Maui en af verdens smukkeste øer – Hawaii

Maui en af verdens smukkeste øer, som vi i dag skulle besøge. Med en lille times behagelig indenrigsflyvning med Hawaiian Airlines, fra Honolulu var vi på Maui. Vejret var klart på flyvningen, så vi fik nydt den smukke udsigt over havet og øerne. Vi glædede os til vores besøg og til alle vores oplevelser på Maui. 

Maui

Maui en af verdens smukkeste øer

Maui en af verdens smukkeste øer og som er den næststørste af Hawaii øer med ca. 145.000 indbyggere. En ø som adskillige gange er blevet kåret som den smukkeste i verden. Vi så frem til, at finde ud af om det var rigtigt. På øen er der to kæmpe store vulkaner, en på den nordlige del af øen og en som ligger meget sydligt. Imellem vulkanerne er der et rimelig fladt stykke land.

Den primære vegetation på dette flade stykke land er sukkerrør. Der er i Kahului en stor beskidte osende sukkerfabrik som forarbejder sukkerrørene. Ikke en fabrik der ligefrem pynter i landskabet – desværre.

Maui

Vores første indtryk af Maui

På Maui er det mest amerikanere fra fastlandet og canadier, der besøger øen. Det var vi nu slet ikke i tvivl om. Amerikanerne hilser og hyggesnakker næsten altid med dig. Her på Maui og så vi nu færre asiater end alle dem, vi ellers havde oplevet på Oahu.

Fremme på Maui hentede vi vores lejebil til de næste 4 dages eventyr, en Ford Escape af ældre dato og kørte mod vores hotel i byen Kihei. Vores første indtryk af Maui var fred, smuk natur og at den ikke føles nær så turistet som Honolulu.

Vi så masser af strande med helt klart lyseblåt vand og naturen var en fremtræden faktor. Vi havde heldigvis, fået noget af den tabte Aloha stemning tilbage og så meget frem til alle de oplevelser vi skulle have på denne ø.

Maui

Maui, Hawaii

På Maui fandt vi Aloha stemningen.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.