Tips til madportionerne i USA

Vores tips til madportionerne i USA. USA er virkelig landet, hvor der bliver serveret enorme portioner. Tallerkener hvor du aldrig i dit liv, har set så meget mad før, på en gang. Det virker helt utroligt. Men hvordan håndterer du så det?

Tip til madportionerne i USA

Tips til madportionerne i USA

Vi giver her vores tip, til hvordan du kan omgås de enorme portioner i USA. Der findes nemlig et par løsninger.

 Doggy-Bag

Hvad er en Doggy-bag? Ja oprindelig, var det en pose hvor du fik dine rester med hjem til din hund, efter dit restaurantbesøg. Men i USA er Doggy-Bag princippet blev en del udvidet siden da.

Når du går ud og spiser og ikke kan spise mere, bliver du af din tjener spurgt om du vil have en Doggy-Bag. Altså hvis der er nogle rester. Det er ikke en pose men ofte en plastikæske med inddelte rum, som du så kan putte dine rester ned i og dermed tage dem med hjem. Så Doggy-Bag, er ikke længere til din hund men til dig.

Nogle gange får du, selv plastikæsken og kan fylde den med dine rester, andre gange tilbyder din tjener at gøre det for dig. Men om alle omstændigheder, kan du få glæde af dine rester, på et senere tidspunkt.

Tip til madportionerne i USA

Deleretter eller halve portioner

Et andet tip til madportionerne i USA, er at bestille deleretter. Vi gør det ofte, når vi er i USA. Vi bestiller en eller to forretter og deler dem. Ofte gør vi det samme med både forretter, hovedretter og desserter for portionerne er helt klart, til mere end en person.

Det er meget almindelig ting at gøre det i USA. De giver dig med glæde, ekstra bestik og tallerkner, hvis i vil dele en portion.

Du har ofte også muligheden for at bestille halve portioner i USA, til en lavere pris end en normal portion ellers spørg efter det. Du kan som tommelfingerregel regne med, at en halv portion svarer til det vi danskere ville betragte som en normal portion.

Tip til madportionerne i USA

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.