Anmeldelse af Cafe Mason – San Francisco, USA‏

Anmeldelse af Cafe Mason som ligger tæt på Union Square. Vi besøgte Cafe Mason på en søndag formiddag fordi vi gerne ville spise vores morgenmand her. En cafe har taget navn efter gaden som hedder Mason St. og servede fantastisk lækker morgenmad for os.

Cafe Mason, San Francisco

Lokalet

Da vi ankom, stod folk i kø og ventede ude på gaden. Det er som regel et tegn på, at det er et rigtig godt spisested. Vi ventede heldigvis kun 10 minutter, før vi fik tildelt et bord. Da vi kom indenfor var der ikke overraskende masser af mennesker.

Stemningen var hyggelig, så den store menneskemængde og de tætte borde var kun et positivt islæt. Lokalet var ikke noget særligt men vi fik hurtigt følelsen af den gode stemning. Vi glædede os til at spise morgenmad sammen med de lokale.

Cafe Mason, San Francisco

Morgenmaden på Cafe Mason

Der var masser at vælge imellem på menukortet. Den almindelige amerikanske morgenmad med æg, brød, pandekager, bacon og pølser desuden var der syv varianter af æg Benedict. Der var meget mere på menukortet f.eks. forskellige crepes, omeletter og frittatas.

Vi endte med at bestille frisk appelsinjuice, æblejuice og kaffe.

  • En normal æg Benedict med skinke og hollandaisesauce.
  • French toast, med skinke, ost, æg samt tilhørende frisk frugt – en Croque Madame. En variant som vi aldring har set eller smagt før.

Cafe Mason, San Francisco

Cafe Mason, San Francisco

Anmeldelse af Cafe Mason

Alt maden var meget friskt, veltilberedt og det var virkelig et godt måltid. Servicen var venlig og hurtig selvom der var rigtig mange gæster. Vi kan bestemt godt anbefale stedet til et morgenmåltid. Udover morgenmad, serveres der også klassiske amerikanske middagsretter.

OBS: Der serveres morgenmad på Cafe Mason fra kl. 6.00 til kl. 17.00.

En rigtig god sted at spise morgenmad.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.