Anmeldelse af Joy Hing’s Roasted Meat – Hong Kong‏

Anmeldelse af Joy Hing’s Roasted Meat, som var et sted vi ville besøge efter at havde set udsendelsen The Layover. En udsendelse med Anthony Bourdain i Hong Kong på Travel Channel, hvor han besøgte stedet. Efter at vi havde set denne udsendelse, var vi overbeviste om, at vi på vores næste besøg til Hong Kong også ville prøve at spise på Joy Hing’s Roasted.

Joy Hing's Roasted Meat - Hong Kong

Det var svært at finde

Så nu var vi i Hong Kong og afsted vi tog til området, hvor den lille restaurant ligger. Det eneste vi havde var et lille kort printet ud fra Google og en adresse på engelsk.

Efter at have gået lidt rundt var vi ved, at opgive. Men efter en venlig lokal hjalp os, fandt vi Joy Hing’s Roasted Meat lidt nede af en sidegade. Vi kiggede lidt, for det lignede alt andet end en restaurant. Vi blev da et øjeblik i tvivl om, hvordan vi ville kunne skrive en anmeldelse af Joy Hing’s Roasted Meat.

Lokalet

Vel ankommet, blev vi overrasket over den store kø udenfor. Hmm tænkte vi, endelige fandt vi det, for så at blive mødt af en mega kø og sikkert lang ventetid på et bord. Men nej, vi blev glædeligt overrasket. Dem som stod i kø, var folk som ventede på deres bestilte mad, som de så tog med hjem.

Midt i virvaret af menneskerne i køen udenfor, blev vi kaldt frem af en venlig mand der spurgte om vi ville have et bord. Ja da, skønt. Vi fik et lille bitte bord, blev placeret på en lille træ skammel og sad næsten ude i køkkenet. Eller det vil sige, køkken var det ikke helt, mere et område med et vindue ud til gade. Her stod der tre mænd og brugte al deres tid kun på en ting, at skære kød.

Joy Hing's Roasted Meat - Hong Kong
Joy Hing's Roasted Meat - Hong Kong

Maden på Joy Hing’s Roasted Meat ‏

Vores venlige tjener, spurgte hvad vi ville bestille. Det var ikke meget engelsk der blev kommunikeret, så han sagde noget og vi sagde bare ja, ja det lyder godt.

Vi fik i løbet af ingen tid en fælles tallerken med masser af kød. Der var svin, kylling og gås, hvor skinnet var marineret og dermed helt sprødt. Hertil fik vi soja og almindelig kogte hvide ris. Det var lidt af et kødbjerg, hvor vi udstyret med spisepinde, en plastik ske og vores fingre begyndte at spise.

Kødet smagte godt, men var desværre halvkold. At spise her, var bestemt en meget anderledes og autentisk oplevelse. Hvor stemningen efterlod det største indtryk.

Joy Hing's Roasted Meat - Hong Kong

Joy Hing's Roasted Meat - Hong Kong

Joy Hing's Roasted Meat - Hong Kong

Joy Hing's Roasted Meat - Hong Kong

Anmeldelse af Joy Hing’s Roasted Meat

Restauranten ejes af Chau familien og har tidligere opnået 1 stjerne i Michelin guiden og populært er det. Vi synes, det var en sjov, anderledes og god oplevelse af spise her. Vores anmeldelse af Joy Hing’s Roasted Meat er da også rimelig god. Et sted, hvor du kan spise omgivet af de lokale og til priser, hvor alle kan være med.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.