Tip – Derfor skal du vælge Road Trip

Tip – Derfor skal du vælge Road Trip. Her giver vi dig vores tip, til en af de rejseformer som vi holder mest af. Vi har over årene, prøvet det i mange lande og for os, er det en rejseform der giver os den ultimative frihed.

Rejsetanker om Road Trip fra Denver til Las Vegas, USA

Vi har prøvet Road Trip i mange lande

Vi har masser af gange prøvet road trip i USA, som nok er den mest kendte og eftertragtede måde at afprøve det på. Det er ikke kun USA som indbyder til road trip, vi har bestemt også haft glæden af at prøve det i mange andre lande.

Vi har selvfølgelig været på road trip i Europa og vi har bl.a. også prøvet det i lande som UAE, Australien, Thailand, Afrika og New Zealand. En rejseform, som vi finder utrolig tiltalende og som vi gentagende gange vender tilbage til.

Rejseforslag Road Trip - Forenede Arabiske Emirater

Derfor skal du vælge Road Trip

Der er mange fordele ved at tage på road trip, i stedet for andre rejseformer. En rejseform som du bestemt ikke skal undgå og vi vi i nedenstående, dele nogle af de mange fordele med dig.

Du bestemmer selv

Den allervigtigste fordel er, at du selv bestemmer. Du er fri som fuglen, kan stoppe og standse når det passer dig. Køre 1.000 km i et stræk eller køre til en seværdighed, som du bliver fristet af på din vej. Du bestemmer selv.

12 Postkort fra New Zealand

Du kan holde pauser

Du er overhoved ikke afhængig af andre mennesker, end dem der sidder i bilen sammen med dig. Du kan stoppe op og holde pauser, når du har lyst. Om det er korte pauser, længere pauser eller slet ingen pauser. Du er fri og uafhængig. Dermed behøver du ikke at være irriteret over, at en hel bus måske har brug for en tissepause.

Kancamagus Highway den smukkeste vej i White Mountains – USA

Du vælger selv dit selskab

En af de allerbedste ting ved et road trip er, at du selv har valgt dit selskab. Du er kun sammen med dem, som du vil rejse med. Mennesker som du har valgt, skal være sammen med dig på din rejse og som du nyder at være i selskab med.

Portland Head Light ældste fyrtårn i Maine – USA

Du kan ændre planer undervejs

På et road trip har du ofte, en overordnet plan om at du gerne vil fra A-B. Men vejen behøver ikke at være lige. Du har nemlig friheden til at ændre den undervejs. Du kan være impulsiv, tage en afstikker, en omvej eller køre en smut rundt ad de små veje, som sikkert vil overraske dig positivt.

En køretur i Maines baghave – New England, USA

Du behøver ikke at forholde dig til andre

Du behøver ikke at bruge din energi på andre mennesker, som er endnu en grund til at vælge road trip. Du skal nemlig ikke være irriteret over skrigende børn i et fly, en taxachauffør der ikke kender vejen eller en turistbus med brokkende passagerer. Du har nemlig selv valgt dem du rejser med, dem der sidder i den bil, som tager dig med ud på alle dine oplevelser.

Anmeldelse af United Airlines First Class

Du kan impulsivt vælge din overnatning

Måske du gerne vil planlægge dine overnatninger, inden dit road trip men det behøver du slet ikke. Især hvis du vælger at tage på et road trip udenfor sæson, er det overhoved ikke nødvendigt. Kør så længe du har lyst, find et sted – og eller en by, hvor du vil overnatte, når du er der. Det er da en fantastisk frihed.

Anmeldelse af overnatningssteder - Det Ultimative Road Trip New England, USA

Du sparer tid

Du sparer masser af tid, for du behøver ikke at vente på din bus, båd eller tog. Du sparer også masser af tid som du ville bruge i lufthavnen. Tid på transporten dertil, tjek ind, sikkerhedskontrol og paskontrol. I det øjeblik, du sidder i din bil er din rejse begyndt. Derfor skal du vælge road trip.

Med tog, færge og bus fra Kuala Lumpur til Penang – Malaysia

Du kan hygge dig

Du kan indrette dig hyggeligt i din egen bil. Du kan bl.a. spille noget god musik, spise snacks og drikke din kaffe. Måske få en lur, have gode samtaler eller bare nyde alle oplevelserne, som er lige udenfor din bilrude.

Postkort fra Australien

Du får autentiske oplevelser

På et road trip, kan du komme du tæt på de lokale. Du kan stoppe op hvis du f.eks. ser et marked, en festival, en byfest eller en anden begivenhed. Du har en frihed til bare at stoppe op, deltage, gå i dialog med de lokale og dermed få autentiske oplevelser.

Rejseforslag Road Trip - New England, USA

Du kører i naturen

Alt afhængig af, hvor du tager på road trip kommer du tæt på naturen. Når du kører, er den er lige derude foran din bilrude. Du er et med den, kan bare nyde den, opleve at den forandre sig, læne dig tilbage og nyde den. Derfor skal du vælge road trip.

Det ultimative Road Trip – New England, USA

Du rejser langsomt

Du rejser langsomt, på et road trip i forhold til at flyve. Dermed kommer du gradvist frem til din destination. Du kan derfor nå at vende dig til, et evt. andet klima og en måske meget anderledes kultur.

Road Trip gennem staten Vermont – USA

Tag på Road Trip

Vi håber, at vi har givet dig en ide om alle de fordele, der er ved at tage på road trip. At din næste rejse bliver et road trip, et eller andet sted derude i verden. At du som os, får den samme frihedsfølelse og kan opleve alle fordelene og siger som os:

 Derfor skal du vælge Road Trip

Death Valley National Park med sin ekstreme hede - Californien, USA

Hvad med dig – har du prøvet Road Trip og kan du fortælle os om flere fordele?

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 63 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på kommende rejser:

Det store Kaukasus trip
– Aserbajdsjan, Georgien og Armenien –

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center