Annettes Rejseklumme: Den evige udlængsel

Den evige udlængsel, er blevet en del af mit liv. En længsel for at rejse ud i verden, se noget mere af den og få det kick, som rejser giver mig. En stærk følelse, som efterhånden er blevet konstant. Er jeg mærkelig eller har du også en udlængsel?

Annettes Rejseklumme, Den evige udlængsel

Den evige udlængsel

Jeg har den evige udlængsel og lyst, til at opleve nye lande, seværdigheder og samfund. Se hvordan vores verden er skruet sammen, opleve naturen og andre spændende kulturer. Opleve hvordan livet leves, andre steder på jorden. Få lærdom, blive klogere og mere forstående. En længsel der tilfredsstiller min nysgerrighed, giver mig viden og et behov for at møde menneskerne, i alle de andre lande.

Annettes Rejseklumme: Den evige udlængsel

Hvorfor har jeg udlængsel?

Jeg ved det egentlig ikke hvorfor, jeg har det sådan men jeg har altid haft en stor udlængsel, siden jeg var helt lille. En længsel om at der må da være noget andet, noget større og mere spændende at opleve, end vores eget lille land. Et land som jo egentlig skulle tilfredsstille mig – et af verdens lykkeligste men masser af tryghed men-…….

Det er bare ikke nok for mig. Jeg er selvfølgelig glad for at bo i Danmark, et land hvor jeg er meget priviligeret. Hvor jeg slet ikke skal tænke over de basale ting i livet. Ting som mad, rent vand og bolig. Et land med masser af goder som f.eks. gratis uddannelse, sundhedsvæsen og folkepension. Men det er bare ikke nok for mig. Jeg vil noget mere, oplevet noget andet og se hvordan andre samfund har skruet tingene sammen.

Annettes Rejseklumme: Den evige udlængsel

Jeg gør det

Jeg gør – nu skal de være. Den evige udlængsel skal tilfredsstilles. Jeg køber en flybillet og glæder mig helt vildt, til det næste eventyr. Et eventyr som skal tage mig et nyt og spændende sted hen, derude i vores store verden. Jeg ser frem til det og mentalt, er jeg allerede på vej op i flyet i det øjeblik billetten er købt.

Annettes Rejseklumme: Den evige udlængsel

En lang rejse denne gang

Jeg beslutter, at denne gang skal jeg være lang tid væk. En uge er ikke nok, nej lad mig tage på et road trip sammen med min mand i 5 uger, på tværs af USA. Det må da kunne tilfredsstille min evige udlængsel. På rejsen nyder jeg hver dag, alle mine oplevelser og hver morgen, springer jeg lykkelig ud af sengen. Jeg glæder mig, over at være så heldig at kunne få alle de oplevelser i mit liv og ser frem til dagens eventyr.

Rejsen slutter

Efter 5 uger fantastiske uger, er tiden så kommet til at tage hjem igen – desværre. Det tidspunkt jeg havde frygtet. Allerede et par dagen inden hjemturen, er ormen begyndt at gnave. Den orm, der inde i maven fortæller mig, at eventyrer snart er slut og jeg skal hjem.

Jeg vil ikke hjem! Jeg vil blive! 

Jeg vil opleve mere, se mere, nå alt det jeg ikke nåede og bare blive.

Er jeg ikke underlig? Mærkelig? Hvorfor vil jeg ikke hjem?

De fleste ville jo glæde sig, over at skulle hjem igen til Danmark, efter 5 uger men ikke mig. Jeg er ked af det, synes det er surt og gider det slet ikke.

Annettes Rejseklumme: Den evige udlængsel

Hjemme igen i Danmark

Efter en lang flyvetur, er jeg hjemme igen. Det er da meget rart at være i Danmark igen. At kunne sove i sin egen seng efter 5 uger og føle den store tunge dyne af tryghed, som det giver mig at være tilbage i Danmark igen men…….. efter kun få dage, starter det hele forfra igen, ØV. Udlængslen – ønsket om igen at være på farten. Den evige udlængsel som er en afhængighed. Lige som en narkoman, der skal have sit stof og hvor hjernen hele tiden fortæller mig, at det er en rejse jeg har brug for.

Er det kun mig, der har en evig udlængsel? Hvad med dig? Har du også udlængsel?

Annettes Rejseklumme: Den evige udlængsel

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 79 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejser

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center