Anmeldelse af Cafe Mason – San Francisco, USA‏

Anmeldelse af Cafe Mason som ligger i nærområdet til Union Square. Vi besøgte Cafe Mason på en søndag formiddag fordi vi gerne ville spise vores morgenmand her. Cafeen har taget navn efter gaden som hedder Mason St.

Cafe Mason, San Francisco

Lokalet

Da vi ankom, stod folk i kø og ventede ude på gaden. Det er som regel et tegn på, at det er et rigtig godt spisested. Vi ventede heldigvis kun 10 minutter før vi fik tildelt et bord. Da vi kom indenfor var der masser af mennesker.

Stemningen var hyggelig, så den store menneskemængde og de tætte borde var kun et positivt islæt. Lokalet var ikke noget særligt men vi fik hurtigt følelsen af den gode stemning. Vi glædede os til at spise morgenmad med de lokale.

Cafe Mason, San Francisco

Morgenmaden på Cafe Mason

Der var masser at vælge imellem på menukortet. Den almindelige amerikanske morgenmad med æg, brød, pandekager, bacon og pølser desuden var der 7 varianter af æg Benedict. Der var en meget mere på menukortet f.eks. forskellige crepes, omeletter og frittatas.

Vi endte med at bestille frisk appelsinjuice, æblejuice, kaffe, en normal æg Benedict med skinke og hollandaisesauce. Den anden af os bestilte en variation af French toast, med skinke, ost, æg samt tilhørende frisk frugt – en Croque Madame. En variant som vi aldring har set eller smagt før.

Cafe Mason, San Francisco

Cafe Mason, San Francisco

Anmeldelse af Cafe Mason

Alt maden var meget friskt, veltilberedt og det var virkelig et godt måltid. Servicen var venlig og hurtig selvom der var rigtig mange gæster. Vi kan bestemt godt anbefale stedet til et morgenmåltid. Udover morgenmad serveres der også klassiske amerikanske middagsretter.

OBS: Der serveres morgenmad på Cafe Mason fra kl. 6.00 til kl. 17.00.

En rigtig god sted at spise morgenmad.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.