Anmeldelse af Denny’s Restaurants – Las Vegas, USA

Anmeldelse af Denny’s Restaurants eller skulle vi sige “All-Day Breakfast”. På Denny’s ved vi, at vi altid for meget rimelige penge, kan få god morgenmad. Stedet er en mellemting imellem en cafe og restaurant. Bestemt ikke særlig glamourøst, men ok mad og åben 24/7.

Las Vegas, Dennys

Lokalet og placering

Der findes mange steder i Las Vegas området og i hele USA, hvor disse koncept spisesteder ligger og som regel er kvaliteten den samme, uanset hvilken en du besøger. Stederne er indrettet ret ens med enten båse og bænke eller med borde og stole.

Der er ikke gjort specielt meget ud af indretningen med som regel, ved du hvad du får, betjeningen er hurtig og det er til rimlige penge. Stederne ligger som regel også, så du har muligheden for at parkere lige udenfor, hvilket jo er en stor fordel.

Las Vegas, Dennys

Morgenmad

De har et meget omfattende menukort. Men hvis det er morgenmad, er der mulighed for at købe en “grundmorgenmad” til en fast pris og du kan evt. tilsætte ekstra ting mod en lille ekstra betaling.

En typisk morgenmad for os består at æg, bacon, toast eller bagels og pandekager med tilhørende frugt. Til dette kan du så enten bestille forskellige juicer, milkshake eller den sædvanlige tynde Diner kaffe, som giver muligheden for gratis opfyldning.

Der er også mulighed for at købe andet end morgenmad f.eks. burgers, salater, kager eller forskellige varme middags – og eller frokost retter. De varme retter, er som sådan ok men ikke noget særligt.

Las Vegas, Dennys

Las Vegas, Dennys

Morgenmad på Dennys - Las Vegas, USA

Betalingen og et savn

Du får en bon imens du sidder ved dit bord, som så skal betales ved udgangen og hvor du kan tilføje drikkepenge. Vi vælger, dog altid at lægge vores drikkepengene på bordet. Dermed ved vi, at det er vores tjener der får pengene. Det gør vi i stedet for at betale “ekstra” på selve regningen.

Der er dog en ting vi alle tre er meget utilfredse med på Denny’s. Det er, at de har fjernet vores ynglings spise på dette sted, som vi alle tre var ret vilde med, Et fladbrød med salat, oksekød, tomater, avocado og ost sammen med lidt dressing ovenpå. Det smagte skønt, så ØV og ØV! Det er dog ikke noget der medfører en dårlig anmeldelse af Denny’s Restaurants.

Morgenmad på Dennys - Las Vegas, USA

Valet parking

Denny`s er meget populært i USA bl.a. fordi de har åbent 24/7 og er rimelig mad til billige penge. Vi har sågar oplevet at de nogle steder, tilbyder Valet parking. Lidt morsomt synes vi, hvis vi sammenligningen med de enorme hoteller i Las Vegas som tilbyder tilsvarende service.

Morgenmad på Dennys - Las Vegas, USA

Anmeldelse af Denny’s Restaurants

Hurtig betjening, rimelig god mad og døgnåbnet, som de fleste har, gør at vi ofte kommer på Denny`s. Prisen er ok og vi har som regel kun haft gode oplevelser, når vi har besøgt stedet. Derfor er vores anmeldelse af Denny`s Restaurants positiv.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.