Anmeldelse af Radisson Blu Hotel – Rostock, Tyskland

Anmeldelse af Radisson Blu Hotel, som ligger i Rostock og er et hotel hvor vi har boet på adskillige gange. Hotellet som er 4-stjernet, har en helt fantastisk beliggenhed midt i Rostock by. Der er lækkert værelser, god service og det ligger mellem gågaden og havnen, så mere centralt kan det ikke blive.

Værelserne

Vi har altid bestilt enten et Premium-værelse eller et Superior-værelse. Begge dele har dejlige store værelser, der indeholder 2 lænestole og bord, en king size seng, skrivebord med stol, masser af opbevaring, en reol, fladskærms-tv, safe, aircon, fri Wi-Fi og et lækkert badeværelse dog med badekar. Premium-værelse er en del større og har yderligere en Nespresso kaffemaskine med kapsler og der er desuden tøfler og badekåber.

På hotellet findes både værelser der vender ind mod gården og værelser med et vindue fra gulv til loft, der åbnede op for en skøn udsigt over byen og havnen. Vi har ofte været heldige at få et værelse med udsigt til havnen, hvilket jo også medvirker positiv for en anmeldelse af Radisson Blu Hotel.

Indretningen på værelserne

Værelsernes indretning er meget specielle, farverige og der er en helt anderledes stil end vi ellers oplever på kædehoteller. Om du kan lide det eller ej, er jo en smagssag men vi syntes at der er lidt befriende at indretning er anderledes men masser af pang farver, sjove former på møblerne og anderledes vægbeklædning. Fordi at værelserne er så store, kan de bære det.

Anmeldelse af Radisson Blu Hotel - Rostock, Tyskland

Rostock, Tyskland

Rostock, Tyskland

Rostock, Tyskland

Morgenmaden

Der er morgenmad inkluderet i prisen. Morgenmaden er superlækker og er fra en buffet. Udvalget er næsten uendelig med frugt, brød, pålæg, drikkelse, lune retter og en æggestation, hvor du kan bestille lige de æg som du har lyst til. En lækker buffet, hvor der er noget for enhver smag og som kan give dig en rigtig god start på dagen. Restauranten ligger i stueetagen og bordene er placeret så du kan sidde og kigge på livet udenfor.

Anmeldelse af Radisson Blu Hotel - Rostock, Tyskland

Faciliteterne på Radisson Blu Hotel

På Radisson Blu Hotel er der desuden en bar i lobbyen og hele lobby området er stort og hyggeligt indrettet. Der er et spaområde og en parkeringskælder som kan benyttes, mod et gebyr. Hotellet har en stor tagterrasse med en bar som giver en fantastisk udsigt over byen og floden. Desuden er der også flere udendørsarealerne med siddeområder i stueplan.

Bonus: Hver eftermiddag sættes der snasks og frisk vand frem til fri benyttelse i lobby-området.

Rostock, Tyskland

Middag

Morgenmadsrestaurantens bliver senere på dagen, omdannet til almindelig restaurant som serverer mad. Maden er god til rimelige priser, dog dyrere end de omkringliggende restauranter men vi kan bestemt anbefales at du spise der. Vi har spist der en del gange og det har altid været en god oplevelse.

Vi har især godt kunne lide:

  • Forretter: Tre slags humus med brød og tre forskellige slags bruschetta.
  • Hovedret: Burger med enten almindelige eller søde friter med coleslaw.
  • Dessert: Creme brulee.

Anmeldelse af Radisson Blu Hotel - Rostock, Tyskland

Anmeldelse af Radisson Blu Hotel - Rostock, Tyskland

Anmeldelse af Radisson Blu Hotel - Rostock, Tyskland

Anmeldelse af Radisson Blu Hotel - Rostock, Tyskland

Anmeldelse af Radisson Blu Hotel - Rostock, Tyskland

Anmeldelse af Radisson Blu Hotel

Værelserne er meget specielt indrettet på Radisson Blu Hotel og holdt i en usædvanlig stil.  Stilen er gennemført, møblerne er af god kvalitet og hotellet er dejlig anderledes. Servicen er god og vi kan kun give en god anmeldelse af Radisson Blu.

Et hotel som indbyder til at bo på med sin centrale beliggenhed midt i Rostock by over en weekend, til besøg til julemarked eller måske holde din nytårsaften. Dette hotel kommer vi helt sikkert tilbage til.

Vi giver 4 stjerner ud af 5 mulige.

Bonusinfo: Link markeret med reklame, betyder at bloggen tjener lidt penge, hvis du booker gennem linket. Det bliver ikke dyrere for dig.

Radisson Blu Hotel - Rostock, Tyskland

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 77 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejse:

Det store Sydafrika Roadtrip
– Blyde River Canyon, Kruger, Eswatini, Garden Route og meget mere

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center