Anmeldelse af Art Deco Masonic Hotel – Napier, New Zealand

Anmeldelse af Art Deco Masonic Hotel som er en af de smukkeste artdeco bygninger i Napier. Derfor var det for os en selvfølge, at vi ville bo der. Hotellet har som hele Napier by, en meget barsk historie. Først efter et par brande og det store jordskælv, blev hotellet bygget i sin nuværende artdeco stil i 1932. Det er et fantastisk smukt hotel, som emmer af historie.

Art Deco Masonic Hotel

Art Deco Masonic Hotel - Napier, New Zealand

Art Deco Masonic Hotel - Napier, New Zealand

Faciliteterne

Hotellet er ikke 5-stjernet, men bare det at bo i denne gamle historiske bygning, var en stor oplevelse for os. Hotellet ligger også smukt lige ned til havet og supercentralt i gåafstand til alt.

Hotelbygningen har mange små områder med terrasser og balkoner som har forskellige udsigter. Der var desuden en hyggelig restaurant og en irsk pub på hotellet.

Desværre for os, blev helhedsindtrykket skæmmet af, at vejene omkring hotellet. De var ved at blive storm og vandskade sikret imens vi var der. Derfor var hele vejen udenfor hovedindgangen gravet op.

Art Deco Masonic Hotel - Napier, New Zealand

Værelset

Vi fik et værelse på 1. sal, indeholdende en king size seng, en enkelt seng, en stor sofa, tv, og klædeskab. Der var et badeværelse med kar som gav os den svære øvelse at bruse os, i et super glat badekar.

Værelset var nyligt renoveret og den gamle stil, var godt bevaret. Værelset virkede dog en smule tarveligt med manglende plads til opbevaring, afsætning og et sofabord. Lidt øv, at stilen ikke holdt hele vejen og var smittet af på værelset.

Art Deco Masonic Hotel

Art Deco Masonic Hotel

Art Deco Masonic Hotel

Morgenmad og restauranten

I vores opholdet var der morgenmad inkluderet. Den blev serveret i den hyggelige restaurant. Morgenmaden var god, med super lækre råvarer. Der var masser af vælge imellem som f.eks. brød, juicer, frugt og pålæg. Vi kunne side i restauranten og nyde vores morgenmad med udsigt til havet. Ren luksus.

Art Deco Masonic Hotel

Art Deco Masonic Hotel - Napier, New Zealand

Art Deco Masonic Hotel - Napier, New Zealand

Anmeldelse af Art Deco Masonic Hotel

Så på stemningen og stilarten, var det et rigtig godt ophold. Men desværre, var værelset lidt tarveligt og vi havde svært ved få det opvarmet. Dette sammenholdt med larmen fra pubben gør at vi kun kan give en middel karakter, til dette ellers lækre artdeco hotel.

Det bliver samlet 3 stjerner ud af 5 mulige.

Bonusinfo: Link markeret med reklame, betyder at bloggen tjener lidt penge hvis du booker gennem linket. Det bliver ikke dyrere for dig.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.