Anmeldelse af Eggsperience Pancakes and Cafe – Chicago, USA

Anmeldelse af Eggsperience Pancakes and Cafe som blev stedet vi valgte, til vores morgenmad. De lover at de efter mange års erfaring, har taget det bedste de har lært igennem årene og dermed skabt dette sted. Så vi ville selvfølgelig teste, om denne påstand nu også var rigtig.

Eggsperience, Chicago USA

Lokalet

Stedet er meget hyggeligt, ordentligt og cafe-agtig. De typiske amerikanske træborde og stole. Det var også dejligt, at der allerede med det sammen stod en kande vand på bordet.  Den limegrøn farve, skinnede igennem overalt på stedet og satte liv i det ellers lidt kedelige lokale, så det dermed kom til at virke hyggeligt.

Bestillingen

Der kom en venlig tjener, hen til os med et menukort og på rigtig amerikansk maner spurgte, hvad vi ønskede at drikke. Vi bestilte juicer og en kop kaffe som vidste sig at være den sædvanlige tynde kop kaffe, som desværre tit serveres i USA.

Vi besluttede, at bestille lidt forskelligt, for at kunne prøve forskellige smagsoplevelser. En ting som vi tit gør, det giver både fælles følelsen af at dele og det giver en sjovere og mere varierende madoplevelse.

Maden

  • Bestillingen gik på æg, yoghurt og toast. Æggene var røræg og nedenunder disse, var der en variation af kartofler, pølser og bacon. Rigtig lækkert selvom det var en anelse fedt, men friskt og veltilberedt, så en god oplevelse.
  • Den anden bestilte yoghurt med frugt. Der var rigtig meget yoghurt med jordbær, bananer og drys ovenpå. Ikke den svære disciplin, at lave for kokken med det var friskt og lækkert.
  • Den sidste af os bestilte en super lækker toast med tilhørende frugt. Ja, lækker var denne toasten som var med skinke og ost.

Vi var selvfølgelig alle enige om, at vi blev nød til at slutte af med en af deres signatur retter, nemlig pandekager. Så vi bestilte en pandekage med bananer og Nutella. Ja – den var til at dø for, hold da op hvor det smagte godt.

Eggsperience, Chicago USA

Eggsperience, Chicago USA

Eggsperience, Chicago USA

Eggsperience, Chicago USA

Anmeldelse af Eggsperience Pancakes and Cafe

Det var en rigtig god morgenmad som vi alle nød. Eggsperience slår sig på gode råvare, som er veltilberedt og det levede de til fulde op til. Vi kommer gerne igen!

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.