Anmeldelse af Radisson Blu Hotel – Rostock, Tyskland

Anmeldelse af Radisson Blu Hotel, et hotel vi har boet på adskillige gange og vi har indtil nu altid valgt at bo her, når vi besøger Rostock. Hotellet som er 4-stjernet har en fantastisk beliggenhed midt i Rostock by. Det er lækkert gode værelser og Radisson ligger lige mellem gågaden og havnen, så mere centralt kan det ikke blive.

Rostock, Tyskland

Værelserne

Vi har altid bestilt enten et Business Class eller et Warnow værelse. Begge dele er store dejlige værelser, der indeholder 2 lænestole og bord, en king size seng, skrivebord med stol, masser af opbevaring, en reol, fladskærms tv, safe, aircon, fri Wi-Fi og et lækkert badeværelse. Business værelset er en del større og har yderligere en Nespresso kaffemaskine med kapsler, tøfler og badekåde.

Værelsernes indretning er meget specielle, farverige og har en anderledes stil end du ellers vil opleve på hoteller. Om du kan lide det eller ej, er jo en smagssag men vi synes at der er lidt befriende at indretning er anderledes end vi ellers oplever på hoteller, som er rimelig businessagtig og kedelige.

På hotellet findes både værelser der vender ind mod en gård og værelser med et vindue fra gulv til loft, der åbnede op for en skøn udsigt over byen og havnen. Vi har ofte været heldige at få et værelse med udsigt til havnen, hvilket jo medvirker til positiv anmeldelse af Radisson Blu Hotel.

Rostock, Tyskland

Radisson Blu Hotel - Rostock, Tyskland

Radisson Blu Hotel - Rostock, Tyskland

Radisson Blu Hotel - Rostock, Tyskland

Rostock, Tyskland

Rostock, Tyskland

Radisson Blu Hotel - Rostock, Tyskland

Radisson Blu Hotel - Rostock, Tyskland

Morgenmad

Der er morgenmad inkluderet i prisen. Morgenmaden er super lækker og er en buffet. Udvalget er næsten uendelig med frugt, brød, pålæg, drikkelse, lune retter og en æggestation, hvor du kan bestille lige det æg du har lyst til. En lækker buffet, hvor der er noget for enhver smag og som kan give dig en rigtig god start på dagen. Restauranten ligger i stueetagen og bordene er placeret så du kan sidde og kigge på livet udenfor.

Faciliteter på Radisson Blu Hotel

På Radisson Blu Hotel er der desuden en bar i lobbyen. Det er ikke et særligt hyggeligt område der er lidt klinisk men drinksene er udmærket. Der er et spaområde og en parkeringskælder som kan benyttes, mod et gebyr.

OBS: Hotellet er ved at bygge en stor tagterrasse, som vil give en fantastisk udsigt over byen og floden.

Rostock, Tyskland

Middag

Morgenmadsrestaurantens bliver senere på dagen, omdannet til almindelig restaurant som serverer italiensk inspireret mad. Maden er god til rimelige priser og vi kan anbefales at spise der. Vi har spist der nogle gange og det har altid været en god oplevelse.

Radisson Blu Hotel - Rostock, Tyskland

Radisson Blu Hotel - Rostock, Tyskland

Radisson Blu Hotel - Rostock, Tyskland

Anmeldelse af Radisson Blu Hotel

Værelserne er meget specielt indrettet på Radisson Blu Hotel og holdt i en usædvanlig stil.  Stilen er gennemført, møblerne er af god kvalitet og hotellet er dejlig anderledes. Servicen er god og vi kan kun give en god anmeldelse af Radisson Blu.

Et hotel som indbyder til at bo på med sin centrale beliggenhed midt i Rostock by over en weekend eller til at holde din nytårsaften.

Vi giver 4 stjerner ud af 5 mulige.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.