Turen går til USA

Turen går til USA, i hele 3 uger og vi glæder os. En tur, hvor vi heldigvis skal have et gensyn med Las Vegas. Vi skal desuden på road trip og opleve helt nye områder, af vores yndlingsrejseland. Vi skal også på denne tur, fejre hele to jubilæer.

Turen går til USA

Vores “sommerferie”

Ja, det er vores sommerferie som vi holder nu og vi har valgt, at turen går til USA. Vi elsker at holde ferie på skæve tidspunkter og er så priviligeret, at det kan lade sig gøre. En ting, som vi er meget glade for og som har en masse fordele.

 • Det er billigere at rejse udenfor sæson.
 • Der er ikke så mange mennesker, så vi kan ofte få det for os selv.
 • Vejret – de steder vi i år vil besøge i USA, har ofte varmegrader mange måneder om året på langt over 40 grader. Her i november måned, vil temperaturen være behagelig og mere menneskelig.

Turen går til USA

Gensyn med Las Vegas og vores jubilæum

Dette bliver 10 gang, vi skal besøge Las Vegas, så selvfølgelig skal vi fejre vores jubilæum. Byen som vi holder så meget af og som vi blev gift i for 9 år siden. Vi vil starte vores besøg i Las Vegas med at tilbringe nogle dage på vores yndlingshotel Aria Resort & Casino. Det er dyrt, at bo på dette 5-stjernet hotel men det er simpelthen så lækkert, luksusagtgigt, centralt og alle pengene værd. Et hotel som vi igen og igen vender tilbage til.

Turen går til USA

Road Trip i flere stater og endnu et jubilæum

Dette bliver vores 10. road trip i USA, så dermed endnu et jubilæum at fejre. Vi har en ide om hvor og hvad vi vil opleve men intet et helt planlagt. Vi gør som vi plejer, tager tingene som de kommer og stopper når vi har lyst. Det som er det allerbedste ved et road trip og den ultimative frihedsfølelse. Men en ting er sikkert, der kommer et par nye stater på bogen og den sydlig-vestlige del af USA, vil blive udforsket. Den foreløbige plan, har inkludere nogle af disse ord:

 • Store kaktusser.
 • Ørken
 • En kirke oppe i klipperne.
 • Spøgelsesbyer
 • Flykirkegård
 • En by der er delt af to lande.
 • Enorme mængder sand.
 • Masser af røde klipper.
 • Indianerreservat.

Turen går til USA

Las Vegas igen igen

Vi afslutter vores rejse, efter vores road trip med nogle dage i Las Vegas. De sidste dage af vores turen går til USA ,vil vi vælge at bo i Downtown Las Vegas og se om byen ikke går helt amok. For i vores sidste dage i USA, vil der er nemlig være Thanksgiving og det som amerikanerne kalder Holiday weekend.

Turen går til USA

Vi håber, at du vil følge os de næste uger når turen går til USA.

Du kan følge vores opdateringer på de sociale medier:

FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

De bedste rejsehilsner

Tore og Annette

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 79 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejser

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center