Anmeldelse af Hotel Indigo Antwerp – Antwerpen, Belgien

I samarbejde med Visitflanders og NordicTBAnmeldelse af Hotel Indigo Antwerp, som er et moderne 4-stjernet, boutique hotel. Det har en central beliggende, i hjertet af Antwerpen og ligger meget tæt på banegården. Et hyggeligt hotel med 82 værelser som overraskede positivt.

Anmeldelse af Hotel Indigo Antwerp – Antwerpen, Belgien

Check-in

Jeg ankom, om formiddagen med toget fra Brügge og afleverede min bagage i receptionen. Allerede her fornemmede jeg, den hyggelige stemning og servicen var venlig. Da jeg senere på dagen kom tilbage til Hotel Indigo Antwerp, fik jeg min bagage og den venlige kvinde i receptionen tjekkede mig ind og gav mig min nøgle. Jeg fik desuden en mappe med informationer om hotellet.

Inden havde hun spurgt mig: Vil du have et værelse med fred og ro eller et ud til pladsen?

Jeg valgte et med udsigt til pladsen og fik et værelse på 1 sal.

Anmeldelse af Hotel Indigo Antwerp– Antwerpen, Belgien

Indretningen i receptionen/lobbyen

Indretningen i lobbyen på Hotel Indigo Antwerp var hyggelig, anderledes og oser af god stemning. Der var blød belysning, en stor sofa, et hyggehjørne med stole og borde. Væggene var dekoreret med reoler hvor der var placeret bøger, planter og nips. Jeg fornemmer allerede i receptionen, at her var der tale om et boutiquehotel.

Anmeldelse af Hotel Indigo Antwerp – Antwerpen, Belgien

Værelset på Hotel Indigo Antwerp

Allerede da jeg åbnede døren til mit værelse, fik jeg WOW følelsen. Hold da op – hvor var værelse hyggeligt. Ofte omtaler hotellerne sig som boutique hoteller, uden at det holder men denne gang holdt det hele vejen igennem. Et værelse med en blanding af helt nye ting kombineret med lidt retro, som gav det et personligt præg.

Værelset indehold en queen size seng og for enden af værelset var der mulighed for opbevaring. I den anden ende af værelset, var der et vindue og langs med vinduet en træbænk. Der var pyntet med et skind på bænken, bøger og der stod en espressomaskine.

Der var billeder på væggene, planter, en skammel og puder. Hele rummet osede af hygge som smukt blev fremhævet af trægulvene. Der var desuden et tv, en flaske vand, aircon og velfungerende WI -FI som også virkede i den udendørs cafe.

Anmeldelse af Queen A Antwerp – Antwerpen, Belgien

Anmeldelse af Queen A Antwerp – Antwerpen, Belgien

Anmeldelse af Hotel Indigo Antwerp – Antwerpen, Belgien

Badeværelset

Boutiquestilen forsatte ude på badeværelset. Med en hyggelig belysning, lækre produkter og en stor brusekabine, hvor du da kunne føle dig godt tilpas. Der var desuden en badekåbe og tøfler.

Anmeldelse af Queen A Antwerp – Antwerpen, Belgien

Anmeldelse af Queen A Antwerp – Antwerpen, Belgien

Anmeldelse af Queen A Antwerp – Antwerpen, Belgien

Faciliteterne på Hotel Indigo Antwerp

På Hotel Indigo Antwerp var der en restaurant. Jeg prøvede desværre ikke at spise der, så jeg kan ikke udtalte mig om maden. Men der var mulighed for at tilkøbe morgenmad.

Der var desuden en stort udendørs cafe med masser af stole og borde, hvor der var mulighed for at drikke en kop kaffe imens du kigger på livet, der leves lige uden for døren. Den gode service som der var indenfor på hotellet, foresatte ved den udendørs servering.

Anmeldelse af Queen A Antwerp – Antwerpen, Belgien

Anmeldelse af Queen A Antwerp – Antwerpen, Belgien

Anmeldelse af Hotel Indigo Antwerp – Antwerpen, Belgien

Anmeldelse af Hotel Indigo Antwerp

Jeg var superglad for mit ophold på Hotel Indigo Antwerp. Den gode service, den centrale beliggenhed og et værelse der osede af hygge og virkelig var boutique- agtig. Selvom jeg havde valgt, et værelse ud mod pladsen var støjniveauet minimalt og udsigten fantastisk. Jeg kan derfor kun give en god anmeldelse af Hotel Indigo Antwerp.

Hvis turen så går til Antwerpen, er dette hotel et godt udgangspunkt. Det ligger få meter fra banegården og med den centrale placering, er du i centrum af byen med det sammen og skal ikke bruge yderligere tid på transport.

Bonusinfo: Link markeret med reklame, betyder at bloggen tjener lidt penge hvis du booker gennem linket. Det bliver ikke dyrere for dig.

Anmeldelse af Queen A Antwerp – Antwerpen, Belgien

  • Ophold en nat.
  • Rejsetidspunkt august.

Denne rejse er lavet i samarbejde med Visitflanders og NordicTB. Indhold, meninger og billeder er som altid helt vores egne.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 79 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejser

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center