Anmeldelse af Denny’s Restaurants – Las Vegas, USA

Anmeldelse af Denny’s Restaurants eller skulle vi sige “All-Day Breakfast”. På Denny’s ved vi, at vi altid for meget rimelige penge, kan få en god morgenmad. Stedet er en mellemting imellem en cafe og restaurant. Det er bestemt ikke særlig glamourøst, men ok mad og der er åbent 24/7.

Anmeldelse af Denny's Restaurants - Las Vegas, USA

Lokalet og placeringen

Der findes mange steder i Las Vegas området og i hele USA, hvor disse konceptspisesteder ligger og som regel er kvaliteten den samme, uanset hvilken en du besøger. Stederne er indrettet ret ens med enten båse og bænke eller med borde og stole.

Der er ikke gjort specielt meget ud af indretningen med som regel, ved du hvad du får, betjeningen er hurtig og det er til rimelige penge. Stederne ligger som regel også, så du har muligheden for at parkere lige udenfor, hvilket jo er en stor fordel.

Anmeldelse af Denny's Restaurants - Las Vegas, USA

Anmeldelse af Denny's Restaurants - Las Vegas, USA

Morgenmaden

De har et meget omfattende menukort. Men hvis det er morgenmad, er der mulighed for at købe en “grundmorgenmad” til en fast pris og du kan evt. tilsætte ekstra ting mod en lille ekstra betaling.

En typisk morgenmad for os består at æg, bacon, toast eller bagels og pandekager med tilhørende frugt. Til dette kan du så enten bestille forskellige juicer, milkshake – og eller smoothie eller den sædvanlige tynde Diner kaffe, som giver muligheden for gratis opfyldning.

Der er også mulighed for at købe andet end morgenmad f.eks. burgers, salater, kager eller forskellige varme middags – og eller frokostretter. De varme retter, er som sådan ok men ikke noget særligt.

Las Vegas, Dennys

Morgenmad på Dennys - Las Vegas, USA

Anmeldelse af Denny's Restaurants - Las Vegas, USA

Anmeldelse af Denny's Restaurants - Las Vegas, USA

Tilbud

Der er ofte tilbud på udvalgte retter, så husk at bede om dette kort. Der kan også være måneds retter eller drikkevarer. Bemærk også bagsiden af menukortet. Her er der meget billige retter og specielle menuer til seniorer.

Betalingen 

Du får en bon imens du sidder ved dit bord, som så skal betales ved udgangen og hvor du kan tilføje drikkepenge. Vi vælger, dog altid at lægge vores drikkepengene på bordet. Dermed ved vi, at det er vores tjener der får pengene. Det gør vi i stedet for at betale “ekstra” på selve regningen.

Valet parking

Denny`s er meget populært i USA bl.a. fordi de har åbent 24/7 og har rimelig mad til billige penge. Vi har sågar oplevet at de nogle steder, tilbyder Valet parking. Lidt morsomt syntes vi, hvis vi sammenligningen med de enorme hoteller i Las Vegas som tilbyder tilsvarende service.

Morgenmad på Dennys - Las Vegas, USA

Anmeldelse af Denny’s Restaurants

Hurtig betjening, rimelig god mad og døgnåbent, gør at vi ofte kommer på Denny`s. Prisen er ok og vi har som regel kun haft gode oplevelser, når vi har besøgt stedet. Derfor er vores anmeldelse af Denny`s Restaurants positiv.

Opdatering

Under vores seneste besøg i Las Vegas i 2020 (oktober) afprøvede vi Denny`s nyeste koncept. Maden er stadig den sammen med de er nu begyndt at lave en update af deres lokaler. De er mere lyse og venlige, hvor den røde farve virkelig skinner igennem. De mørke dystre look er væk og det ligner mere en moderne diner. Det var bestemt en meget positiv overraskelse.

Anmeldelse af Denny's Restaurants - Las Vegas, USA

Anmeldelse af Denny's Restaurants - Las Vegas, USA

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.