Pawn Stars den berømte pantelånerbutik – Las Vegas, USA

Pawn Stars den berømte pantelånerbutik, ligger i Downtown Las Vegas. Pantelånere er ikke noget vi ser i det danske gadebilledet, men det er meget almindeligt i USA og især i Las Vegas Downtown området. Det er almindeligt, at folk pantsætter eller sælger deres ting enten for at kunne spille eller for at kunne betale deres gæld.

Downtown, Las Vegas

Hvordan virket pantelån

Når du vælger at sælge sin værdier, er det som regel til en væsentlig lavere pris end den er værdi sat til. Hvis du pantsætte dine ting, kan de tilbagekøbes efter et aftalt antal dage inkl. den høje rente som er løbet på. Hvis du ikke betaler, inden den aftalte dag, ejer butikken tingene. Disse pantelånerbutikker ligger i Downtown, side om side med alle de mange Wedding chapels.

Pawn Stars den berømte pantelånerbutik

Der er dog en butik som vi igennem årene, altid har bemærket. Der er fordi, der altid har været en lang kø udenfor på fortovet. Vi kunne ikke lige forstå, hvad det gik ud på. Vi fandt så ud af, at det er fordi denne butik deltager i et TV-realityshow som har været vist i mange år. Så det er simpelthen turister, der står i kø fordi de vil ind og se butikken i virkeligheden, efter den nu er blevet så berømt.

Vi overnatter ofte i Downtown og da vi en dag kørte forbi, så vi at der næsten ingen kø var. Vi slog til, vi ville også se den indenfor. Allerede på parkeringspladsen, stod der venlige mennesker og hjalp med en parkeringsplads. Vi er ikke i tvivl om, at de havde vænnet sig til de mange besøgende.

Downtown, Las Vegas

Downtown, Las Vegas

Downtown, Las Vegas

Indenfor i butikken

Der var en del mennesker indenfor, i Pawn Stars den berømte pantelånerbutik. Det var da lidt sjovt at gå rundt og kigge på alle de underlige ting, som du har mulighed for at købe. I TV-showet ser du hvad folk kommer og pantsætter. Hvad de kan få for deres ting og pantebutikkens avance, som tit er over 50% af værdien, på den givne ting som bliver solgt.

Vi synes nu ikke, at der var noget særligt i butikken. Derfor var det, for vores vedkommende hurtigt overstået og lidt kedeligt. Der kan dog godt bruges lidt tid på stedet især hvis du vil have en ide om, hvad det er folk pantsætter, sælger eller køber. Måske vil du endda selv købe eller pantsætte noget.

Pawn Stars er en sjov oplevelse, som er helt gratis.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.