Road Trip – Wellington til Napier, New Zealand

Road Trip – Wellington til Napier, var dagen strækning. Efter vi havde hentet vores udlejningsbil i Wellington, så vi frem til at komme ud på landevejene igen. Vi havde på dette stræk ca. 320 km. kørsels foran os, inden vi ville være fremme ved vores mål. Vi kunne glæde os, til en køretur fra det sydligste punkt på Nordøen Wellington, på tværs af Nordøen til vores slutdestination Napier.

Road Trip Wellington til Napier, New Zealand

Morgenmad

Vi havde ikke spist morgenmad inden vi kørte dette road trip – Wellington til Napier, så efter vi havde kørt et stykke tid, var tiden kommet til morgenmad. Vi havde nemlig hurtigt fundet ud af, at i New Zealand er nogle af de bedste spisesteder de små hyggelige cafeer, som ligger i de mindre byer. Det var også vores oplevelse, at vi fik den bedste og billigste morgenmad på disse steder. Det slog heller ikke fejl denne gang, vi fik lækker morgenmad og var hurtigt på farten igen.

Road Trip Wellington til Napier, New Zealand

Natur og vinmarker

New Zealand er også bakket og fuld af variationer på Nordøen og vi kun havde en enkelt bjergkæde vi skulle passere. En del af vejen fulgtes vi med floden, men ellers begyndte vinmarkerne at opstå overalt omkring os. Flere steder delte vinmarkerne og fårene om pladsen. Det var sødt at se, de små hvide uldtotter som stod mellem vinrankerne og græssede. En vej langs med en flod, giver næsten automatik smukke oplevelser. Vi nød vores køretur i fulde drag, omgivet af dette smukke natursceneri.

Napier

Road Trip Wellington til Napier, New Zealand

Road Trip Wellington til Napier, New Zealand

Dannevirke

På vejen kom vi også forbi Dannevirke, som er grundlagt af skandinaviske emigranter. Byen blev bygget i 1872 af danske og norske familier, som ankom til området som nybyggere. En storbrand i 1971 ødelagde desværre mange af bygningerne, men disse blev senere genopbygget. I dag bor der ca. 4.400 mennesker i Dannevirke.

Byen er præget af sin lange hovedgade, hvor de fleste forretninger findes. Vi syntes, dog ikke at byen var noget særligt, men valgte at bruge tiden i byen, på at drikke en kop kaffe og filosoferede lidt.

Vi stod på den anden side af jorden, i en by opkaldt efter vores hjemland, en sjov tanke.

Road Trip Wellington til Napier, New Zealand

Road Trip Wellington til Napier, New Zealand

Road Trip – Wellington til Napier

Road trip – Wellington til Napier var endnu en smuk køretur, i det New Zealandske landskab. En dag med masser af oplevelser og hvor vi endda var en tur i Danmark. Dette havde vi ikke lige forudset men det var en sjov oplevelse.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.