Anmeldelse af Kurumba Maldives – Maldiverne

Anmeldelse af Kurumba Maldives som er et 4,5-stjernet resort. Till vores første ophold på Maldiverne, blev valget Kurumba Maldives. Et resort som er fordelt udover sin egen lille ø. Indtjeningen forgik meget behageligt med kolde drikke, hvorefter en ansat fulgte os den korte gåtur ned til vores værelse.

Kurumba Maldives

Værelset

Vi havde bestilt et Superior Room og vi fik tildelt et i stueplan i den 2 etagers bungalow.

Værelset indeholdt en dobbeltseng, masser af mulighed for opbevaring, skrivebord, TV, sofa, sofabord, safetyboks og aircon. Der var et kæmpestort badeværelse med både badekar og bruser. Der var desuden et udendørs bruseområde samt to adskilte borde med hver sin håndvask.

Der var udenfor en lille privat terrasse med en siddebænk og bord. Herfra var der direkte udsigt til stranden og vandet.

I direkte forlængelsen af terrassen startede sandstranden, det første stykke var med palmer inden det smukt åbnede sig op ned mod vandet, ca. 50 meter længere fremme. Ved siden af terrassen var der en smuk stenkrukke med vand til at skylle fødderne, så vi ikke tog sandet med ind på værelset.

På værelset var der mulighed for at lave kaffe – og eller te, der var et lille køleskab som sikrede at der altid var koldt vand at drikke. Der var yderligere badehåndklæder til strandbrug, et par klipklapper og en strandtaske.

Dagligt blev der lagt en nyhedsopdatering med alle de mange aktiviteter, der forgik på eller omkring øen. Der blev desuden aftæppet om aften.

I vores ophold var der inkluderet morgenmad og fri Wi-Fi på værelset.

Kurumba Maldives

Kurumba Maldives

Kurumba Maldives

Kurumba Maldives

Kurumba Maldives

Kurumba Maldives

Kurumba Maldives

Faciliteter på Kurumba Maldives

På Kuramba Maldives er der en stor swimmingpool med smuk udsigt til havet, spa, en bar og flere restauranter. Der er mulighed for en masse aktiviteter men de er primært forbundet med havet.

Vi afprøvede deres spa område og fik en times massage. Det var et både hyggeligt, behageligt og forgik i et meget eksklusivt område. Det kan klart anbefales og vi kunne hurtigt blive afhængige af det.

Kurumba Maldives

Kurumba Maldives

Morgenmaden

Til morgenmad var der et stort udvalg og forskellige muligheder for varme og kolde retter, frisk frugt, juice, kaffe og the. Serveringen forgik i en åben restaurant, hvilket gav en behagelig følelse af at sidde udenfor. Desværre medførte dette, at madvarerne var placeret i ca. 30 graders varme og trækker lidt ned i vores anmeldelse af Kurumba Maldives. De var dog superhurtige til at lave opfyldninger og udvalget var stort.

Kurumba Maldives

Kurumba Maldives

Honeymoon Package

Vi havde ved bestillingen, på hotellets egen hjemmeside, tilkøbt en Honeymoon Package. Den indeholdt:

  • Transport til og fra lufthavnen i speedbåd.
  • En flaske velkomst vin.
  • En times spa ophold.
  • En Sunset Cocktail med kanapeers i baren.
  • En Champagne Brunch.
  • En Candlelight Dinner på stranden.

Sunset Cocktails

Vi have adskillige skønne aftener med sunset cocktails og kanapeer på den enorm store barterrasse. Det lune vejr, solnedgangen og havet blev nydt i fulde drag. Servicen var i top men især udsigten var helt fantastisk. Vi kunne desuden ved solnedgang oplevelse, at se de store flyvende ræve. Det eneste der kunne ødelægge idyllen, var larmende børn der løb rundt.

Champagne Bruch

Vi havde stor fornøjelsen af spise på Ocean grill, en af hotellet fire restauranter, hvor vi fik Champagne Brunch. Alt var superlækkert, vi nød det og kvaliteten og servicen var i top.

Candlelight Dinner på stranden

Vores ophold på Maldiverne blev afsluttes med maner med en Candlelight Dinner direkte neden på stranden. Skønt at side og nyde maden, hinanden og kun lyden af havet med sand mellem fødderne. Dette i skæret af levende lys. Mere romantisk kunne det da ikke blive.

Kurumba Maldives

Kurumba Maldives

Kurumba Maldives

Kurumba Maldives

Kurumba Maldives

Kurumba Maldives

Kurumba Maldives

Anmeldelse af Kurumba Maldives

Der var en meget afslappet stemning på den lille ø. Servicen var i top og den daglige rengøring kunne der ikke sættes en finger på. Hotellet havde mange små servicetiltag, som gjorde opholdet på Kurumba Maldives til noget særligt.

Eksempelvis kunne der om morgen stå friske kokosnødder til os på terrassen. Eller da hotellet i forbindelse med påske, leverede et påskeæg til os på værelset. Disse små ting gjorde at vi som gæster, følte os velkomne og supergodt tilpas og det er bestemt medvirkende til, gode anmeldelser af Kurumba Maldives

Vi nød vores ophold på Maldiverne og kan bestemt anbefale det. Generelt var prisniveauet for højt og sengene for dårlige til, at vi kan komme helt op på topkarakter i vores anmeldelse af Kurumba Maldives.

Vi giver 4 stjerner ud af 5 mulige.

Kurumba Maldives

Tip: Vi anbefaler at tilkøbe en Honeymoon Package. Du får rigtig meget for pengene i forhold til de priser der ellers er på Kurumba Maldives.

Vi kan bestemt anbefale et ophold i Paradis, på Kurumba Maldives.

Bonusinfo: Link markeret med reklame, betyder at bloggen tjener lidt penge hvis du booker gennem linket. Det bliver ikke dyrere for dig.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 63 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på kommende rejser:

Tøsetur til nyt land og nye oplevelser
– Skopje, Nordmakedonien –

Det store Kaukasus trip
– Aserbajdsjan, Georgien og Armenien –

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center