Anmeldelse af Brunch, Cafe Vivaldi – Helsingør, Danmark

Anmeldelse af Brunch, Cafe Vivaldi i Helsingør. Vi har adskille gange spist brunch på søstercafeen med samme navn i Køge og vi er alle tre vilde med deres brunch. Vivaldi har cafeer flere steder i Danmark og da vi var i Helsingør skulle denne Vivaldi selvfølgelig besøges. Der er mulighed for at sidde enten ude eller indenfor og stedet ligger centralt lige ved gågaden.
Cafe Vivaldi - Helsingør, Danmark

Menukort og siddeplads

På denne sensommerdag i august valgte vi, at sidde udenfor i det gode vejr. Der er hyggelige cafe borde og tæpper lagt i stolene, hvis du skulle komme til at fryse.

Konceptet er, at du kigger på menukortet finder ud hvad du vil bestille, går indenfor og afgiver sin bestilling samtidig med at du betaler. Du får herefter et nummer som stilles på bordet og når din bestilling er lavet, kommer der en tjener og serverer det bestilte for dig.

Cafe Vivaldi - Helsingør, Danmark

Brunchtallerken

Vi holder alle tre meget af deres brunch tallerken og glædede os til vores anmeldelse af Brunch, Cafe Vivaldi. En af årsager er netop, at her er det en tallerken og ikke en fælles buffet. Vi kan derfor sidde ved bordet og nyde vores mad, uden alle afbrydelserne. Det er selvfølgelig også udvalget på tallerken, som vi synes er lækkert.

Tallerken indeholdte, en lille skål med yoghurt naturel med mysli på toppen, to stykker grovbrød med en skive ost til samt syltetøj og smør, en masse stykker frisk frugt, stegte kartofter med røræg, pølser, bacon og peberfrugt, en pandekage med en lille Nutella til og det som to af os er meget vilde med en ristet grov toast med skinke og ost.

Hertil kan du enten vælge at få en juice, kaffe eller te. Kaffe er skøn frisklavet kaffe, der bliver serveret i en stempelkande med et lille stykke chokolade til.

Cafe Vivaldi - Helsingør, Danmark

Cafe Vivaldi - Helsingør, Danmark

Anmeldelse af Brunch, Cafe Vivaldi

Man får meget mad for pengene og vi har altid oplevet at tingene har været friske og meget velsmagende hvilket også gør en anmeldelse af Brunch, Cafe Vivaldi positiv.  Priserne er normalt cafe niveau, med DKK 109,- for en brunch tallerken. Men kom på en hverdag, da Brunch i weekenden ofte er buffet.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.