Hawaii er drømmen om Paradis – USA

Hawaii er drømmen om Paradis. En øgruppe der har stået på vores ønskeseddel, lige siden vi var børn. Et Paradis uden lige men masser af hvide sandstrande, det blå hav og den meget afslappede stemning. En natur der kun kan imponere, med sine mange grønne vulkanklipper og nu skulle vi endelig opleve øerne.

Hawaii

Vores rejse til Hawaii

Vi forlod Auckland i New Zealand og kørte mod lufthavnen kl. 8.00 om morgen. Vi skulle desværre igen flyve med  Air New Zealand, som vi ikke har gode erfaringer med. Denne gang ville det være en flyvning på 9 timer, inden vi landede i Honolulu på øen Oahu.

Efter de sædvanlige og mange kontroller samt skemaer, var der lige lidt tid i loungen som var udmærket og hvor vi kunne nå at spise lidt morgenmad. Vi fik 2 sæder på 1. række, hvilket var rart og flyvetiden var blevet nedsat til “kun” 8.15 timer. Flyvningen forløb tilfredsstillede, med lidt bedre service denne gang, men desværre stadig et gammelt 767-fly, så der var de dårlige gamle sæder.

Vi fløj over ækvator, datolinjen og 2 tidszoner, så vi var lidt rundforvirret da vi ankom kl. 21.30, dagen inden. Vi fløj fra Auckland den 15. juni og ankom til Hawaii den 14. juni. Men nu var det igen blevet sommer, varmen var tilbage og vi havde fået et døgn mere i vores liv så livet var bare skønt.

Hawaii

Hawaii er drømmen om Paradis

Hawaii er drømmen om Paradis og vores første indtryk var varmen. Skønt at vi ikke skulle fryse igen, det havde vi fået nok af i New Zealand. Vi var også glade for at vi ikke blev hentet af hotellet, så vi så slap for blomsterkrans om halsen og dermed Annettes efterfølgende nyse flip.

Det var også lidt med følelsen af, at komme hjem igen, hjem til USA som vi begge holder så meget af. Selv det omfattende forhør i emigrationen, virkede underligt nok helt rart og hjemmevant.

Vi ankom til vores hotel, som positivt overraskende lå meget tæt på Waikiki Beach, kun ca. 50 meter fra vandet. Umiddelbart var vi overrasket over alle de mennesker der var, efter de få vi havde oplevet i lavsæson i både Australien og New Zealand.

Vi skulle lige vende os til menneskemængden og de tusindvis af turister, der var over det hele. Ellers føles Hawaii også som om det var på nedsat ø-tid, de fleste gik på gaden iført badetøj og mange turister gik med plastik blomster eller perlekæder om halsen.

Hawaii

Vores plan på Hawaii

  • 4 nætter i Honolulu.
  • En indenrigsflyvning på en time til øen Maui.
  • På Maui skulle være i yderligere 4 nætter.
  • Billeje og  køre rundt på Maui.

Højdepunkterne på Hawaii skulle være Waikiki beach, kører Hanna Highway på Maui og generelt opleve det ferieparadis, som Hawaii altid har stået for at være. Vi ville finde ud af om Hawaii er drømmen om Paradis

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.