Anmeldelse af Cafe Victoria – Hvidovre, Danmark

Anmeldelse af Cafe Victoria som ligger i Hvidovre og som blev besøgt en tidlig formiddag. En café vi igennem årene har været glade for og derfor har besøgt mange gange. Det var ved at være længe siden, vi sidst havde været der, så derfor var det tid til et genbesøg.

Anmeldelse af Cafe Victoria – Hvidovre, Danmark

Lokalerne

Cafe Victoria ligger på Hvidovrevej og det er muligt at parkere bagved eller i en af sidegaderne. Udefra ser cafeen rigtig hyggelig ud, med masser af muligheder for at sidde udenfor, et område der er overdækket og selvfølgelig et stort hyggeligt område indenfor.

Café Victoria er holdt i bedste café stil med træborde og læderstole indenfor. I det overdækket område er der lidt mere praktiske møbler med bl.a. fletstole og fordi det var efterår var der opsat gasvarmere, som blev tændt med det samme, da vi valgte at ville sidde derude.

Cafe Victoria – Hvidovre, Danmark

Bestilling

På Café Victoria står du oppe ved baren, læser menukortet, vælger hvad du vil have at spise – og eller drikke og betaler med det samme. Herefter bliver tingene dog serveret ved dit bord. Vi valgte denne dag, en Victoria brunch, Victoria burger, et glas danskvand og en cafe latte.

Cafe Victoria – Hvidovre, Danmark

Cafe Victoria – Hvidovre, Danmark

Victoria Brunch

Victoria Brunchen blev serveret på en stor tallerken med en brødkurv med smør ved siden af. På tallerken var der røræg med bacon, cocktailpølser, tre forskellige slags pålæg, to forskellige slags oste, en lille glas med honning, skyr og müesli og en pandekage. Der var desuden nogle skiver frisk frugt på tallerken.

Vi havde set frem til denne brunchtallerken, da vi tidligere har oplevet, at få rigtig god brunch på Café Victoria, men desværre blev vi lidt skuffet. Victoria Brunch tallerken levede slet ikke op til tidligere tiders erindringer, hvilket også afspejler vores anmeldelse af Café Victoria.

Skyren, det lune brød, brieosten, pandekagen, frugten var rigtig lækre. Kaffen perfekt tilberedt med rigtig god smag, men desværre stoppede alt det positive også der. Pølserne var desværre sprukne, pålægget billigt kedeligt skiveskåret og æggene halvlunkne.

  • Pris: DKK 97 uden drikkevarer.

Cafe Victoria – Hvidovre, Danmark

Cafe Victoria – Hvidovre, Danmark

Victoria Burger

Den anden i selskabet havde bestilt en Victoria burger. Det var en hjemmelavet burger med en bøf på hele 180 gram i en hjemmebagt bolle, som desuden indeholdte diverse grønsager og ketchup. Tilbehøret var hjemmelavet bådkartofler med salat mayonnaise til. En udmærket og meget stor caféburger som også er stedets signaturret. Der blev dog ikke spurgt til, hvordan vi ville have burgeren tilberedt. Desværre blev den serveret meget gennemstegt.

  • Pris: DKK 99

Cafe Victoria – Hvidovre, Danmark

Cafe Victoria – Hvidovre, Danmark

Anmeldelse af Cafe Victoria

Gensynet med Café Victoria skuffede desværre lidt. Brunchtallerken var overhoved ikke værd at køre efter, men burgeren var rimelig ok. En lidt øv oplevelse og surt at lave en anmeldelse af Cafe Victoria, efter denne oplevelse. Så derfor kan vi desværre ikke give den bedste anmeldelse men prisen er rimlig, lokalerne især udendørsområdet er hyggeligt og måske er maden bedre næste gang.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 79 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejser

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center