Anmeldelse af Best Western Plus A Wayfarer’s Inn & Suites – Kingman, USA

Anmeldelse af Best Western Plus A Wayfarer’s Inn & Suites som ligger i Kingman. Vi valgte at bo her, fordi vi havde læst at hotellet var rimelig nyt og skulle ligge i centrum af byen. Der er nu heller ikke så mange muligheder i Kingman, så vi så frem til at se vores valgte hotel.

Best Western Plus A Wayfarer`s Inn & Suites, Kingman

Best Western Plus A Wayfarer`s Inn & Suites, Kingman

Check-in

Efter check-in på Best Western, fik to værelser på 1. sal. Dette motel var rimelig nyt, hvilket det også bar tydeligt præg af. Der var meget ordentligt og pænt overalt. Det var superbehageligt, at vi kunne parkere lige ved vores værelse, på de dertil indrettet gratis parkeringspladser.

Faciliteter og morgenmad

På området, var der desuden en mindre udendørs swimmingpool. Desuden var der gæstevaskeri som vi kunne benytte mod betaling. Der var morgenmad inkluderet i vores ophold som var en glædelig overraskelse. Den var af en rimelig god standard, i forhold til andres motellers morgenmad.

Værelset

Værelset indeholdt 2 queen size senge, tv, opbevaring bord og stole og lænestol. Der var et køleskab Wi-Fi og rimelig lækkert badeværelse, med kar. Så dermed øvelsen op i karet for at bruse dig. Der var på vores værelse desuden en mulighed for at kunne lave kaffe- og eller te. Værelset var rent, rimelig hyggeligt og med udgang til en svalegang. Herfra kunne du se den lille swimmingpool og havde desuden udsigt til bjergene.

Best Western Plus A Wayfarer`s Inn & Suites, Kingman

Best Western Plus A Wayfarer`s Inn & Suites, Kingman

Anmeldelse af Best Western Plus A Wayfarer’s Inn & Suites

Vi var rimelig tilfredse med vores ophold. Værelserne var anvendelige, rene og især deres Wi-Fi var meget velfungerende. Det opfyldte vores behov for en overnatning i en lille by, hvor det ligger centralt. Vi kan derfor kun være positive i vores anmeldelse.

Samlet 3 ud af 5 mulige stjerner.

Bonusinfo: Link markeret med reklame, betyder at bloggen tjener lidt penge hvis du booker gennem linket. Det bliver ikke dyrere for dig.

  • Ophold 1 nat.
  • Rejsetidspunkt juli.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.