Anmeldelse af Sushi Fever – Las Vegas, USA

Anmeldelse af Sushi Fever som er et lille sted, i nærheden af Red Rock Canyon State Park. Vi fandt det, efter at have læst rigtig gode anmeldelser fra danske pokerspillere som ofte spiser her. Restaurant er lidt svært at finde og den ligger 15 minutters kørsel væk fra The Strip. Maden er billigt, lækker og kan klart anbefales. 

Anmeldelse af Sushi Fever - Las Vegas, USA

Vores ankomst og lokalet

Der var masser af mennesker da vi ankom, men de fandt hurtigt et bord til os. Det var positivt for der var en masse mennesker, hvilket ofte er et tegn på at der bliver serveret god mad. Der var meget autentisk på Sushi Fever og den unge tjener, som viste os vores bord, var meget nysgerrig på den positive måde.

Hun spurgte os: Hvor kommer i fra og hvordan har i fundet lige præcis vores restaurant osv. Der var nu heller ikke andre udlændinge end os, så rimelige spørgsmål. Vi fortalte om den anmeldelse vi havde læst fra bl.a. den danske pokerspiller Gus Hansen der mener, at det er det bedste sushisted i Vegas området. Det blev hun meget glad for at høre.

Selve stedet var rimelig simpelt med træborde og stole, men der er en utrolig god stemning. Derfra hvor vi sad, kunne vi også følge med i kokkens arbejde. Det området hvor de arbejder var nemlig åbent og det var muligt at også sidde på kanten, af skranken og spise din mad.

Anmeldelse af Sushi Fever - Las Vegas, USA

Anmeldelse af Sushi Fever - Las Vegas, USA

Menukort og bestillingen

Vi fik et enorm menukort eller det var vel nærmere en seddel. På den skulle vi udfylde hvilken form for sushi vi ville bestille. Nu er det kun to af os, der er vilde med sushi, men der var også mulighed for andre retter end sushi.

Vores tjener havde dog en mening om vores bestilling. Hun anbefalede en bestemt ret, hvilket var positivt og trækker op i vores anmeldelse af Sushi Fever. En ret som var hendes yndlings, så det valgte vi selvfølgelig at lytte til og bestilte også den sammen med vores drikkevarer.

Maden

Vi fik de sædvanlige bønner og agurker i små skåle med syltede ingefær, wasabi og forskellige slags Soya. Herefter fik vi serveret de forskellige slags sushi som vi havde bestilt. De kom i en tilfældig rækkefølge, alt efter hvornår den nu var færdig. Den ene af os, som ikke fik sushi, fik salat, forårsrulle, grønsager og kød.

Alt vores mad var utrolig velsmagende og vi fik smagt noget sushi, som vi aldrig har smagt før. Vi fik f.eks. en rulle som var overdækket med friturestegte løg og nogle andre der var dækket med friturestegte gulerods strimler.

Anmeldelse af Sushi Fever - Las Vegas, USA

Anmeldelse af Sushi Fever - Las Vegas, USA

Anmeldelse af Sushi Fever - Las Vegas, USA

Anmeldelse af Sushi Fever - Las Vegas, USA

Anmeldelse af Sushi Fever

Det var virkelig lækker og frisk mad. Det blev serveret med god service i en god atmosfære. Det var desuden mad til rimelige penge. Vi har været her tre gange, men vi vil bestemt vende tilbage til denne lille lækre restaurant som er lidt af en skjult perle.

Bonustip: Du kan evt. besøge stedet før eller efter et besøg i Red Rock Canyon State Park.

Anmeldelse af Sushi Fever - Las Vegas, USA

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.