Anmeldelse af Gables Motor Lodge – Greymouth, New Zealand‏

Anmeldelse af Gables Motor Lodge som er et lille motel beliggende lidt uden for byen Greymouth`s centrum. Det ligger dog så langt fra Greymouth at det ikke lige er i gå afstand til byen. Der er dog et stort supermarked, lige i nærheden med et stor udbud.

Gables Motor Lodge

Værelserne

Vi fik et one-bedroom som på trods af navnet indeholdende 2 værelser. Det ene var et soveværelse, hvor det var med en queen size seng og en enkelt seng samt opbevarings mulighed. Det andet værelse var en kombination af soveværelse, køkken og stue.

Det indeholdte udover en queen size seng også en sofa, lænestol, spisebord med stole og et lille tekøkken med køleskab. Badeværelset var en anelse gammeldags men der var heldigvis et stort med bruseområde, så det var anvendeligt.

Faciliteter

Udenfor var der selvfølgelig fri parkering i bedste motelstil, lige udenfor vores værelse. Motellet har kun 12 værelser, så det er meget lille, intimt og ret hyggeligt. Der var en lille bænk som vi kunne sidde på. På motellet er der et fælles område med bord, stole og en grill som vi ville kunne benytte. Et gæstevaskeriet for få penge bruges. Der var gratis WI-FI der virkede og var hurtigt, dog med begrænset brug af data.

Gables Motor Lodge

Gables Motor Lodge

Gables Motor Lodge

Anmeldelse af Gables Motor Lodge

Motellet er lidt gammeldags, men utrolig rent og velholdt. Ejerne af motellet kom og hentede os på stationen, efter vi havde skrevet en mail til ham. Det er da kanon service. Han gav os også en større fortælling og anbefalinger af områdets seværdigheder. Vi var rimelig glade for vores ophold og giver derfor middel karakter. Vi kunne godt have ønsket at motellet lå tættere på byen så vi nemt havde kunne gå derind.

Vi giver 3 ud af 5 stjerner.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.