Turen går til Flandern – Belgien

I samarbejde med Visitflanders og NordicTBTuren går til Flandern i morgen. Jeg skal, de næste fire dage besøge Flandern i Belgien. Mit besøg bliver til de to byer Brugge og Antwerpen. Jeg håber på nye spændende oplevelser, når jeg skal udforske dem og ser frem til mit genbesøg til Flandern. Jeg håber, du vil følge med!

Transport til og i Belgien

I morgen torsdag meget tidligt, flyver jeg med Brussels Airlines som i løbet af 1.30 minutter bringer mig fra København til Bruxelles. Resten af transporten i Flandern, forgår med tog og ikke som sidste gang, hvor jeg prøvede at køre på Vespa. Det bliver, en togtur fra Bruxelles lufthavn – Brugge – Antwerpen og som til sidst ender i Bruxelles lufthavn, hvor jeg tager et fly hjem igen søndag aften.

Turen går til Flandern – Belgien

Turen går til Flandern – Belgien

Gensyn med Flandern

Jeg var sidste år i Flandern og det var en rigtig god oplevelse. De smukke middelalderbyer, stemningen og ikke mindst Flanderns spisekammer, overraskede positivt. Denne gang på turen går til Flandern, er det nye steder og nye oplevelser.

Brugge

Jeg ser frem til at opleve Brugge, som er en gammel middelalderby som også er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. De smukke gamle bygninger, torvet, rådhuset og måske et museums besøg. En by som jeg håber på, har lige så meget charme og god stemning som Gent.

Antwerpen

Mon ikke Belgiens næststørste by, bugner af oplevelser. Jeg håber at få set noget af det historiske Antwerpen, moderne imponerende arkitektur, katedralen og måske et museum eller to. Der bliver sikkert også mulighed for at få smagsprøver, fra Flanderns køkken og måske smagt en belgisk øl eller to.

Turen går til Flandern – Belgien

Her skal jeg bo

Golden Tulip Hotel De’ Medici – Brugge [reklamelink] Et 4-stjernet hotel, som ligger ned til kanalen og tæt på den historiske bymidte.

Hotel Indigo Antwerp- Et moderne 4- stjernet hotel, boutique hotel central beliggende tæt på banegården og centrum af Antwerpen. Læs her anmeldelsen af hotellet. 

Bonusinfo: Link markeret med reklame, betyder at bloggen tjener lidt penge hvis du booker gennem linket. Det bliver ikke dyrere for dig.

Turen går til Flandern – Følg med

Jeg håber, at du har lyst til at følge mig og de andre nordiske bloggere, på vores tur rundt i Flandern de næste 4 dage.

Du kan følge mine oplevelser på disse sociale medier, hvor jeg vil poste billede og live stories.

Turen går til Flandern – Belgien

Bonusinfo: Billederne i dette indlæg, er fra besøg til Flandern i maj 2016.

  • Rejsetidspunkt august.

Denne rejse er lavet i samarbejde med Visitflanders og NordicTB. Indhold, meninger og billeder er som altid helt vores egne.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 77 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejse:

Det store Sydafrika Roadtrip
– Blyde River Canyon, Kruger, Eswatini, Garden Route og meget mere

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center