Maldiverne paradis på jorden

Maldiverne paradis på jorden og et af de steder, hvor vi har haft den bedste strandferier. Et sandt paradis med smukke strande og et hav der er som et stort akvarium. Et tropisk klima som er behageligt, en sol der skinner konstant og du finder her masser af Bounty øer.

Maldiverne

Fakta om Maldiverne

Maldiverne er en østat bestående af 1192 atoller, hvor kun 192 af dem har permanente beboere. Øerne er beliggende over et kæmpe areal i det Indiske Ocean og det højeste punkt er kun 2,4 meter over havets overflade. Du skal besøge Maldiverne inden øerne måske forsvinder pga. de stigende vandstande.

Maldiverne har ca. 300.000 indbyggere og det er et muslimsk land. Maldiverne er kendt som det rene trope paradis, bestående af en masse Bounty øer, der omgives af turkis blåt vand og er nok for de fleste af os, en drømme destination.

Vi havde en dejlig flyvning fra København via Dubai til Malé, der er Maldivernes hovedstad. Flyvningen var med Emirates, et flyselskab der virkelig forstår hvad ordet service betyder.

Ankomsten til Maldiverne

Allerede ved ankomsten i lufthavnen, er du ikke slet i tvivl. Du er her nu på Maldiverne paradis på jorden. Det ser næsten ud som om flyet lander i vandet, da landingsbanen ligger utrolig skræmmende tæt på havet. Efter ankomsten stod alle turisterne og ventede på at blive hentet til deres hotel, imens de kiggede på det smukke vand.

Turisterne blev enten hentet i en speedbåd til de mest nærliggende øer og til de fjernere beliggende øer, flyves de med vandflyver. Vi blev afhentet i en speedbåd, som selvfølgelig var rent luksus. Vi fik serveret kolde drikke og indenfor på den lækre båd, var der aircon til at modstå varmen.

Efter små 20 minutters sejlads ankom vi til vores ressort, som var beliggende på sin egen lille ø. Det er meget almindeligt på Maldiverne, at der kun er et hotel og ikke andet som fylder en hel ø, der også kaldes en “atol”.

En atol er resterne af en vulkanø som er omkranset af et koralrev. Det gør, at atoller ligner en cirkel af land med en lavvandet lagune i midten.

Maldiverne

Maldiverne

Maldiverne

Maldiverne

Hvad laver du på Maldiverne, paradis på jorden?

På Maldiverne kan ikke fortage dig så meget andet end at nyde vandet, solen, palmerne, spise, drikke og bare blive ved at af kigge på det smukke vand. Vandet er så varmt og klart, at du kan se små hajer og andre fisk som lever i lagunen. Maldiverne paradis på jorden, er skabt til kun at slappe af og nyde livet. Vi glæder os og så frem til de næste dage på dette smukke sted.

Maldiverne paradis på jorden

Maldiverne

Maldiverne

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.