Anmeldelse af Cafe Mason – San Francisco, USA‏

Anmeldelse af Cafe Mason som ligger tæt på Union Square. Vi besøgte Cafe Mason en søndag formiddag fordi vi gerne ville spise vores morgenmand her. En cafe som har taget navn efter gaden hvor den ligger. Her servede de en fantastisk lækker morgenmad for os.

Anmeldelse af Cafe Mason - San Francisco, USA‏

Lokalet

Da vi ankom, stod folk i kø og ventede ude på gaden. Det er som regel et tegn på, at det er et rigtig godt spisested. Vi ventede heldigvis kun 10 minutter, før vi fik tildelt et bord. Da vi kom indenfor, var der ikke overraskende, masser af mennesker.

Stemningen var hyggelig, så den store menneskemængde og bordende som stod tæt var kun et positivt islæt. Lokalet var ikke noget særligt men vi fik hurtigt følelsen af den gode stemning. Vi glædede os til at spise morgenmad sammen med de lokale.

Anmeldelse af Cafe Mason - San Francisco, USA‏

Morgenmaden på Cafe Mason

Der var masser at vælge imellem på menukortet. Den almindelige amerikanske morgenmad med æg, brød, pandekager, bacon og pølser desuden var der hele syv varianter af æg Benedict. Der var selvfølgelig meget mere på menukortet som f.eks. crepes, omeletter og frittatas.

Vi endte med at bestille frisk appelsinjuice, æblejuice og kaffe.

  • En normal æg Benedict med skinke og hollandaisesauce.
  • French toast, med skinke, ost, æg samt tilhørende frisk frugt – en Croque Madame. En variant som vi aldring havde set eller smagt før.

Anmeldelse af Cafe Mason - San Francisco, USA‏

Anmeldelse af Cafe Mason - San Francisco, USA‏

Anmeldelse af Cafe Mason

Alt maden var meget frisk, veltilberedt og det var virkelig et godt måltid. Servicen var venlig og hurtig selvom der var rigtig mange gæster. Vi kan bestemt godt anbefale stedet til et morgenmåltid. Udover morgenmad, serveres der også klassiske amerikanske middagsretter.

OBS: Der serveres morgenmad på Cafe Mason fra kl. 6.00 til kl. 17.00. Det er et godt alternativ til morgenmad i San Francisco. 

Anmeldelse af Cafe Mason - San Francisco, USA‏

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.