Anmeldelse af Lean on Tree – Bangkok, Thailand

Anmeldelse af Lean on Tree i Bangkok, hvor der serveres lækker lokal thaimad. Restauranten ligger 100 meter fra hotel Rembrandt hotel og er en af vores favorit restauranter.  Maden er lækker, servicen i top og prisen rimelig. Vi har besøgt stedet, adskillige gange gennem årene og vender altid tilbage.

Anmeldelse af Lean on Tree - Bangkok, Thailand

Hvorfor syntes vi at Lean on Tree er fantastisk?

Vi holder meget af restauranten, fordi de serverer lækkert thai mad, servicen er i top, prisen er rimelig og øllene kolde. De kan desuden fremtrylle skønne drinks og vi er aldrig blevet skuffet, når vi har besøgt stedet. En restauranten, der også giver mulighed for både at sidde ude – og indenfor.

Lean on Tree flyttede

I mange år, lå Lean on Tree lige overfor hotel Rembrandt. Det er nu flyttet og ligger 100 meter oppe ad gaden. Servicen og maden er stadig den sammen men stedet har fået et mere vesterlandsk udseende.

Lokaler ude – og indenfor

  • Udenfor– Her sidder man ved hyggelige borde og blive omgivet af grønne planter. Det giver desuden mulighed for at kigge ud på, den livlige gade.
  • Indenfor- Indenfor ligner lokalet enhver vesterlandsk cafe. Der er hyggelig borde og kroge hvor man kan slappe af. Her kan man få mad, drinks eller måske kaffe og kage. Indenfor kan det nydes, under køligere forhold.

Anmeldelse af Lean on Tree - Bangkok, Thailand

Anmeldelse af Lean on Tree - Bangkok, Thailand

Anmeldelse af Lean on Tree - Bangkok, Thailand

Maden

Der er rigtig mange retter som vi holder af at spise hos Lean on Tree. Der er dog et par stykker som altid bliver gengangere. Den lækre forret bestående af friske forårsruller med to slags dyppelse til, den super friske grønne Papaya salat og thailandske fiskekager med chilliflager.

Til hovedret er nogle af vores favoritter kylling cashew og deres grønne karry med kylling. Begge dele serveres med tilbehør af kogte ris, smukt formet som et hjerte.

Anmeldelse af Lean on Tree , Bangkok – Thailand

Det thailandske køkken

Lean on Tree , Bangkok – Thailand

Lean on Tree , Bangkok – Thailand

Lean on Tree , Bangkok – Thailand

Drikkevarer

Vi drikker som regel iskold øl til vores retter og nogle gange bestiller vi en kande velsmagende fadøl. Hvis vi skal have drinks, er en af vores favoritter Pink Lady, som er super forfriskende.

Vores gade i Bangkok – Thailand

Massage og Spa

Udover at drive restauranten, har Lean on Tree en massage afdeling. Vi kan bestemt anbefale en times forkælelse. Det er talrige muligheder for forskellige behandlinger. De er professionelle, kvaliteten i top, stemningen er afslappet og priserne rimelige. Stedet ligger på 1.sal ovenpå restauranten.

Lean on Tree , Bangkok – Thailand

Anmeldelse af Lean on Tree

Vi kan kun anbefale dette spisested. Det har aldrig har skuffet os, så derfor er vores anmeldelse af Lean on Tree også meget positiv. Restauranten og den professionelle massage, er en af mange årsagerne til, at vi elsker vores gade 19 Sukhumvit, Soi 18.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.