Hawaii er drømmen om Paradis – USA

Hawaii er drømmen om Paradis. En øgruppe der har stået på vores ønskeseddel, lige siden vi var børn. Et Paradis uden lige men masser af hvide sandstrande, blåt hav og den meget afslappede stemning. En natur der kun kan imponere, med sine mange grønne vulkanklipper og nu skulle vi endelig opleve øerne.

Hawaii er drømmen om Paradis - USA

Vores rejse til Hawaii

Vi forlod Auckland i New Zealand og kørte mod lufthavnen kl. 8.00 om morgen. Vi skulle desværre igen flyve med Air New Zealand, som vi ikke havde særlig gode erfaringer med. Denne gang, ville det være en flyvning på 9 timer, inden vi landede i Honolulu på øen Oahu.

Efter de sædvanlige og mange kontroller samt skemaer, var der lige lidt tid i loungen som var udmærket og hvor vi nåede at spise lidt morgenmad. Vi fik 2 sæder på 1. række, hvilket var rart og flyvetiden var nu blevet nedsat til “kun” 8.15 timer. Flyvningen forløb tilfredsstillende, med lidt bedre service denne gang, men desværre stadig et gammelt 767-fly, så der var de dårlige gamle sæder.

Vi fløj over ækvator, datolinjen og 2 tidszoner, så vi var lidt rundforvirret da vi ankom kl. 21.30, dagen inden. Vi fløj fra Auckland den 15. juni og ankom til Hawaii den 14. juni. Men nu var det igen blevet sommer, varmen var tilbage og vi havde fået et døgn mere i vores liv.

Så bliver livet da ikke bedre!

Hawaii er drømmen om Paradis - USA

Hawaii er drømmen om Paradis

Hawaii er drømmen om Paradis og vores første indtryk var den dejlige varme. Skønt at vi ikke skulle fryse igen, det havde vi fået nok af i New Zealand. Vi var også glade for, at vi ikke blev hentet af hotellet, så vi så slap for blomsterkrans om halsen og dermed Annettes efterfølgende nyse flip som hun fik på Cook Islands.

Det var også lidt med følelsen af at komme hjem igen. Hjem til USA som vi begge holder så meget af. Selv det omfattende forhør i emigrationen, virkede underligt nok helt rart, trygt og hjemmevant.

Vi ankom til vores hotel, som positivt og overraskende lå meget tæt på Waikiki Beach, kun ca. 50 meter fra vandet. Umiddelbart var vi overrasket over alle de mennesker der var, efter de få vi havde oplevet, i lavsæson i både Australien og New Zealand.

Vi skulle lige vænne os til menneskemængden og de tusindvis af turister, der var over det hele. Ellers føles Hawaii også som om det var på nedsat ø-tid, de fleste gik på gaden iført badetøj og mange turister gik med plastik blomster eller perlekæder rundt om halsen.

Hawaii er drømmen om Paradis - USA

Vores plan på Hawaii

  • 4 nætter i Honolulu.
  • En indenrigsflyvning på en time til øen Maui.
  • På Maui skulle vi være i yderligere 4 nætter.
  • Billeje og køre rundt på Maui.

Højdepunkterne på Hawaii skulle være Waikiki beach, kører Hanna Highway på Maui og generelt opleve det ferieparadis, som Hawaii altid har været berømt for at være. Vores helt klare mål var: Vi ville finde ud af, om Hawaii er drømmen om Paradis.

Hawaii er drømmen om Paradis - USA

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 79 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejser

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center