Madoplevelser i Chicago – USA

Vi havde nogle anderledes, men gode madoplevelser i Chicago. En by hvor vi overraskende nok opdagede, at der er ved at komme en ny bølge: Sund fastfood.  Vi havde lidt forskellige madoplevelser i Chicago, hvor vi selvfølgelig smagte sund fastfood. Vi var også på (efter sigende) en af de bedste italienske restauranter i Chicago og spise pizza.

Native Food Cafe

En af de nye sunde fastfood restauranter som er en koncept restaurant, der er rullet ud i flere amerikanske storbyer. Native Food Cafe varemærke er, at deres produkter er 100% plante baseret råvarer, som er lavet fra bunden så altså en vegetar restaurant.

Selve indretningen er hyggelig, ordentlig og rent og virker egentlig mere som en restaurant end et fastfoodsted. Der er tavler hængt op med farverige beskrivelser og tegninger samt en disk, hvor du har muligheden for at købe lidt ekstra ting, som ikke lige er på menukortet.

Madoplevelser i Chicago, USA

Madoplevelser i Chicago, USA

Madoplevelser i Chicago, USA

Det som er rigtig sjov eller anderledes er, at Native Food Cafe bruger udtryk som kylling, bacon burger og kødboller så de dermed fastholder navnene på kendte kødprodukter. I deres menu forklarer de så, at ingredienser alle er lavet af plantebaseret proteiner og hvad de indeholder.

Vi bestilte en Native kylling, bacon club sandwich sammen med en portion fritter lavet af søde kartofler. Vi fik til sandwichen desuden serveret en yderst velsmagende krydret dressing. Der var mulighed for at købe juicer i alle afskygninger og sjove kombinationer, men vi valgte melonjuice.

Madoplevelser i Chicago, USA

Madoplevelser i Chicago, USA

Det var en god oplevelse, hvor maden var frisk og vel tillavet og med masser af smag. Vi savnede kød. Kødet var ærte protein i stedet for kylling og baconen som var blevet til stegt tofu i stedet. En oplevelse vi bestemt gerne gentager.

 • Maden: 3/5
 • Service: 3/5
 • Stemning: 3/5
 • Pris: Middel
 • Adresse: 218 South Clark Street men der er flere restauranter i byen.

Pizano`s Pizza and Pasta

Pizano’s Pizza and Pasta har masser af historie og ligner et sted som du måske ikke lige umiddelbart ville gå ind på. For udefra ser det ikke ud af noget særligt, men vi blev glædeligt overrasket.

Madoplevelser i Chicago, USA

Historie og indretning

Stedet har masser af historie og er broderet med masser af billeder fra diverse kendisser som har besøgt stedet. Ejerne Rudy åbnede sin første restaurant i 1943 og han skabte Deep Dish Pizza. Han åbnede Pizano’s Pizza and Pasta i 1991, som i dag sætter en stor ære i at servere god italiensk mad.

Vi gik indenfor og fik heldigvis anvist et af de to borde ved vinduet. Restauranten emmer af god stemning og denne mandag aften var der stuvende fyldt med mennesker. Den venlige tjener kom hurtigt hen til os spurte til vores bestilling og ja, selvfølgelig skulle vi have pizza.

Madoplevelser i Chicago, USA

Ventetid

Vi fik oplyst at ventetiden var 45 minutter så vi bestilte lige en lille husets salat til forret og to øl. Vi fik hurtigt serveret vores salat som ikke var noget særligt men frisk dog uden brød, ret underligt på en italiensk restaurant.

Maden

Efter de tre kvarter fik vi vores to pizzaer, den ene var en deep dish pizza fyldt med ost, krydret kød, champion, hvidløg og tomater. Den blev serveret i en metalform og var skåret ud. Bunden var supersprød og pizzaen var yderst velsmagende. Det eneste minus var, at den efter vores mening var en anelse for fedtet.

Den anden var en ganske almindelig pizza med ost, hvidløg, basilikum og tomater. På denne pizza var bunden også supersprød og den var velsmagende men der var alt for meget ost på, så det blev lidt for hurtigt en meget kvalmende fornøjelse.

Madoplevelser i Chicago, USA

Madoplevelser i Chicago, USA

Stemningen og historien var for os en større oplevelse end selve maden. Men vi vil da bestemt besøge stedet en anden gang, dog vil vi så kun bestille en lille Deep Dish Pizza, som vi mener er mere end rigelig mad for 2 personer.

 • Maden: 3/5
 • Service: 3/5
 • Stemning: 4/5
 • Pris: Høj
 • Der er flere restauranter i Chicago.

Downtown Dogs

I Chicago skal du selvfølgelig smage Chicago-style hotdog som er en klassiker og helt specielt for Chicago. Denne hotdog bliver tilberedt med en kogt pølse af oksekød som bliver lagt i et stykke blødt brød med birkes. Herefter toppes den med gul sennep, rå løg, peberfrugt, syltet agurker, tomater og sellerisalt.

Faktisk smagte det overraskende godt, da vi prøvede en hotdog hos Downtown Dogs som ud over denne klassiker tilbyder masser af andre typer hotdogs.

Madoplevelser i Chicago, USA

Madoplevelser i Chicago, USA

 • Pris: Billigt
 • Adresse: 804 N. Rush St.

Madoplevelser i Chicago

Vi oplevede at udbuddet af madoplevelser i Chicago var stort, varieret og de fleste landes køkkener er repræsenteret i byen. Bestemt en god storby at finde lækre spisesteder i.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 63 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på kommende rejser:

Tøsetur til nyt land og nye oplevelser
– Skopje, Nordmakedonien –

Det store Kaukasus trip
– Aserbajdsjan, Georgien og Armenien –

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center