Fede biler hos Count’s Kustoms – Las Vegas, USA

Fede biler hos Count’s Kustoms i Las Vegas, hvor du kommer helt tæt på dem. Biler som har medvirket i reality-serien Counting Cars, hvor man følger Danny og hans medarbejdere, når de restaurerer gamle biler og motorcykler. En sjov og gratis oplevelse i Las Vegas.

Fede biler hos Count's Kustoms – Las Vegas, USA

Count’s Kustoms – hvad er det?

Counting Cars er en reality-tv-serie som bliver vist på kanalen History. Serien er en spinoff, af en anden reality-serie som også bliver optaget i Las Vegas, Pawn Stars.

I Counting Cars følger du de daglige aktiviteter og ser de fede biler hos Count’s Kustoms som er et bilværksted, der drives af den legendariske Danny Koker som kaldes The Count. Her følger serien Danny og hans medarbejdere, når de restaurerer klassiske biler og motorcykler.

Danny siger:

Vegas er en spille-by. De fleste mennesker satser med chips. Jeg satser på køretøjer og jeg går altid all-in. Mit team og jeg finder dem, fikser dem, sælger dem, og nogle gange beholder jeg dem. Det er Counting Cars.

Serien havde præmier i 2012 og der er indtil nu optaget 8 sæsoner og 174 afsnit.

Fede biler hos Count's Kustoms – Las Vegas, USA

Vores oplevelse af de fede biler ved Count’s Kustoms

Reality-serien Counting Cars har Tore set en del over årene, men vi har aldrig besøgt Count’s Kustoms. Værkstedet ligger i downtown Las Vegas og vi fandt hurtigt frem til det. En venlig mand mødte os ved vejen og anviste os herefter en parkeringsplads.

Indenfor i udstillingslokalet

Vi gik indenfor og blev overrasket over, hvor stort lokalet egentlig var. Der var spækket med masser af seje biler og vi blev hurtigt overbevist om, at der var fede biler hos Count’s Kustoms. Biler som engang har været velegnet til skot, men som nu, efter at have været igennem Danny og hans teams kyndige hænder, var blevet til kunstgenstande.

Biler hvor fantasien havde fået fuld skrue og hvor det blankpoleret krom nærmest blændende os i øjnene og hvor lakeringerne var udsøgte kunstværker, med masser af små detaljer. En del af bilerne var genskabt, som de originale biler, mens andre var mere fantasifulde og spøgefulde. I lokalerne var der udover biler, også masser af motorcykler.

En af de ansatte fulgte med os rundt i udstillingen og fortalte med stolthed om de forskellige udstillede ting. Biler og motorcykler hvor det især var lakken på dem, som var noget helt særligt.

Han spurgte os: Kan I se alle detaljerne i lakken?

Ja, svarede vi hurtigt, selvom vi i starten ikke lige kunne få øje på, hvad han talte om. Men når vi kiggede godt efter, var der masser af små detaljer tegnet ind som kunstværker i lakken.

Vi forsatte vores rundtur i lokalet, som desværre havde et underligt rødligt lys, som gjorde det svært at tage nogle lækre billeder.

Efter lidt tid havde vi set nok og jeg troede vi skulle gå, men nej det skulle vi åbenbart ikke. Ved udgangen lå et lille shoppingsområde, som Tore åbenbart mente han skulle gå ombord i.

Fede biler hos Count's Kustoms – Las Vegas, USA

Fede biler hos Count's Kustoms – Las Vegas, USA

Fede biler hos Count's Kustoms – Las Vegas, USA

Fede biler hos Count's Kustoms – Las Vegas, USA

Fede biler hos Count's Kustoms – Las Vegas, USA

Tores indkøb

Tore mente simpelthen, at han ikke kunne leve uden en sort caps med rødt Count’s Kustoms logo. Så efter den livsnødvendige nyerhvervelse, troede jeg, at nu måtte der være slut med vores besøg, men nej. Lige uden for hoveddøren, stod en mand med et fra TV, velkendt ansigt, Horney Mike.

Fede biler hos Count's Kustoms – Las Vegas, USA

Fede biler hos Count's Kustoms – Las Vegas, USA

Mødet med Horney Mike

Horney Mike har fået hans kælenavn, fordi han åbenbart skal have horn på enten sig selv, bilerne eller sit tøj. Han arbejder med de fede biler hos Count’s Kustoms og laver alt lige fra reparationer til lakering, men han er især kendt for sine helt unikke og meget detaljeret lakeringer. Han er en af de gennemgående figurer i serien Counting Cars og nu stod han der, lige udenfor udstillingslokalet, dog uden horn, desværre.

En allerede god oplevelse, blev nu endnu bedre. Så selvom man har et fast princip, kan må pludseligt få en ny holdning, så Tore gik hen og spurgte:

Vil du være med på et billede sammen med mig?

Ja selvfølgelig, var svaret fra Horney Mike som du kan se på billedet.

Fede biler hos Count's Kustoms – Las Vegas, USA

Fede biler hos Count's Kustoms – Las Vegas, USA

Hvad mener vi om Count’s Kustoms

Det var en anderledes og en ret sjov oplevelse især fordi Horney Mike kom forbi. At se de fede biler og motorcykler, var en god oplevelse. Tore syntes det var vildt fedt og selv som det egentlig ikke havde min store interesse, blev jeg grebet. Den gode stemning, de passionerede ansatte og biler som var de rene kunstværker, var en overraskende. Det var endnu en fed gratis oplevelse i Las Vegas.

Vi fik også lige en bonusoplevelse, da vi fik et kig ind til i et af værkstederne, men vi måtte desværre ikke tage billeder.

Fede biler hos Count's Kustoms – Las Vegas, USA

Praktisk info

  • Der er gratis adgang og parkering
  • Adresse: 2714 S Highland Dr, Las Vegas
  • Åbningstider: man-fre 9-17 og lør-søn 10-17

Fede biler hos Count's Kustoms – Las Vegas, USA

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 65 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på kommende rejse

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center