Annettes rejseklumme: Styrker rejser parforholdet?

Styrker rejser parforholdet? Det styrker vores forhold, men hvad med dit? Er drømmene de samme eller skal du gå på kompromis? Har i fælles passion, prioriteringer og binder rejser jer sammen eller har det den modsatte effekt? Jeg ved bare, at rejser er en stor del af min mands og mit liv, som vi slet ikke kan undvære.

Annettes rejseklumme: Styrker rejser parforholdet?

Styrker rejser parforholdet?

Spørgsmålene er mange og finder vi egentligt et fælles fodslag, i forhold til at rejse og vores forhold.

 • Får vi udlevet de samme rejsedrømme, bliver vi tættere forbundet eller har det den modsatte effekt?
 • Er der den samme passion for rejser hos både dig og din partner eller er i uenige?
 • Får vi et bedre forhold, hvis vi har samme passion, rejser?
 • Er vi enige om prioriteringerne?

Jeg har ikke alle svarende og kan jo kun tale ud fra mine egen erfaringer, men hvad med dig?

Annettes rejseklumme: Styrker rejser parforholdet?

De årlige sommerartikler

Hver sommer, kan jeg læse de sammen artikler om og om igen. At skilsmisseprocenten stiger efter sommerferien. At vi i dag, er så individuelle og det at skulle tilpasse sig og være sammen med familien – og eller sin partner 24/7, giver problemer. Jeg kan læse, at mange har problemer med det og at det er svært, at være så tæt på sine nærmeste i lang tid.

At de ikke ved, hvad de skal lave, tale om, eller blive enige og at det ofte udløser skænderier og nogle gange ender med en skilsmisse. Det er da tankevækkende og også lidt skræmmende, for at holde ferie – og eller rejse skal da være en god oplevelse.

Annettes rejseklumme: Styrker rejser parforholdet?

Min egen historie fra mit tidligere liv

Jeg har haft en evig udlængsel, siden jeg var barn. Et ønske om at se og opleve verden, dens mange kulturer og få viden om, at livet kan leves på mange forskellige måder. I mine unge dage, havde jeg en partner gennem mange år. Vi gjorde karrierer, fik drømmehuset, den store bil i garagen og det allerbedste, en dejlig datter sammen. Men…… det var egentlig ikke så meget min drøm (på nær min datter) mere min partners, for egentlig har ting aldrig betydet særlig meget i mit liv. Jeg har altid hellere ville have oplevelser.

Selvfølgelig rejste vi en del gennem årene, men min partners behov for at rejser var helt anderledes end mit. Så styrker rejser parforholdet? Nej det styrkede ikke vores, for vi var slet ikke enige om prioriteringerne og havde slet ikke den samme passion, så vores veje skiltes.

Annettes rejseklumme: Styrker rejser parforholdet?

Min mand Tore og vores fælles passion

Min mand Tore og jeg, har helt klart den sammen passion, så styrker rejser parforholdet? Ja det styrket helt klart vores forhold, det kan der slet ikke være tvivl om. Rejserne gør vores forhold stærkere, vi har fælles mål og retning og kan sammen finde en fælles glæde i at opleve verden. Vi har de samme prioriteringerne, fordi oplevelserne betyder så meget mere for os begge end ting. Vi nyder at være sammen 24/7, planlægge næste eventyr og samme dele forventnings glæde.

Annettes rejseklumme: Styrker rejser parforholdet?

Vores rejse på over 4 måneder

At være sammen 24/7 i over 4 måneder med sin partner, kan enten være en gave eller et helvede. For os, var det en kæmpestor gave og vi vil helt klart svare JA til spørgsmålet:  Styrker rejser parforholdet?

 • Vi fik set nye siden af os selv og hinanden, især når vi var presset.
 • Vi fik sammen oplevet det ukendte, uprøvet og fik sammen modet til oplevelser, som vi aldrig havde turde alene.
 • Vi fandt ud af, at vores forskelligheder gjorde, at vi supplerede hinanden super godt.
 • At vi på denne rejse, var afhængig af hinanden.
 • At vi også er hinandens bedste venner.
 • At vi ofte havde de samme prioriteringer.

Efter vores lange rejse sammen, var vi enige om at vi passede så godt sammen, at vi hellere måtte blive gift. Dette altså, hvis vi ikke lige havde været gift i forvejen. For der skal da slet ikke nogen være tvivl om, at vores rejser får romantikken til at blomstre.

Annettes rejseklumme: Styrker rejser parforholdet?

Hvad med dig?

 • Rejser er en så vigtig del af mit liv, at jeg slet ikke kan undvære det. Men hvad med dig?
 • Styrker rejser dit parforhold?
 • Har du og din partner samme passion?
 • Er i enige eller må i gå på kompromis?

Læs her alle mine andre klummer.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 77 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejse:

Det store Sydafrika Roadtrip
– Blyde River Canyon, Kruger, Eswatini, Garden Route og meget mere

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center