Tips til Shopping i Las Vegas – USA

Tips til shopping i Las Vegas hvor der et utal af muligheder. Her er bl.a. mange af de store hoteller er forbundet med hinanden via et stort shoppingsområde eller de har selv butikker på hotellet. Du bliver i Las Vegas mødt med shopping muligheder overalt og skal være meget standhaftig for ikke at blive fristet, af alle de gode tilbud der er. Der er dog også andre muligheder for shopping, væk fra The Strip.

Las Vegas, shopping

Shopping udenfor The Strip

I vores tips til shopping i Las Vegas, nævner vi også områder væk fra fra The Strip. Her er der mange andre muligheder for shopping og til en del billigere penge. Der er masser af shoppings områder i udkanten af byen. Disse områder ligger ofte sammen med et indkøbscenter som f.eks. Walmart som svarer til Bilka i Danmark. Det er bare så MEGET større. Her kan du købe alt fra fødevarer, tøj, sko, personlig plejeprodukter, for bare at nævne nogle af de mange ting.

I disse områder ligger der også mindre butikker. Nogle er kendte kædebutikker men ellers ligger der f.eks. sko – og tøjbutikker, butikker med boligindretning og restauranter. Der er mulighed for at få ordnet negle, klippet dit hår eller andre serviceting. Disse områder er ikke som de er i Danmark overdækket og det er nærmest umuligt at komme dertil uden bil. Vi har igennem årene fundet vores yndlingsbutikker, som vi altid laver genbesøg til.

Las Vegas, shopping

Las Vegas, shopping

Las Vegas, shopping

Las Vegas, shopping

Tre store shopping områder i Las Vegas

Der er 3 områder vi også altid laver genbesøg til, når vi shopper i Las Vegas.

Town Square

Town Square er et stort åbent område med masser af de store kædebutikker som f.eks. H&M, Old Navy, Appel og Aldo. Der er en Appel butik, restauranter, cafeer og hele området er hyggeligt og minder om en lille landsby.

Tips til Town Square

  • Hvis du parkere i gaderne inde i Town Square, så husk masser af 25 cent mønter.
  • Der er i udkanten af området en stor gratis parkeringsplads.
  • Billetkontoret Tix4 Tonight ligger her, der er næsten ingen kø og du kan her købe show billetter til en reduceret pris
  • Texas de Brazil ligger også her. Det kan anbefales og er en rigtig god madoplevelse.

Premium Outlets Nord

Dette Outlets ligger i Downtown Las Vegas. Det er et stort åbnet område men masser af gader og butikker. Outlet er udgået eller sidste års modeller af mærkevarer, som sættes til salg til en reduceret pris. Udvalget er stort og du vil med sikkerhed gøre et godt køb her. Der er udover de utallige butikker også restauranter og cafeer.

Tips til Outlets Nord

Premium Outlets Syd

Outlet syd ligger tæt på lufthavnen og er et stort overdækket område. Der er fyldt med Outlets butikker og udvalget er stort. Der er masser af mulighed for at købe spise og drikkevarer.

Tips til Outlets Syd

Las Vegas, shopping

Las Vegas, shopping

Et eksempel på et kupon køb

Når du shopper i USA kan det betale sig, at bruge lidt tid på at sætte sig ind i kuponer. Men en kupon købte Annette et par Nine West sko, nedsat i deres Outlet butik fra normal pris DKK 525 til DKK 350. Derudover kunne hun købe et par ekstra sko til halv pris, DKK 175 .

Med kuponen i hånden, blev der så givet yderligere 10 % i besparelse. Samlet regnestykke to par Nine West sko, normal pris DKK 1.050 blev købt for DKK 475.

Las Vegas, shopping

Tips til shopping i Las Vegas

I vores tips til shopping i Las Vegas, har vi et godt råd til dig. Pas på du ikke bliver for fristet. Det kan gå virkelig galt og du kommer til at købe for meget.

Et godt råd: Tag ikke ret meget med i kufferten ud, for den kan hurtig blive helt fyldt når du skal hjem.

Vi oplever at kunne købe tøj, sko og kosmetik til en pris som er væsentligt under den danske pris.

Las Vegas, shopping

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 79 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejser

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center