Maldiverne verdens ø-paradis

Pix ReklameDrømmen går i opfyldelse, når du rejser til Maldiverne verdens ø-paradis. Tropisk klima, svajende palmer, azurblåt hav og kridhvide sandstrande. Tag på dit livs dykkertur, slap af ved strandkanten og nyd en svømmetur. i det lune havvand. Alt sammen, oplevelser du får på din rejse til Maldiverne.

Maldiverne verdens ø-paradis

Hvordan er verdens ø-paradis?

Blandt de 1.200 øer som udgør Maldiverne, er det er kun 192 der har permanent beboelse. Hotellerne ligger på disse øer, som ligger spredt på det store 750 km. lange område, som Maldiverne udgør. Et land hvor der er behagelige 30 grader året rundt. Allerede når du lander i lufthavnen, ved du at paradis venter. Du bliver med det samme mødt af det azurblå hav, den venlige befolkning og finder din transport, som bringer dig ud til den lille tropeø, som du skal bo på.

Ved ankomsten til dit hotel, kan du ikke undgå at blive forelsket, mens øen åbner sig op, når du går ind mod øen fra ankomstbroen. Du bliver mødt, at det smukke hav, ser de kridhvide sandstrande, de svajende palmer og med garanti masser af små fisk, der helt synligt svømmer rundt i det krystalklare hav.

Du mærker med det samme freden, roen og den afslappede stemning. En stemning, som i dette sekund imens du går på ankomstbroen, er blevet til din virkelighed. Drømmen om paradis er nu blevet opfyldt.

Maldiverne verdens ø-paradis

Rejsen til Maldiverne

En rejse til Maldiverne tager omkring 11 timer i ren fly tid fra Danmark. Der er ingen direkte fly, så du skal derfor forvente en mellemlanding i Europa eller Mellemøsten. Efter ankomsten til Maldiverne, skal du videre med transport til den ø som du skal bo på. Det foregår med speedbåd, hvis øen ligger tæt på lufthavnen ellers foregår det med vandflyverne som ligger side om side med bådene, når du træder ud af lufthavnen.

Maldiverne verdens ø-paradis

Hvad laver man på Maldiverne?

En rejse til Maldiverne er opfyldelsen af paradis på Jorden. Her nyder du havet, stranden og tager en svømmetur. Står i strandkanten og kigger ned i det store akvarium, som havet ved Maldiverne udgør. Måske en snorkeltur eller hvad med dit livs bedste dykkertur. Du nyder en drink, imens solen går ned, en middag i vandkanten eller morgenkaffen, der kan indtages til synet af den smukke solopgang. Du læser en bog på solvognen, tager en lur i skyggen af palmerne eller måske tager du på dybhavsfiskeri.

En sejltur til en nabo ø, en bytur til hovedstaden Male, hvor du køber souvenirs til familien eller måske skal du lære at surfe. Du nyder din eftermiddag, imens du går ombord i alle de tropiske frugter eller tager på besøg i hotellets spa. Om aftenen måske en sejltur, imens solen mødes med havet i horisonten og samler sig i en smuk solnedgang. Mulighederne er uendelige på Maldiverne verdens ø-paradis.

Maldiverne verdens ø-paradis

Har jeg råd til at rejse til Maldiverne?

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at paradiset i det Indiske Ocean, har en pris. På Maldiverne findes hotellerne i forskellige prisklasser. Hvis du rejser til Maldiverne, vil den billigste måde ofte være, at købe en pakkerejse eller en kombinations tur, hvor drømmerejsen til Maldiverne kombineres med et ophold i f.eks. Dubai.

Prisniveauerne for forplejningen på hotellerne, er som i Danmark, men mange hoteller tilbyder forskellige pakker med all-inklusive. De forskellige pakker med forplejningen, kan ofte også bestilles med drikkevarer.

Maldiverne verdens ø-paradis

Maldiverne verdens ø-paradis og din drøm

Din drøm kan gå i opfyldelse og du kan opleve Maldiverne verdens ø-paradis. Du kan måske tage på en romantisk bryllupsrejse, bo i en bungalow på pæle og vågne omgivet af havet. Måske din rejse til Maldiverne er med familien, hvor i nyder havet, friheden og paradiset sammen. Eller du synes, du trænger til at udleve en drøm med en tur til Paradis.

Maldiverne er i en klasse for sig og da vi selv besøge Maldiverne for nogle år siden, var det en af vores drømme der gik i opfyldelse. Det er en af de oplever som bliver siddende i kroppen som en positiv varme, mange år efter.

Så udlev din drøm og få oplevet Maldiverne verdens ø-paradis.

Maldiverne verdens ø-paradis

Artikel og billeder i samarbejde med Blixen Tours.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 68 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på kommende rejse:

Forlænget weekend i Tyskland

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center