Anmeldelse af Radisson Blu Hotel – Rostock, Tyskland

Anmeldelse af Radisson Blu Hotel, et hotel vi har boet på adskillige gange og vi har indtil nu altid valgt at bo her, når vi besøger Rostock. Hotellet som er 4-stjernet har en fantastisk beliggenhed midt i Rostock by. Det er lækkert gode værelser og Radisson ligger lige mellem gågaden og havnen, så mere centralt kan det ikke blive.

Rostock, Tyskland

Værelserne

Vi har altid bestilt enten et Premium-værelse eller et Superior-værelse. Begge dele er store dejlige værelser, der indeholder 2 lænestole og bord, en king size seng, skrivebord med stol, masser af opbevaring, en reol, fladskærms-tv, safe, aircon, fri Wi-Fi og et lækkert badeværelse. Premium-værelse er en del større og har yderligere en Nespresso kaffemaskine med kapsler, tøfler og badekåde.

Værelsernes indretning er meget specielle, farverige og har en anderledes stil end du ellers vil opleve på hoteller. Om du kan lide det eller ej, er jo en smagssag men vi synes at der er lidt befriende at indretning er anderledes end vi ellers oplever på hoteller, som er rimelig businessagtig og kedelige.

På hotellet findes både værelser der vender ind mod en gård og værelser med et vindue fra gulv til loft, der åbnede op for en skøn udsigt over byen og havnen. Vi har ofte været heldige at få et værelse med udsigt til havnen, hvilket jo medvirker til positiv anmeldelse af Radisson Blu Hotel.

Rostock, Tyskland

Radisson Blu Hotel - Rostock, Tyskland

Radisson Blu Hotel - Rostock, Tyskland

Radisson Blu Hotel - Rostock, Tyskland

Rostock, Tyskland

Rostock, Tyskland

Radisson Blu Hotel - Rostock, Tyskland

Radisson Blu Hotel - Rostock, Tyskland

Morgenmaden

Der er morgenmad inkluderet i prisen. Morgenmaden er superlækker og er en buffet. Udvalget er næsten uendelig med frugt, brød, pålæg, drikkelse, lune retter og en æggestation, hvor du kan bestille lige det æg du har lyst til. En lækker buffet, hvor der er noget for enhver smag og som kan give dig en rigtig god start på dagen. Restauranten ligger i stueetagen og bordene er placeret så du kan sidde og kigge på livet udenfor.

Faciliteterne på Radisson Blu Hotel

På Radisson Blu Hotel er der desuden en bar i lobbyen. Det er ikke et særligt hyggeligt område der er lidt klinisk men drinksene er udmærket. Der er et spaområde og en parkeringskælder som kan benyttes, mod et gebyr.

OBS: Hotellet er ved at bygge en stor tagterrasse, som vil give en fantastisk udsigt over byen og floden. Desuden har er de også ved at lave flere udendørsarealerne med siddeområder i stueplan.

Rostock, Tyskland

Middag

Morgenmadsrestaurantens bliver senere på dagen, omdannet til almindelig restaurant som serverer rimelig lækker mad. Maden er god til rimelige priser, dog dyrere end de omkringliggende restauranter men vi kan bestemt anbefales at du spise der. Vi har spist der en del gange og det har altid været en god oplevelse.

Radisson Blu Hotel - Rostock, Tyskland

 

Radisson Blu Hotel - Rostock, Tyskland

Anmeldelse af Radisson Blu Hotel

Værelserne er meget specielt indrettet på Radisson Blu Hotel og holdt i en usædvanlig stil.  Stilen er gennemført, møblerne er af god kvalitet og hotellet er dejlig anderledes. Servicen er god og vi kan kun give en god anmeldelse af Radisson Blu.

Et hotel som indbyder til at bo på med sin centrale beliggenhed midt i Rostock by over en weekend, besøge julemarked eller til at holde din nytårsaften.

Vi giver 4 stjerner ud af 5 mulige.

Bonusinfo: Link markeret med reklame, betyder at bloggen tjener lidt penge hvis du booker gennem linket. Det bliver ikke dyrere for dig.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.