Pawn Stars den berømte pantelånerbutik – Las Vegas, USA

Pawn Stars den berømte pantelånerbutik, ligger i Downtown Las Vegas. Pantelånere er ikke noget vi ser, i det danske gadebillede, men det er meget almindeligt i USA og især i Las Vegas Downtown området. I disse butikker pantsætter folk eller sælger deres ting, enten for at kunne spille, købe nye ting eller betale deres gæld.

Pawn Stars den berømte pantelånerbutik - Las Vegas, USA

Hvordan virker pantelån

Når du vælger at sælge dine værdier hos en pantelåner, skal du være opmærksom på, at det som regel er til en væsentlig lavere pris end den faktiske er værdi. Mange vælger dog at gøre det, imod at få de kolde kontanter med det sammen. Du kan også vælge at pantsætte dine ting og dermed låne penge, ud fra den værdi varen har. Det kan så tilbagekøbes efter et aftalt antal dage inkl. den høje rente som er løbet på imens. Hvis du ikke tilbagebetaler, inden den aftalte dag, ejer butikken din ting. Disse pantelånerbutikker ligger der masser af i Downtown, side om side med alle de mange wedding chapels.

Pawn Stars den berømte pantelånerbutik

Der er dog en butik som vi igennem årene, altid har bemærket. Der er fordi, der altid har været en lang kø udenfor på fortovet. Vi kunne ikke lige forstå, hvad det gik ud på. Vi fandt så ud af, at det er fordi denne butik deltager i et TV-realityshow som har været vist på TV i mange år. Køen er simpelthen turister, der står i de lange køer, fordi de vil ind og se butikken i virkeligheden. Måske også med håbet om, at møde en af hovedpersonerne i serien.

Pawn Stars den berømte pantelånerbutik - Las Vegas, USA

Reality serien

Serien som handler om Pawn Stars den berømte pantelånerbutik, bliver sendt på kanalen History. Her ser du hvordan kunderne kommer ind i butikken og får vurderet deres ting. Ofte vil de sælge dem og de har en forventning om at få et bestemt beløb. Der bliver ofte tilkaldt eksperter, som vurderer tingene, kigger på ægtheden og siger en pris det kan sælges for.

Hvis personen stadig vil sælge, efter at fået en vurdering, går der en forhandling i gang. En forhandling som gerne skulle ende med at begge parter er tilfredse og har en fortjeneste.

Butikken er et familieforetagende som tidligere var eget af Rick og hans far. Faren døde desværre og i dag drives den af Rick og hans søn Corey. Det er også primært dem som man følger i serien sammen med Coreys barndomsven Chumlee.

Pawn Stars den berømte pantelånerbutik - Las Vegas, USA

Vores oplevelse af Pawn Stars den berømte pantelånerbutik

Vi overnatter ofte i Downtown og da vi en dag kørte forbi, så vi at der næsten ingen kø var. Vi slog til, for vi ville også gerne se den indenfor. Allerede på parkeringspladsen, stod der venlige mennesker og hjalp med en plads. Vi var slet ikke i tvivl om, at de havde efterhånden, har vænnet sig til de mange besøgende.

Bonusinfo: Parkeringen er gratis.

Indenfor i butikken

Der var en del mennesker indenfor, i Pawn Stars den berømte pantelånerbutik. Det var da lidt sjovt at gå rundt og kigge på alle de underlige ting, som du har mulighed for at købe. Vi må dog indrømme, at for vores vedkommende er et besøg hurtig overstået. Vi blev ikke særlig fristet og syntes det hurtig virker meget uoverskueligt og lidt rodet.

Da Tore så en spændende maskine, hvor han havde muligheden for en selfie, han med det samme kunne lægge på SoMe, blev han dog fristet og tog et billede.

Pawn Stars den berømte pantelånerbutik - Las Vegas, USA

Pawn Stars den berømte pantelånerbutik - Las Vegas, USA

Containerparken ved siden af

Pawn Stars den berømte pantelånerbutik, har over årene haft stor succes og har derfor udvidet, deres forretning. Ved siden af butikken er der efterfølgende blevet banket en del containere op. Her har ejerne Rick en bar, hvor han på bestemte dage, selv skænker fadøl til sine gæsterne.

Chumlee har en mindre slikbutik som vi blev utrolig skuffet over at besøge. Der var næsten intet udvalg. Ellers er der et chapel, til dem der ønsker at bliver gift og et pizzeria.

Pawn Stars den berømte pantelånerbutik - Las Vegas, USA

Pawn Stars den berømte pantelånerbutik - Las Vegas, USA

Hvad mener vi om, Pawn Stars den berømte pantelånerbutik

Nu har vi i mange år fulgt serien på TV, så for os har det altid været sjovt at besøge stedet. Vi kan kigge lidt på hvad folk pantsætter, dem som besøger stedet og vi syntes det er en meget sjov gratis oplevelse. Det er ikke et sted hvor vi bruger særlig lang tid men vi tager ofte en tur forbi og kigger, når vi bor i Downtown Las Vegas.

Bonusinfo: Butikken har åbent 24/7

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 77 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejse:

Det store Sydafrika Roadtrip
– Blyde River Canyon, Kruger, Eswatini, Garden Route og meget mere

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center