Michael Jackson One – Las Vegas, USA

Las Vegas er berømt og berygtet for sine imponerende store shows. Vi har gennem årerne set en del forskellige shows og det har primært været Cirque du Soleil, som vi har været mest imponeret over. Cirque de Soleil er kendt for deres akrobatik, deres storslåethed og imponerende scener. Denne gang valgte vi, at vi ville se Michael Jackson One som blev vist på hotel Mandalay Bay.

Show Michael Jackson One - Las Vegas, USA

Shows i Las Vegas

Shows i Las Vegas er en storslået og der er verdenskendt. I de gamle dage hvor der var shows med Elvis og Rat Pack med Frank Sinatra, Sammy Davis, Jr. og Dean Martin til nutidens store opsatte shows, ført an af Cirque de Soleil.

Vi har gennem årerne set en del forskellige shows og det er primært Cirque du Soleil, som vi har været mest imponeret af. Cirque de Soleil er kendt for deres akrobatik, fantastiske scener og kostumer. De hoteller, som har opsat disse shows, har investerer mange millioner i dem og når de opleves, er man slet ikke i tvivl om at de må have kostet kassen.

Denne gang valgte vi, at se Michael Jackson One som blev vist på Mandalay Bay. Mandalay Bay er endnu et af de enorme Las Vegas Hotel. Et hotel der prøver at tiltrække gæster med et hajrev, et akvarium og deres kæmpe poolområde der både indeholder bølger og en sandstrand.

Vores oplevelse af Michael Jackson One

Opsætningen af Michael Jackson One, havde premiere kort tid før vi ankom til Las Vegas, så billetterne var derfor i den dyre ende. Vi prøvede, om vi kunne købe billetter til en reduceret pris til sammen dag men det var desværre ikke muligt. Det endte med at blive til fuld pris og det var ikke billigt.

Inden showet startede

Inden showet startede var der opvarmning. Der var show med personale i Michael Jackson uniformer som lavede sjov og ballade med publikum, inden forstilling startede. Der var blandt andet paparazzi fotografer, der tog billeder af publikum, som derefter blev vist på storskærmen som avisoverskrifter, med ikke særlig flatterende tekster.

En af os endte da også oppe på væggen “Shocker!”, sjov oplevelse…

Show Michael Jackson One - Las Vegas, USA

Show Michael Jackson One - Las Vegas, USA

Show Michael Jackson One - Las Vegas, USA

Selve showet

Ellers var showet skøn musik. Den sidste nye teknologi var blevet brugt til 3D billeder og lyd og lys var helt fantastisk. Opsætningen af scenen var imponerende med alle sceneskiftene. De benyttede også hele rummet flere gange både fra siden, midt i rummet og fra loftet.

Der var lidt akrobatik som Cirque du Soleil er kendt for. Det var dog slet ikke så avanceret og flot, som vi har set i tidligere shows. Den historie de prøvede at bygge ind i showet, var lidt tam. Men overordnet var det en god oplevelse.

Vores bedste show oplevelse i Las Vegas

Men af alle de shows vi har set i Las Vegas og hvis vi kun skal nævne et, er det The Beatles showet LOVE af Cirque du Soleil, der opføres på Mirage Hotel som er vores favorit.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.