Turen går til Flandern – Belgien

Turen går til Flandern i morgen. Jeg skal, de næste fire dage besøge Flandern i Belgien. Mit besøg bliver til de to byer Brugge og Antwerpen. Jeg håber på nye spændende oplevelser, når jeg skal udforske dem og ser frem til mit genbesøg til Flandern. Jeg håber, du vil følge med!

Denne rejse er en kampagnetur

Turen går til Flandern er en kampagnetur, som er lavet i samarbejde med Visitflanders og NordicTB. På turen vil disse 6 nordiske bloggere deltage.

 • Daniela Nasteska Olsson: Sverige
 • Daniel Ryden: Sverige
 • Anne-Sophie Norge
 • Andrew Higgs: Norge
 • Toke Thrane-Hanghøj: Danmark
 • Annette Seier Johansen: Danmark

Tongeren den ældste by i Belgien – Flandern, Belgien

Transport til og i Belgien

I morgen torsdag meget tidligt, flyver jeg med Brussels Airlines som i løbet af 1.30 minutter bringer mig fra København til Bruxelles. Resten af transporten i Flandern, forgår med tog og ikke som sidste gang, hvor jeg prøvede at køre på Vespa. Det bliver, en togtur fra Bruxelles lufthavn – Brugge – Antwerpen og som til sidst ender i Bruxelles lufthavn, hvor jeg tager et fly hjem igen søndag aften.

Hi Belgium Pass

På turen til Belgien, skal jeg afprøve Bryssel Airlines nyeste koncept: Hi Belgium Pass som er lavet i samarbejde med Brussels Airlines, Bruxelles lufthavn, Belgien Railway, adskillige turistkontorer, byer og attraktioner.

Billetten inkluderer:

 • En returbillet fra enten København eller Billund lufthavn eller en af 50 andre lufthavne i Europa.
 • Ubegrænsede togrejser i hele Belgien inkluderet tog til og fra Bruxelles lufthavn.
 • 1 gratis billetter til en attraktion i to forskellige byer.
 • Byer du kan vælge at besøg er: Antwerpen, Brugge, Bruxelles, Gent, Leuven, Liège and Mechelen.
 • Billetten kan benyttes med udrejse torsdag, fredag og lørdag Hjemrejse søndag, mandag og tirsdag.
 • Billetten sælges hele året.
 • Pris EURO 149

Vespa tur gennem Flanderns spisekammer – Belgien

Gensyn med Flandern

Jeg var sidste år i Flandern og det var en rigtig god oplevelse. De smukke middelalderbyer, stemningen og ikke mindst Flanderns spisekammer, overraskede positivt. Denne gang på turen går til Flandern, er det nye steder og nye oplevelser.

24 timer i Gent – Flandern, Belgien

Brugge

Jeg ser frem til at opleve Brugge, som er en gammel middelalderby som også er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. De smukke gamle bygninger, torvet, rådhuset og måske et museums besøg. En by som jeg håber på, har lige så meget charme og god stemning som Gent.

Antwerpen

Mon ikke Belgiens næststørste by, bugner af oplevelser. Jeg håber, at få set noget af det historiske Antwerpen, moderne imponerende arkitektur, katedralen og måske et museum eller to. Der bliver sikkert også mulighed for at få smagsprøver, fra Flanderns køkken og måske smagt en belgisk øl eller to.

Vespa tur gennem Flanderns spisekammer – Belgien

Her skal jeg bo

Golden Tulip Hotel De’ Medici – Brugge [reklamelink] Et 4-stjernet hotel, som ligger ned til kanalen og tæt på den historiske bymidte.

Hotel Indigo Antwerp- 1 nat. Et moderne 4- stjernet hotel, boutique hotel central beliggende tæt på banegården og centrum af Antwerpen. Læs her anmeldelsen af hotellet. 

Turen går til Flandern – Følg med

Jeg håber, at du har lyst til at følge mig og de andre nordiske bloggere, på vores tur rundt i Flandern de næste 4 dage. Vi poster alle under denne kampagne på dette # 

#ShortbreakFlanders

Andre # som vi vil poste med #HiBelgiumPass #BrusselsAirlines #VisitFlanders

Du kan følge mine oplevelser på disse sociale medier, hvor jeg vil poste billede og live stories.

12 Postkort fra Flandern - Belgien

Denne rejse er lavet i samarbejde med Visitflanders og NordicTB. Indhold, meninger og billeder er som altid helt vores egne.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.

 • Bonusinfo: Billederne i dette indlæg, er fra besøg til Flandern i maj 2016.
 • Rejsetidspunkt august.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 63 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på kommende rejser:

Tøsetur til nyt land og nye oplevelser
– Skopje, Nordmakedonien –

Det store Kaukasus trip
– Aserbajdsjan, Georgien og Armenien –

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center