. Mon ikke, det bliver til at par gode fødselsdags middage!

Turen går til Harzen, Tyskland

Efter turen går til Harzen

På vores vej hjem fra Harzen laver vi et stop i den smukke UNESCO by Lübeck. En by vi tidligere har besøgt og som til stadighed overrasker os positivt. Her vil vi, opleve lidt af byen – sove en nat inden vi igen kører hjem ad mod Danmark.

24 timer i Lübeck – Tyskland

Følg os, på turen går til Harzen

Vi håber, at du vil følge med i alle vores oplevelser i Harzen. Vi vil løbende poste billeder, live videoer og lave opslag.

Du kan følge os her:

Bonusinfo: Billederne i dette indlæg, er fra vores tur til Harzen i 2004.

Turen er arrangeret i samarbejde med Harz Mountains Tourist Board.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.