Anmeldelse af frokost Comwell Kongebrogaarden – Middelfart, Danmark
Anmeldelse af frokost Comwell Kongebrogaarden som blev indtaget, omgivet af smuk natur og med udsigt til vandet. Her fik vi lækker frokost i nye fortolkninger i de nye smukke lokaler. Det var bestemt en god oplevelse og vi kommer gerne igen.
Området
Stedet ligger lige ved siden af den gamle Lillebæltsbro, så vi gik en lille tur ud på molen. Herude kiggede vi på bådene i havnen og fik en fantastisk udsigt til både den gamle og lidt længere væk, den nye Lillebæltsbro. Vejret var desværre ikke til den store gåtur så efter lidt tid fandt vi restauranten.
Ankomsten til Restaurant Dannebro
Formålet med vores besøg var at nyde en frokost, på restaurant Dannebro med dens smukke udsigt. Vi trådte ind i Kongebrogaarden, som var hyggelig indrettet og med det samme, gav os en fornemmelse af masser af charme. En venlig kvinde i receptionen oplyste, at der var åbent for frokost i restauranten og fortalte os hvor det var.
Lokalet
Forventningsfulde trådte vi ind i lokalet og blev glædeligt overrasket. Vi var de eneste i restaurant Dannebro, så vi kunne få et bord helt henne ved vinduet. Lokalet var nyrenoveret med lækre møbler, rå træborde, stofservietter, levende lys samt en lille grøn plante og en helt fantastik udsigt til vandet.
Det var heldigvis ikke længere, det lidt kedelige gammeldags lokale, som vi havde set billeder af på Comwells hjemmeside. Der var rig mulighed for, at vi kunne have siddet udenfor og nyde vores frokost, men desværre var vejret ikke med os. Da vi besøgte stedet, var det blæsende, koldt og regnfuldt, så vi holdt os indenfor.
Drikkevarer og menukort
Den venlige tjener kom med vores menukort, hvor vi havde muligheden for at bestille smørrebrød, forskellige fiskeanretninger, ost og salater. Vores valg blev smørrebrød og et stjerneskud. Vi valgte, at vi som drikkevarer ville nyde den isvand der allerede var stillet på vores frokost.
Vi fik serveret lune friskbagte boller med koldt smør og fik senere tilbudt mere brød. God service.
Smørrebrødet
Vi valgte to stykker smørrebrød. Det ene var med nye kartofler, håndpillet rejser, ærter og hønseskind sammen med en skål med mayonnaise. En utraditionel og anderledes sammensætning, men det fungerede overraskende godt.
Kartoflerne var kogt perfekt, ærterne var friske, rejerne var virkelig lækre, friske og velsmagende. Så var der lige det med hønsekind som var en overraskelse. Helt tyndt sprødt skind, som knasede når vi spiste det. En anderledes og spændende smag. Denne kartoffelmad nåede nye højder og var en positiv oplevelse.
Det andet stykke smørrebrød var roastbeef, bearnaise, rødløgskompot og ristede løg. Endnu en utraditionelle og spændende sammensætning, som viste sig at være perfekt. Det kolde møre kød, den fede bearnaisesovs, den søde løgkompot, tilsat de knasende ristede løg, udgjorde det for en fest i munden. Løgene var hjemmelavet og havde en helt speciel og lækker smag.
Smørrebrødet var en god oplevelse. Dejligt at der var bliver leget med de gamle traditioner og opleve, at få det serveret på en ny måde. Det eneste vi kunne have ønsket var, at rugbrødet havde været lidt mere frisk.
Stjerneskud
Vi valgte desuden at prøve stjerneskuddet. En smørstegt rødspættefilet, rømørejer, ørredrogn og luftig tomat mayonnaise. Rødspætten var lækker og dejligt den var smørstegt og ikke smidt i en friture.
Kombinationen af fisken, som blev serveret på et stykke hvidt brød sammen med de salte ørredrogn samt de velsmagende rejer, var lækkert. Tomatmayonnaisen som var pisket, så den var let og luftig var en behagelig fornyelse, i stedet for den sædvanlige tunge thousand island-dressing.
Et velsmagende stjerneskud, hvor fornyelserne var en forbedring af det traditionelle stjerneskud. Vi havde dog fortrukket at mayonnaisen havde været serveret i en skål, da hele stjerneskuddet nærmest svømmede i den og det kom til at fylde for meget i retten. Vi ville heller selv, have haft muligheden for at kunne dosere den.
Anmeldelse af frokost Comwell Kongebrogaarden
Vi havde en rigtig god gastronomisk oplevelse, på restaurant Dannebro på Kongebrogaarden. Vi fik en rigtig god velsmagende mad med friske råvare, der perfekt blev serveret i smukke omgivelser med en fantastisk udsigt. Det er bestemt en oplevelse vi kommer tilbage til og som vi kan anbefale til andre. Derfor giver vi også rimelig god anmeldelse af frokost Comwell Kongebrogaarden.
En lille ting, som vi blev lidt irriteret over var, at ved betaling af regningen, var der lige pludselig kommet DKK 30 oveni den forventende pris. Det var for isvand. Måske fair nok, da vi ikke købte andre drikkevare, men det skal selvfølgelig oplyses på forhånd. En uheldig slutning på en rigtig god frokost, i smukke omgivelser både inde – og udenfor og det trækker da også ned i vores anmeldelse af frokost Comwell Kongebrogaarden
- Adresse: Kongebrovej 63, 5500 Middelfart
- Læs her om alle vores oplevelser i Danmark.
Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.
Annette Seier - OnTrip.dk
Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 79 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com
2 Comments
Add comment Annuller svar
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
Hej med jer,
jeg er simpelthen dybt rystet over hvor dyrt vand er. Og at man i det hele taget skal betale for det. Går man på restaurant her i Japan er det første man får serveret et glas vand. Mange familie restauranter har en drikke bar som man betaler for og dermed kan få sodavand, ice tea, juice, te og kaffe. Men hvis man bare vil have vand er det helt normalt. Tjeneren kommer gerne et par gange i løbet af måltidet og fylder ens vandglas op ellers skal man bare spørge efter det. Og det koster ikke ekstra.
Japanere der har været i Danmark har ofte spurgt mig om dette og hvorfor en flaske vand er så dyrt. Jeg svare at det er p.g.a skatter og vandafgifter, men jeg kan godt se at det forstår de ikke rigtig. Der ville helt klart lyde et ramaskrig uden lige hvis vi herude skulle til at betale for vand på restauranten, der ville blive betragtet som dårlig kundeservice.
Men maden så rigtig lækker ud 🙂
Hej Inger-Marie,
Tak for dit besøg og din kommentar 🙂
Enig, vi er også meget uforstående overfor hvorfor man skal betale for vand. I Danmark har vi masser af vand og heldigvis er det ikke en mangelvare. Men 30 kr. for en karaffel isvand er lige i overkanten især når man ikke bliver oplyst om det på forhånd. Vi er godt med på at der skal betales for vandet, opvask og løn til serveringen men ……
Jeg ville nu hellere fortrække at man skruede en anelse op på prisen og servede vandet gratis.
Synd for Danmark og turismen, kan godt forstå at japaneren får et chok over at skulle betale for det. Det samme må gøre sig gældende for amerikanerne, da det med at få serveret gratis vand også er almindelig praksis i USA.
Jeg synes nu også det er dårlig service at skulle betale for postevand.
Maden var utrolig lækker 🙂
/Annette