Anmeldelser af Da Kitchen Kahului – Maui, Hawaii

Anmeldelser af Da Kitchen Kahului som var stedet, hvor vi skulle opleve de lokale. Her ville vi kunne spise den lokale mad, mærke en autentisk stemning og prøve alle Mauis specialiteterne. Stedet har flere restauranter på Maui, men den “rigtige” ligger i Kahului og var indretningsmæssig, nærmest det som vi vil betegne som et cafeteria.

Anmeldelser af Da Kitchen Kahului - Maui, Hawaii

Lokalet

Der var utrolig mange borde, på det rimelig lille sted og vi fik vi anvist et bord. Herefter satte vi os i de grønne plastik stole. Da vi ankom, var der faktisk ingen pladser, men vi ventede kun i 10 minutter før vi fik et bord. Gæsterne på stedet var primært lokale men der var dog også sneget sig et par enkelte turister ind. Selvom det ligner et cafeteria, var stemning hyggelig og alt om plastik blev med det samme glemt.

Anmeldelser af Da Kitchen Kahului - Maui, Hawaii

Anmeldelser af Da Kitchen Kahului - Maui, Hawaii

Menukortet og bestillingen

Den venlige tjener kom hen til os med menukortet og vi bestilte vores drikkevarer. Udover menukort var der også en stor tavle med alle deres specialiteter. Vi kiggede en del og prøvede at få et overblik over, hvad vi skulle spise og talte med vores tjener. Efter lidt tid havde vi endelig bestemt os.

Maden

Vi havde på en rejseblog læst, at “Deep Fried Musubi” skulle være en Hawaii specialitet, så der var ingen vej uden om, den skulle bestilles. Desuden bestilte vi Kalua pork og fisk.

  • Deep Fried Musubi  – Retten kan bedst beskrives som Spam (Java bov lignede), der var pakket ind i sushi ris og tang, sluttelig bliver det så lige inden servering friturestegt. En meget underlig kombination af smage. Vi havde meget delte meninger om denne ret. Tore syntes det var ok og en sjov smagsoplevelse. Annette syntes, det var virkelig forfærdeligt, tangerende til ulækkert.
  • Kalua pork – Retten var langtidsstegt svinekød, der bagefter blev revet fra benet. Det var også en Maui specialitet og smagte lidt som en flæskesteg, der havde fået for længe. Dertil fik vi ris og en slags tomatsovs. En udmærket ret.
  • Fisk – Den fisk vi fik serveret, var en marlin. Den smagte simpelthen forrygende. Det var rigtig godt og en superfin fisk som var stegt til perfektion. Hertil blev der serveret ris, en form for tatarsovs og grønsager. Det var helt klart vinderen, denne aften.

Anmeldelser af Da Kitchen Kahului - Maui, Hawaii

Anmeldelser af Da Kitchen Kahului - Maui, Hawaii

Anmeldelser af Da Kitchen Kahului - Maui, Hawaii

Anmeldelser af Da Kitchen Kahului

Da Kitchen var en rigtig god og spændende oplevelse. Portionerne var store og priserne lave. Betjeningen var måske ikke så organiseret, men meget venlig. Manden var lækker og det var et godt sted og måde, at få smagt de lokale specialiteter. Det var en god autentisk oplevelse og vi kan kun give en positiv anmeldelse.

Anmeldelser af Da Kitchen Kahului - Maui, Hawaii

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER