Maui en af verdens smukkeste øer – Hawaii

Maui en af verdens smukkeste øer, og den skulle vi besøge. Vi glædede os til at finde Hawaii stemningen, se masser af smuk natur, køre en af verdens smukkeste køreture og bestemt også, til at komme væk fra det overrente Honolulu.  

Maui en af verdens smukkeste øer - Hawaii

Rejsen til Maui

Vi forlod Honolulu og tog en taxa ud i lufthavnen. Vi havde egentlig forventet, at Hawaii´s indenrigslufthavn var lille men der tog vi fejl. Der var masser af fly overalt og efter en del forvirring fandt vi endelig vores fly. Det tog en time at flyve med Hawaiian Airlines til Maui og den var behagelig. Vi havde klart vejr og kunne nyde udsigten til det meget blå hav og alle øerne. Vi glædede os til at opleve, Maui en af verdens smukkeste øer.

Maui en af verdens smukkeste øer - Hawaii

Maui en af verdens smukkeste øer

Maui er den næststørste af Hawaii øer med ca. 145.000 indbyggere. En ø som adskillige gange er blevet kåret som den smukkeste i verden og stedet med de smukkeste solnedgange. Vi så frem til, at finde ud af om det var rigtigt. En ø som er hjemsted for to kæmpestore vulkaner. Den ene ligger på den nordlige del af øen og den anden ligger på den sydlige del. Imellem disse kæmpe vulkanerne, var der så et rimelig fladt stykke land.

Den primære vegetation på dette flade stykke land var sukkerrør. Der var også i Kahului en stor beskidte osende sukkerfabrik som forarbejdede sukkerrørene. Ikke en fabrik der ligefrem pynter i landskabet – desværre. Det var ikke meget Hawaii Paradis over den.

Maui en af verdens smukkeste øer - Hawaii

Vores første indtryk af Maui

På Maui var det mest amerikanere fra fastlandet og canadier, der besøgte øen. Det var vi nu slet ikke i tvivl om. Amerikanerne hilser og hyggesnakker næsten altid med dig. Her på Maui så vi nu færre asiater end alle dem, vi ellers havde oplevet på Oahu.

Vi hentede herefter vores lejebil i lufthavnen og var nu klar til de næste 4 dages eventyr. Det var en Ford Escape af ældre dato og i den kørte vi mod vores hotel i byen Kihei. Vores første indtryk af Maui var fred, smuk natur og at den ikke føles nær så turistet som Honolulu.

Vi så masser af strande med helt klart lyseblåt vand og naturen var en fremtræden faktor. Vi havde heldigvis, fået noget af den tabte Aloha stemning tilbage og så meget frem til alle de oplevelser vi skulle have på denne ø.

Maui en af verdens smukkeste øer - Hawaii

Maui en af verdens smukkeste øer - Hawaii

Maui en af verdens smukkeste øer - Hawaii

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.