Anmeldelse af Gables Motor Lodge – Greymouth, New Zealand‏

Anmeldelse af Gables Motor Lodge som er et lille motel, beliggende lidt udenfor centrum af byen. Det ligger dog så langt fra Greymouth, at det ikke lige er i gåafstand til byen. Der er dog et stort supermarked, lige i nærheden med et stor udbud af varer også færdigretter.

Gables Motor Lodge

Værelserne

Vi fik et one-bedroom der på trods af navnet, indeholdende 2 værelser. Det ene var et soveværelse, hvor der var en queen size seng og en enkelt seng samt opbevarings muligheder. Det andet værelse var en kombination af soveværelse, køkken og stue.

Det indeholdt, udover en queen size seng også en sofa, lænestol, spisebord med stole og et lille tekøkken med køleskab. Badeværelset var en anelse gammeldags men der var heldigvis stort med bruseområde, så det var anvendeligt.

Faciliteterne

Udenfor var der selvfølgelig fri parkering i bedste motelstil, lige udenfor vores værelse. Motellet havde kun 12 værelser, så det var meget lille, intimt og ret hyggeligt. Der var en lille bænk udenfor som vi kunne sidde på. På motellet var der et fællesområde med bord, stole og en grill som kunne benytte. Der var et gæstevaskeriet som for få penge kunne bruges. Der var gratis Wi-Fi der virkede og var hurtigt, dog med begrænset brug af data.

Gables Motor Lodge

Gables Motor Lodge

Gables Motor Lodge

Anmeldelse af Gables Motor Lodge

Motellet er lidt gammeldags, men utrolig rent og velholdt. Ejerne af motellet kom og hentede os på stationen, efter vi havde skrevet en mail til ham. Det var da kanon service. Han gav os også en større fortælling og anbefalinger af områdets seværdigheder. Vi var rimelig glade for vores ophold og giver derfor middel karakter. Vi kunne godt have ønsket, at motellet lå tættere på byen så vi nemt havde kunne gå derind.

Vi giver 3 ud af 5 stjerner.

Bonusinfo: Link markeret med reklame, betyder at bloggen tjener lidt penge hvis du booker gennem linket. Det bliver ikke dyrere for dig.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.