En meget personlig artikel i Jyllands-Posten

En meget personlig artikel i Jyllands-Posten, søndag den 25. august 2017. En artikel om mig og mine valg her i livet. Selvfølgelig også en masse om OnTrip.dk. Jeg er stolt og glad over, at være i en af Danmarks største aviser, Jyllands-Posten, som har udgivet denne artikel.

En meget personlig artikel i Jyllands-Posten

Hvordan skete det?

Journalist og redaktør Lars Dalsgaard henvendte sig til mig for et par måneder siden. Han havde læst en artikel, som jeg tidligere har skrevet til Politiken: Oplev verden, din alder giver kun frihed. Han ville gerne lave et interview med mig, om bloggen, min livsstil og mine valg.

Interviewet med journalist Lars Dalsgaard

Lars Dalsgaard ringede og lavede et interview med mig. Spurgte ind til vores rejseblog, mine valg, vores rejser og om jeg havde gode anbefalinger til folks rejser. Vi havde en lang samtale, hvor jeg fortalte om mine valg her i livet, min passion for rejser og min nuværende livsstil.

En meget personlig artikel i Jyllands-Posten

En meget personlig artikel i Jyllands-Posten

En meget personlig artikel

Artikel i Jyllands-Posten, er blevet meget personligt men overskriften:

Annette sagde nej til chefstilling: Nu beskæftiger hun sig med sin passion – at rejse.

En artikel som handler om mit fravalg og hvorfor. Artiklen kommer rundt omkring mit tidligere liv med en attraktiv lederstilling i det private erhvervsliv og mit fravalg, da jeg fik tilbudt en ny. Den handler om mit liv i dag, som selvstændig rejseblogger og at det eneste jeg savner fra dengang jeg var lønmodtager, er lønchecken.

Mine favoritrejsemål

I artikel kan du læse om mine tre favoritrejsemål

New Zealand – Bestemt et af de smukkeste steder på Jorden jeg har besøgt. Et land som er adskillige gange er udråbt som Jordens smukkeste land. Et land, som har det hele men hvor især naturen slog benene væk under mig.

Marrakech – Marokko – En by som oser langt væk at Østens mystisk. Det er som at træde midt ind i et eventyr og den tager dig tilbage til middelalder. En by med puls, eksotiske dufte og en meget anderledes kultur.

USA – USA har det hele. Storslået natur, enorme vider, venlige lokale og imponerende storbyer. Et land hvor du føler dig hjemme, er skabt til Road Trips, hvor alt bare er større og giver dig oplevelser for livet.

En meget personlig artikel i Jyllands-Posten

4 gode råd

I artiklen giver jeg også mine 4 gode råd til dine rejser.

  • Undgå turistattraktionerne.
  • Far vild.
  • Vær i nuet.
  • Tal med de lokale.

En meget personlig artikel i Jyllands-Posten

At få udgivet en artikel, som fylder 3 sider i en af Danmarks største aviser på en søndag er ret vildt. At kunne fortælle andre om mit liv, mine valg og min passion til en journalist som derefter laver denne artikel er jeg stolt og meget beæret over.

Artiklen findes også i en online version som du kan se her.  Desværre er det en betalingsartikel.

En meget personlig artikel i Jyllands-Posten

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 71 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejse:

Roadtrip omkring den engelske kanal

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center