Anmeldelse af Brunch på Café Jorden Rundt – Charlottenlund, Danmark

Anmeldelse af Brunch på Café Jorden Rundt, som er en café, der ligger på Strandvejen, nord for København. Stedet blev valg på grund af dens smukke beliggenhed, med den direkte havkig til Øresund. At der desuden hører en historie til stedet, var en bonus gevinst.

Anmeldelse af Brunch på Café Jorden Rundt – Charlottenlund, Danmark

Historien om Café Jorden Rundt og lokalet

Selve bygningen er meget speciel og er opført i 1936. Dengang havde den til formål at fungere som sporsløjfe, for linje 14 med toiletter, billetsalg og stoppested. Billetsalget lukkede i 1973, men i 1991 åbnede stedet som café.

Bygningen er helt rund og i indersiden er der glaspavilloner, så du kan sidde ”indenfor” og kigge ud på havet. Der er desuden en stor terrasse, hvor der er rig mulighed for at opholde sig, når vejret er til det.

140927 Brunch på Café Jorden Rundt – Charlottenlund, Danmark 8

140927 Brunch på Café Jorden Rundt – Charlottenlund, Danmark 4

Brunch på Café Jorden Rundt

Vi bestilte selvfølgelig en brunch tallerken, denne formiddag, da vi besøgte stedet. Den bestod af ost, marmelade, smør, kartoffelspegepølse, agurk og peberfrugt. Desuden var der frisk frugt, amerikansk pandekage med ahornsirup, yoghurt naturel med mysli og omelet med tomat og bacon. Dette blev serveret med en bolle og rugbrød, samt te eller kaffe.

Brødet var frisk, lunt og lækkert. Omeletten var desværre ikke særlig lækker og ikke lavet på almindelige friske æg men på pulver. Baconen var skam stegt, så det nærmet var små fedtegrever, så desværre ikke særlig lækkert. De andre ting var rimelige, uden at være noget særligt, men frugten var frisk og velsmagende.

Konceptet er, at du bestiller og betaler inde i cafeen og herefter bliver din mad bragt til dig.

140927 Brunch på Café Jorden Rundt – Charlottenlund, Danmark 1

140927 Brunch på Café Jorden Rundt – Charlottenlund, Danmark 2

Anmeldelse af Brunch på Café Jorden Rundt – Charlottenlund, Danmark

Anmeldelse af Brunch på Café Jorden Rundt

Maden var desværre en skuffelse og levede slet ikke op til forventningerne. Omgivelserne og udsigten fejler dog intet, tværtimod. Hvis du har lyst til at nyde en rimelig brunch, med en lækker udsigt så er Café Jorden Rundt, stedet at gøre det.

Anmeldelse af Brunch på Café Jorden Rundt – Charlottenlund, Danmark

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.