Anmeldelse af Sushi Fever – Las Vegas, USA

Anmeldelse af Sushi Fever som er et lille sted, i nærheden af Red Rock Canyon State Park. Vi fandt det, efter at have læst rigtig gode anmeldelser fra danske pokerspillere som ofte spiser her. Restaurant er lidt svært at finde og den ligger 15 minutters kørsel væk fra The Strip.

Sushi Fever - Las Vegas, USA

Vores ankomst og lokalet

Der var masser af mennesker da vi ankom, men de fandt hurtigt et bord til os. Positivt for med en masse mennesker, tyder det også på at der serveres god mad. Der er meget autentisk på Sushi Fever og den unge tjener, som viste os vores bord, var meget nysgerrig på den positive måde.

Hun spurgte os: Hvor vi kommer i fra og hvordan har i fundet lige præcis vores restaurant osv. Der var nu heller ikke andre udlændinge end os, så rimelige spørgsmål. Vi fortalte om den anmeldelse vi havde læst fra bl.a. den danske pokerspiller Gus Hansen der mener, at det er det bedste sushi sted i Vegas området. Det blev hun meget glad for at høre.

Selve stedet er rimelig simpelt med træborde og stole, men der er en urolig god stemning. Derfra hvor vi sad, kunne vi også følge med i kokkens arbejde.  Området hvor de arbejder er nemlig åbent og du kan også vælge at sidde på kanten, af skranken og spise din mad.

Sushi Fever - Las Vegas, USA

Las Vegas, Sushi Fever

Menukort og bestilling

Vi fik et enorm menukort eller det var vel nærmere en seddel. På den skulle vi udfylde hvilken form for sushi vi ville bestille. Nu er det kun to af os der er vilde med sushi, men der er også mulighed for andre retter end sushi.

Vores tjener havde dog en mening omkring vores bestilling. Hun anbefalede en bestemt ret, hvilket er positivt og trækker op i vores anmeldelse af Sushi Fever. En ret som var hendes ynglings, så det valgte vi selvfølgelig at lytte til og bestilte den sammen med vores drikkevarer.

Maden

Vi fik de sædvanlige bønner og agurker i små skåle med syltede ingefær, wasabi og forskellige slags soya. Herefter fik vi serveret de forskellige slags sushi som vi havde bestilt. De kom i en tilfældig rækkefølge, alt efter hvornår den nu var færdig. Den ene af os, som ikke fik sushi fik salat, forårsrulle, grønsager og kød.

Alt vores mad var utrolig velsmagende og vi fik smagt noget sushi, som vi aldrig har smagt før. Vi fik f.eks. en rulle som var overdækket med friturestegte løg og nogle andre der var dækket med friturestegte gulerods strimler.

Las Vegas, Sushi Fever

Sushi Fever - Las Vegas, USA

Sushi Fever - Las Vegas, USA

Sushi Fever - Las Vegas, USA

Sushi Fever - Las Vegas, USA

Anmeldelse af Sushi Fever

Det var virkelig lækkert og frisk mad, der serveret med god service i en god atmosfære. Det er desuden mad til rimelige penge. Vi har været her tre gange, men vil bestemt vende tilbage til denne lille lækre restaurant som er lidt af en perle.

Bonustip: Du kan evt. besøge stedet før eller efter et besøg i Red Rock Canyon State Park.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.