Pawn Stars den berømte pantelånerbutik – Las Vegas, USA

Pawn Stars den berømte pantelånerbutik ligger i Downtown Las Vegas. Pantelånere er ikke noget vi ser i det danske gadebillede, men det er meget almindeligt i USA og især i Las Vegas Downtown området. Det er almindeligt at folk pantsætter eller sælger deres ting enten for, at kunne spille eller for at kunne betale en gæld.

Downtown, Las Vegas

Hvordan virket pantelån

Når du vælge at sælge sin værdier er det som regel til en væsentlig lavere pris end den er værdi sat til. Hvis du pantsætte din ting kan de tilbagekøbes efter et aftalt antal dage inkl. de høje renter som er løbet på. Hvis du ikke betaler inden den aftalte dag, ejer butikken tingene. Disse pantelånerbutikker ligger i Downtown, side om side med alle de mange Wedding chapels.

Pawn Stars den berømte pantelånerbutik

Der er dog en butik som vi igennem årene altid har bemærket. Der er fordi der altid en lang kø udenfor på fortovet. Vi har ikke lige helt forstået hvad det gik ud på. Vi fandt så ud af, at det er fordi denne butik deltager i et TV-realityshow som har været vist i mange år. Så det er simpelthen turister der står i kø fordi de vil ind og se butikken i virkeligheden efter den nu er blevet berømt.

Vi overnatter ofte i Downtown og en dag kørte vi forbi og så at der næsten ingen kø var. Vi slog til, vil ville også se den indenfor. Allerede på parkeringspladsen stod der venlige mennesker og hjalp med en parkeringsplads, så ingen tvivl om at de havde vænnet sig til de mange besøgende.

Downtown, Las Vegas

Downtown, Las Vegas

Downtown, Las Vegas

Der var en del mennesker indenfor i Pawn Stars den berømte pantelånerbutik. Det var da lidt sjovt at gå rundt og kigge på alle de underlige ting, som du havde mulighed for at købe. I TV showet ser du hvad folk kommer og pantsætter. Hvad de kan få for deres ting og pantebutikkens avance som tit er over 50% af værdien, på den givne ting som bliver solgt.

Vi synes nu ikke at der var noget særligt i butikken. Derfor var det for vores vedkommende hurtigt overstået og lidt kedeligt. Der kan dog godt bruges lidt tid på stedet. Især hvis du vil have en ide om, hvad det er folk pantsætter, sælger eller køber. Måske vil du endda købe eller selv pantsætte noget.

Pawn Stars er en sjov oplevelse, som er helt gratis.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.