Anmeldelse af Best Western Plus A Wayfarer’s Inn & Suites – Kingman, USA

Anmeldelse af Best Western Plus A Wayfarer’s Inn & Suites som ligger i Kingman. Vi valgte at bo her, fordi vi havde læst at hotellet var rimelig nyt og skulle ligge i centrum af byen. Der er nu heller ikke så mange muligheder i Kingman, så vi så frem til at se vores valgte hotel.

Best Western Plus A Wayfarer`s Inn & Suites, Kingman

Best Western Plus A Wayfarer`s Inn & Suites, Kingman

Check-in

Efter check-in på Best Western, fik to værelser på 1. sal. Dette motel er rimeligt nyt, hvilket det også bar tydeligt præg af. Der var meget ordentligt og pænt overalt. Det var super behageligt, at vi kunne parkere lige ved vores værelse, på de dertil indrettet gratis parkeringspladser.

Faciliteter og morgenmad

På området, er der desuden en mindre udendørs swimmingpool. Desuden er der gæstevaskeri som kan benyttes mod betaling. Best Western ligger rimelig godt placeret i forhold til centrum af Kingman. Der var morgenmad inkluderet i vores ophold som var en glædelig overraskelse, for den var af en rimelig god standard, i forhold til andres motellers morgenmad.

Værelset

Værelset indeholdte 2 queen size senge, tv, opbevaring bord og stole og lænestol. Der var et køleskab Wi-Fi og rimeligt lækkert badeværelse, med kar. Så dermed øvelsen op i karet for at bruse dig. Der var på vores værelse desuden en mulighed for at kunne lave kaffe/te. Værelset var rent, rimelig hyggeligt og med udgang til en svalegang. Herfra kunne du se den lille swimmingpool og havde udsigt til bjergene.

Best Western Plus A Wayfarer`s Inn & Suites, Kingman

Best Western Plus A Wayfarer`s Inn & Suites, Kingman

Anmeldelse af Best Western Plus A Wayfarer’s Inn & Suites

Vi var rimelig tilfredse med vores ophold. Værelserne var anvendelige, rene og især deres Wi-Fi var meget velfungerende. Det opfyldte vores behov for en overnatning i en lille by, hvor det ligger centralt. Vi kan derfor kun være positive i vores anmeldelse.

Samlet 3 ud af 5 mulige stjerner.

  • Ophold 1 nat.
  • Rejsetidspunkt juli.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.